LATEST NEWS
alle morgen de eerste x naar "beginner salsa " lessen , ik ben benieuwd :^)

vanaf volgende week heb ik dus 3 weken verlof en heb eerlijk gezegd nog niks of toch niet veel buiten thuis werken gepland staan :^)

verlof moet iets zijn om naar uit te kijken ! niet om je af te vragen wat je eigenlijk gaat doen in die 3 weken :/ *zucht *
zijn er nog mensen die verveeld door het leven gaan en haast nergens geluk/plezier uit halen ? Buiten het idee om een vriend/vriendin te vinden en daar een gelukkig leven mee op te bouwen ?

Ik heb zo een klein vermoeden dat mijn hersenen enkel gelukshormoon aanmaken als ik een vriendin heb of ernaartoe werk ... Met vrienden enzo weggaan is ook leuk voor mij maar voelt soms , meh , aan ...

dus vandaar mijn vraag . zijn er zo nog mensen die zo "geobsedeerd" zijn met liefde vinden ?


en ik hoor het al zo komen . je moet eerst zelf gelukkig zijn voor je met een ander gelukkig kan zijn ... jaaajaa ik ben gelukkig ik heb alles in mijn leven wat ik wil , behalve een vriendin . Maar er is gewoon bijna niks anders in mijn leven dat mij motiveert ...
geen schone deernes hier op noxa die in zijn voor een chatje en aan jatje koffie(of thee) ? :D
#noxadating #bored
begin steeds meer te merken dat ik me veels te veel veels te vaak steeds zorgen maak om wat ik doe en wat anderen denken van me .
Iets wat onze "ik" heel erg tegenhoud doordat we onszelf steeds onderdrukken dingen niet te doen of te zeggen .
Ontwikkelen we/ik hierdoor minder zelfvertrouwen , of is het net doordat we/ik weinig zelfvertrouwen heb dat we minder onszelf durven zijn in het bijzijn van anderen ?

In ieder geval time to change things up . toch maar eens proberen dat zelfvertrouwen wat op te krikken , geen idee hoe ? ben al met fitness begonnen wat wel zal helpen ?
en dat zichzelf kunnen zijn in het bijzijn van anderen . laten we onszelf daarin gewoon forceren ??? :^)

tips altijd welkom :p
ALG INFO
Leeftijd 30
Geboortedatum 30/1/1990
Geslacht m
Status vrijgezel
Registratie 06/04/07 23:10
Forumposts recent 2
Profielposts recent 1
GUESTBOOK
Deze reacties zijn enkel zichtbaar voor ingelogde leden. Registreer of log in om dit te bekijken.
PICTURES
20/01/18 14:20
paars
techno/pop/metal enz enz
comedy/sci-fi
rpg/mmorpg
enders game ,