- NEWS -
Ik ben op zoek naar toffe blogs/bloggers, beetje 'lifestyle'. Nie voor iets speciaal, gewoon omdat ik dat graag lees :p #guiltypleasure
Onverwachts in een brillenwinkel gestapt voor een oogtest, eerste keer ever. De laatste tijd heb ik problemen met bv verkeersborden lezen. Ik zie nog wel goed, maar het begint toch steeds lastiger te worden. Ook computerwerk is wat lastig na een tijd en laat ik dat nu net veel moeten doen.

Blijkt dat ik -0,75 heb aan beide kanten. Een bril (of lenzen) dus, maar niet voor de hele dag op te zetten. Ik vind dat precies zo dom dan, of is dat maar een eigen en onterecht gevoel? :p
Need you ask aan de dames hier: hoe lang heeft het geduurd eer uw 'normale' cyclus op gang komt na het stoppen van de pil?
KinderLIJN dus he. Geen lijk.
Ik speel al een tijdje met het idee om een kinderlijk te starten. Misschien is 2020 wel hét jaar!
- LEAVE A MESSAGE -
 
02/04/20 19:18
Mogen 'vloggers' ook? Dan moet je Zoella eens opzoeken :)
28/01/20 17:30
Uw ogen gaan wennen aan die bril en als ge die uitdoet na een hele dag gedragen te hebben, dan gaat ge slecht zien. Ma da's tijdelijk, tot ge gaat slapen. Als ge dan van ‘s morgens de bril helemaal nie gaat dragen, gaat ge die ook veel minder missen. Ma uw ogen worden nie lui en ge gaat nie sneller achteruit gaan door uwe bril te dragen. Ge hebt nodig hetgeen ze opgemeten hebben dus ge draagt die wanneer gij er behoefte aan hebt!

En merci, da's lief haha :D er is voor elk gezicht een bril!
28/01/20 17:29
Ja kan het mij voorstellen! Zal ook wel eens op dat punt komen denk ik...
Maar ik denk niet dat het kwaad kan...
28/01/20 17:14
Mijn vriend heeft (na lang zagen van mijn kant) ook gedaan wat je in je nieuwd schrijft en heeft ook een 'rustbril', hij is daar super tevreden mee en zet hem vooral op bij het rijden (zeker in het donker) en als hij vermoeid is.
28/01/20 16:34
Gij moogt die gerust altijd aandoen als ge wilt hoor
- WHAT ABOUT ME -
Leeftijd 25
Geboortedatum 3/11/1994
Geslacht v
Woonplaats Borgerhout Antwerpen
Status vrijgezel
School Pius X - College
Job Verkoopster
Registratie 21/10/18 18:29
- EHM, WHO? -
Pastel, bordeaux, diepgroen, appelblauwzeegroen
Zwemmen, fietsen, haken
Spaghetti bolognese, tomatensoep met ballekes, couscous
2 vissen 'Robbie en Marcel'