Blind getrouwd

29/03/16 17:21
OmaSmurf
Ale, Ik zal mij opofferen,

Verspreidt uw roddels en meningen over dit programma met ons.
Zou ge het zelf overwegen? Zou je van de grond gaan de eerste nacht?
Deel het ons allemaal!
29/03/16 17:27
Ik volg da want ik heb de Amerikaanse versie gezien en daar was echt zo'n supertof koppel bij!
Die hebben ook ne followup van 1 jaar later en nog altijd gelukkig :p
Dus het kan wel..

Ik vind die van Kortrijk het leukste koppel.
Die Inge stelt zich dan weer totaal niet open vind ik, die wilt precies da de vent al de moeite doen op haar manier, en da laatste koppel, ocherm da menneke omdat die vrouw totaal nix voor em voelt en ocherm die vrouw, want da lijkt me nu is totaal nix als partner (maja das dan weer smaak zeker? wa die kerel duidelijk niet heeft :p )

29/03/16 17:29
kan iemand mij inlichten over wat dit gaat aub
29/03/16 17:33
VTM brengt 2 mensen die elkaar niet kennen samen en die moeten dan trouwen. En dan gaan ze op huwelijksreis. En de bedoeling is dat het blijft duren en ze effectief met elkaar verder door het leven gaan, en anders moeten ze scheiden.
29/03/16 17:34
OmaSmurf
Nee dat moet ge googlen. :/

Nee ok, dat gaat over koppels die door experts worden ondervraagd over wat ze verwachten van een partner en hoe ze precies in elkaar zitten, en op die manier kiezen ze de beste partner eruit voor die persoon, uit een reeks van mensen die ook mee hebben gedaan. Maar ze worden niet zomaar gekoppeld, ze gaan gaan trouwen, zonder dat ze weten hoe de ander eruit ziet. Ze zeggen het ja-woord, dan beleven ze het trouwfeest samen, dan gaan ze op huwelijksreis en dan testen ze of ze kunnen samenwonen voor 4 weken? dacht ik. En daarna kunnen ze nog altijd zien of ze gaan scheiden of niet.
29/03/16 17:35
Decorum
Nuria is kei schoon en sympathiek en Inge is een trut. Meer kan er niet over zeggen want ik heb daar maar één aflevering van gezien.

Zelf meedoen, pff als ik 40 zou zijn en ik de hoop op een stabiele langdurige relatie helemaal opgegeven heb misschien wel. En ik verwacht geen seks op de eerste nacht, ik denk dat ik dan liever nog wat wil wachten tot ge mekaar beter kent en weet of dat iemand is waar ik echt bij wil blijven.

Edit: ik geloof niet dat ge op basis van vragenlijst mensen aan elkaar kunt matchen, da's iets dat ge moet aanvoelen door tijd met die persoon door te brengen.
29/03/16 17:36
Kunt ge dat online kijken? Een aflevering gezien en ik vond dat wel interessant. Maar ben sindsdien vergeten op te nemen

Ah en wel jammer dat het alleen jonge koppels zijn (?). Wss voor logistieke redenen maar toch.
29/03/16 17:41
Ge moogt pas meedoen vanaf uw 25ste dacht ik, ouderen zullen ook wel mogen meedoen hoor. :p En VTM kennende zult ge dat wel online kunnen bekijken mits ge een VTM-account aanmaakt
29/03/16 17:42
OmaSmurf
http://vtm.be/blind-getrouwd
Naar beneden scrollen tot ge "kijk volledige aflv" ziet staan.
Enja idd eerst een account aanmaken, duurt ni lang.
29/03/16 17:42
Ik heb daar in totaal tijdens het zappen zo'n kwartiertje van gezien en het enige dat ik al kon denken was... awkwardness tot en met. Die Nuria is een knappe vrouw die ze dan koppelen aan ne kerel die duidelijk 1000 keer zo blij was met haar als zij met hem, en bij een van die andere dudes leek die vrouw ook al way out of his league. Maar zijn er koppels die standhielden, of moet dat nog op tv komen? :p
29/03/16 17:44
NeverLeNkemise
Ik heb maar 1 aflevering gezien en ik kon niet stoppen met cringen. Aaargh
29/03/16 17:52
OmaSmurf
Ik vind die Geert en Daisy niet zo ver van mekaar liggen qua aantrekkelijkheid eigenlijk.
Snapte dan ook niet dat zij hem te min vond, maar mss gaat ge in zo'n geval te sprookjesachtig denken en verwacht ge daar ne prins, dus kan ik wel inkomen.
Is wel mooie oefening om uw oppervlakkigheid aan de kant te doen. Zie hoe goed Nuria en de zogenaamde nerd klikken tot hiertoe.

De namen van de kandidaten staan onderaan die link trouwens.
29/03/16 17:55
Moogt ge daar aan het altaar eigenlijk ook "neen" zeggen ipv het ja-woord te geven ? Ik had gedacht dat Nuria dat zou doen eerlijk gezegd. :p
29/03/16 17:57
Maja ik vind die nerd wel aantrekkelijk en die geert is ne seut.. kleine nuance ma doet ook veel e ? Daisy is toch niet echt lelijk?
29/03/16 18:01
OmaSmurf
quote door

Maja ik vind die nerd wel aantrekkelijk en die geert is ne seut.. kleine nuance ma doet ook veel e ? Daisy is toch niet echt lelijk?


Bedoelde eerder dat geen van beiden lelijk zijn en dat ze er beiden mogen zijn. Niet van "seg Daisy is zelf lelijk". :D
29/03/16 18:07
quote doorBedoelde eerder dat geen van beiden lelijk zijn en dat ze er beiden mogen zijn. Niet van "seg Daisy is zelf lelijk". :D


Jama ik vind die Geert wel echt brrrr, alle die zen kleren alleen al... in zen geheel persoon gewoon :p
29/03/16 18:16
OmaSmurf
quote door


Jama ik vind die Geert wel echt brrrr, alle die zen kleren alleen al... in zen geheel persoon gewoon :pJa die straalt zoiets seuterigs uit, weet ook niet wat precies. Misschien omdat hij meteen zo rap van stapel liep. Maar puur gewoon qua gezicht vind ik haar echt niet way out of his league.
29/03/16 18:17
josfindus
quote door

Moogt ge daar aan het altaar eigenlijk ook "neen" zeggen ipv het ja-woord te geven ? Ik had gedacht dat Nuria dat zou doen eerlijk gezegd. :p

die doen wel alsof dat een optie was. maar volgens mij zou dat dikke vette contractbreuk zijn. Die zullen wel iets hebben moeten ondertekenen.

Ik vind die mensen allemaal heel menselijk overkomen eigenlijk. En ik ben ook blij dat ze zo 'normale' mensen hebben genomen. En niet zo mensen waar ge meteen van denkt "ja niet moeilijk dat die niet aan een lief geraakt".

Ik vind heel dat concept ook wel interessant en ik ben blij dat ze het nog niet compleet in het belachelijke hebben getrokken, zodat ik dat kan blijven zien.
Ik geloof wel in het concept en heel de theorie erachter dat die kan werken. Of dat in de vorm van dit programma dan ook gaat werken is maar de vraag he.

Eum moest dat niet op tv komen zou ik mij daar direct voor inschrijven. Daarvoor moet ik geen 40 worden.
29/03/16 18:57
MountainsOfTime
Ik had verwacht dat het eerste koppel, vrij vlot ging gaan maar blijkbaar niet...
29/03/16 18:57
josfindus
quote door


Edit: ik geloof niet dat ge op basis van vragenlijst mensen aan elkaar kunt matchen, da's iets dat ge moet aanvoelen door tijd met die persoon door te brengen.


maar dat is wel niet alleen een vragenlijst he. Ook een psychologisch onderzoek,gesprekken met de seksuoloog,huisbezoek...nuja geen idee hoe uitgebreid die dat gedaan hebben natuurlijk.
Maar iemand tegenkomen en u daar tot aangetrokken voelen is ook niet genoeg he. Dan moet ge al veel chance hebben dat het op alle andere vlakken ook klikt; Anders zijt ge na 2weken ook gescheten.
Of kunt ge de rest van uw leven in een kutrelatie blijven omdat ge toevallig is verliefd zijt geworden op iemand die totaal niet bij u past.
Allé ik zit zelf ook al jaren op de ultieme combinatie van de 2 te wachten hoor. Helemaal geen aantrekking is ook niet ok he.