anti-strijkrevolutie

07/10/14 21:17
Wol is wel heel belangrijk te wassen op de koudste stand én op de wolstand want ik heb een wollen kleedje op 30° gewassen maar op de katoenstand en toen was het gekrompen. Maar doorgaans was ik gewoon op 30° zoveel mogelijk en af en toe een warmere machine ertussen met handdoeken ofzo om de machine proper te houden.
Wel doe ik de moeite niet om kleuren echt te gaan sorteren. Het grootste deel van mijn kleren zijn donkere kleuren dus ik ga daar geen moeite in steken om blauw van paars en zwart en groen te scheiden als het allemaal donker is.
07/10/14 23:31
Wol durf ik nu wel niet in mijn wasmachine te steken, zelfs niet op wolprogramma. Ik vind soms zo delicate kleren met de hand wassen ook wel een fijne bezigheid :D
07/10/14 23:47
In al de jaren dat ik mijn was zelf doe heb ik nog maar 1 keer iets doen krimpen dus cava nog :p Of ik heb gewoon mega veel chance gehad, da kan ook natuurlijk
09/10/14 01:39
josfindus
haha mijn mama kan dat ook niet, wol wassen in het machien. ik doe dat soms met de hand. en ene keer per jaar int machien. Ik was mijn wollen spul meestal gewoon niet. Ik denk stiekem dat mijn mama gewoon niet weet hoe ge uw machien moet instellen voor wolwas,want bij haar krimpt dat. Zelf nog nooit problemen mee gehad en wij hebben een goedkoop model.
Nuja de meeste mensen hebben geen wollen spul. Dus denk niet dat het een probleem is als ge niet weet dat ge uw toeren enzo moet aanpassen
15/10/14 13:11
Ik heb heel de post niet gelezen moet ik toegeven, maar wou wel al meteen reageren op dat ik het vreemd vind dat zoveel mensen zo graag strijken. Oké dat kan misschien ontspannend zijn en ge kunt dat voor de tv doen, maar voor mij toch niet. Ik vind strijken echt niet leuk.
16/10/14 08:38
Mijn mama wordt echt lastig als die strijkt, ma die strijkt dan ook écht alles :p
zo heeft die eens zo'n zweetdoorlatend sportt-shirtje van mij willen strijken, huppa, direct een gat erin gebrand natuurlijk. Ik kwaad, want dat was geen goedkoop t-shirt, zij kwaad want ze "bedoelt dat toch zeker niet slecht hè!" en "dat 'k het dan zelf doe!"

Ik help af en toe wel eens, omdat ik wéét dat ze nadien anders weer niet te genieten is maar ik weet nu al dat als ik alleen ga wonen, ik ook enkel het noodzakelijke zal strijken :p
16/10/14 17:10
Ellun
Strijkplank voor de tv en eindelijk is de tijd om wat programma's in te halen. Ik vind het plezant, strijken :)

Ik hou in't algemeen van werkjes waarbij dat ge achteraf het verschil goed ziet, strijken hoort daarbij, vind ik.
16/10/14 20:27
quote door

Strijkplank voor de tv en eindelijk is de tijd om wat programma's in te halen. Ik vind het plezant, strijken :)

Ik hou in't algemeen van werkjes waarbij dat ge achteraf het verschil goed ziet, strijken hoort daarbij, vind ik.


Ik wil gerust mijne strijk bij u gaan droppen :D
17/10/14 10:46
EstherGreenwood
Maar is uw lief dan niet thuis ofzo? Want de enige momenten dat ik tijd heb om te strijken is die er ook (meestal) en dan moet ik niet beginnen kijken naar mijn programma's ze :')
22/10/14 15:21
RLRRLRLL
Ik strijk enkel sommige t-shirts, broeken en hemden, maar de meeste t-shirts strijk ik niet.
Ik draag ook meestal jeansbroeken en heel zelden een hemd, dus ik strijk eigenlijk ook bijna nooit...


Om op deze topic te kunnen reageren moet je ingelogd te zijn.