Als jij een bedrijf mocht opstarten

20/06/16 17:22
Een tearoom, ma klein en schattig met zelfgemaakte cake/taart en keiveel chocomelk
En als ik dan ook gewoon dik mag zijn (van al het taart fretten) zou het nog perfecter zijn
20/06/16 17:55
Een winkeltje met zelfgemaakte gezichtsverzorging en make up en misschien zelfs nog kleding en homeware :)
20/06/16 18:13
Een Belgisch biercafé inclusief frituur in Miami.

20/06/16 18:23
LeGardienDesReves
quote door

Een Belgisch biercafé inclusief frituur in Miami.
zalig, fucking Miami
20/06/16 18:24
LeGardienDesReves
quote door

Fak!!!! Jullie hebben allemaal een antwoord klaar, ik kan daar dus niet opkomen he :( Wel cool dat jullie dat allemaal weten van uzelf!


Tis puur hypothetisch wel. Moest ik het geld en al hebben. :p
Wil je zelf iets opstarten misschien?
20/06/16 18:29
Amai, als ik echt gewoon kon doen wat ik wil (en ik zou alle kwaliteiten/middelen hebben ervoor) zou ik me bezighouden met iets gelijkaardig als SpaceX. Zelfs al kreeg ik daar een minimumloon voor, dat moet toch onwijs cool zijn om met dat soort technologie bezig te zijn.
20/06/16 18:33
quote doorTis puur hypothetisch wel. Moest ik het geld en al hebben. :p
Wil je zelf iets opstarten misschien?

Totally! Ik haat voor mensen werken :p

Ikzelf zou, voor een of de andere reden, een groeten- en fruitwinkel hebben, waar ik dan zo de salades zou maken. En er zou een soort open keuken moeten zijn zodat ik toch nog goeiendag kan zeggen tegen de klanten. Er is zo een winkel bij ons en ik vond dat daar altijd zo gezellig :p
20/06/16 18:44
ik zou wel negers willen verkopen
20/06/16 19:59
All7aken
Fuck that, als ik geld genoeg heb laat ik een mega boomhut bouwen en verwijder ik mij van zoveel mogelijk contact op mijn vrienden na en massa's free internet. PORN!
20/06/16 21:03
Op dit punt ben bezig met iets op te starten, dus daar ga ik niet teveel over zeggen, dat is nog allemaal hush-hush. :p

Maar ik heb al meerdere ideeën gehad die ik waarschijnlijk nooit ga uitvoeren. En anderen die ik dan misschien wel ooit zou kunnen doen.

Een keten van croquebars, die croque monsieurs, madame's en aanverwanten (al dan niet met een eigen twist) aanbiedt. Een soort van all-in betalingssysteem voor horeca en evenementen (da's nog één dat ik heel graag zou willen uitvoeren). En nog wat dingen.

Soit, 't gaat een beetje afhangen van het succes van het project dat ik nu lopende heb.
20/06/16 21:10
in mijn hoofd start ik om de paar maanden wel een nieuw bedrijf op, aan random ideeën nooit een gebrek. Na een tijd blijkt dan vaak wel dat anderen al iets gelijkaardigs hadden geprobeerd, vaak zonder succes. Of blijkt dat het allemaal wat te groot of vergezocht is en buiten mijn bereik ligt.

Momenteel ben ik bezig met iets uit te werken dat allicht te gespecialiseerd en technisch is om hier zomaar uit te leggen. Het is een soort geautomatiseerde data-dienst om grote webshops te helpen bij het opbouwen van hun pagina's, zodat er iets meer mensen doorklikken vanuit google-zoekresultaten naar zo'n webshop pagina. Voor echt grote webshops betekent iedere verbetering van dat soort zaken op termijn wel een aanzienlijke verhoging van hun omzet, dus als mijn concept goed werkt is er zeker een markt voor.
20/06/16 22:50
Ik start mijn eigen VZW op. Ik neem mijn bewoners en mijn collega's mee. <3
20/06/16 23:10
Cloudnein
Een eigen circuit waar mensen goedkoop kunnen gaan rijden (en niet zoals nu 200+ euro moeten betalen), zodat er minder "races" op de openbare weg plaatsvinden. Ook liefst gecombineerd met een behendigheidsparcours + slipcursus.
20/06/16 23:55
Free Software naar de noden van non-profit, sociaal relevante en/of ethisch verantwoorde bedrijven. De "zachte" sectoren.

Maar zelf een bedrijf opstarten ligt niet in mijn aard. Software maken wel :p
21/06/16 07:09
quote door

Een wax bar, voor al uw haarloze lichaamsdelen!

Motivatie: ik vind lichaamsbeharing vies :p


Ge beseft toch dat net als ge in een wax bar werkt, ge keiveel in aanraking komt met lichaamsbeharing?
21/06/16 07:33
Uw2ePersoonlijkheid
Eenmanszaak als illustrator/vormgever voor wetenschappelijk onderzoek, bedrijf voor mijn 3d camera idee, een buurtwinkel/ontmoetingsplaats die vooral een sociale functie verricht, bouw van living machine waterzuiveringen, scannen van wegen in België maar vooral omdat daar zoveel nood aan is in plaats van dat ik dat heel interessant zou vinden :p
21/06/16 07:36
Hadewych
Een eigen dansschool.

Een dierenopvangcentrum.

Een soort ontmoetingscentrum met allemaal leuke activiteiten, zoals : serie/film marathons, retro karaoké avonden, retro spelletjes namiddagen, pyjama- en andere themafeestjes, muziek, veganistische eetfestijnen, vrij podium, ruilbeurzen, lezingen, workshops,...
(en natuurlijk ook allemaal dieren die daar ondertussen rondlopen)
IEDEREEN WELKOM ONGEACHT HOEVEEL ISSUES GE HEBT, HOE OUD GE ZIJT OF HOE (SOCIAAL) GEHANDICAPT
CROCS DRAGEN MAG MAAR IS NIET VERPLICHT

Zou wel cool zijn om dat allemaal te kunnen combineren. Het zou me niet eens kunnen schelen hoeveel dat opbrengt, ik zou dat zeker niet voor winstbejag doen. Daarom dat het ook niet echt 'een bedrijf' is. Maar het moet wel kunnen draaien, natuurlijk.

Is hier iemand met een paar miljoenen te veel die wil investeren? :(
21/06/16 09:07
Ge wilt een kraakpand starten. Of een jeugdhuis.
Daar hebt ge niet enkele miljoenen voor nodig. Just do.

Zoek naar uw plaatselijk jeugdhuis en organiseer pyjama feestjes!
Zoek naar uw plaatselijke kraakpand en stel voor dat je een workshop veganiatisch koken voor mensen die geen fucking hummus lusten, succes verzekerd.
21/06/16 11:50
carbonanotglue
quote doorzalig, fucking Miami


Miami is nu toch echt wel een hoeresaaie stad? Precies een spaanse badstad, maar dan in amerika
21/06/16 12:15
quote door


Miami is nu toch echt wel een hoeresaaie stad? Precies een spaanse badstad, maar dan in amerikaDa's toch ook waar alle bejaarden naar uitwijken? Benidorm 2.0.