Wrrrraaaaaaak

02/12/17 14:48
Yooo,

Wie heeft er ooit al eens wraak genomen? Maar belangrijker: wie heeft er ooit wraak genomen die gelukt is? En hoe heb je het geflikt?
Waarvoor nam je wraak?
Of wraak die faliekant mislukt is?

Echter weet ik dat veel mensen tegen wraak zijn en het een nutteloos ding vinden, dat is zeer discussieerbaar, en ik denk ook nog altijd dubbel over wraaknemen. Maar daar gaan we het in dit topic niet over hebben, aub.
Ik haat ook op dit moment niemand, het is niet voor mijn plannetjes voor te bereiden of iets dergelijks. :p
Maarrrrr ik vind wraak een heel interessant iets.
Sommige psychopaten zijn daar heel erg goed in om pas na jaren wraak te nemen zonder dat het slachtoffer er ooit achter komt dat het van hun kwam bv.


Groetjes,
een medenoxaaan.
02/12/17 14:52
Zijt ge iets van plan, balle?
02/12/17 14:54
quote door

Zijt ge iets van plan, balle?


Ja, met u. *wrijft in haar handen.*
02/12/17 14:56
revenge porn ftw!

(mopje he)
02/12/17 14:57
quote doorJa, met u. *wrijft in haar handen.*

*insert dr. phil gif*
02/12/17 15:16
- Before you embark on a journey of revenge dig two graves -

Daar kan niets goed uit gekomen IMO. (zelf ondervonden) Even uit razen tegen jezelf is zoveel beter. Gedane zaken nemen geen keer.

Had twee weken terug de mogelijkheid een ex te wreken voor wat gestook van e paar jaar terug in mijn relatie. Had er zoveel keer over nagedacht haar relatie op dezelfde manier onderuit te halen op een manier die vrij overtuigend werkt. Daarmee zou ik ook het vertrouwen van mijn vriendin schenden en mijn eigen visie over zulk gedoe.
>> Dus niet gedaan, mensen in een relatie moeten elkaar zelf leren kennen niet dmv meningen/feiten van anderen te horen. Het haatdragend karakter ben ik kwijt, met die ex deel ik wel niets meer over mijn leven.
02/12/17 15:56
Elementary
I let karma do its work.
02/12/17 15:56
Effectief wraak nemen denk ik dat enkel werkt als het gaat over kleine dingen. Voor de rest denk ik dat uw wraak plannen en roepen en manisch lachen met vrienden meer helpt dan het effectieve uitvoeren zelf. Valt te zien wat u aangedaan is natuurlijk
02/12/17 16:00
quote doorJa, met u. *wrijft in haar handen.*


heet

Wraak is stom ma ik hoop da genoeg mensen het doen zodat niemand shit doet tegen mij en denkt dat ik niks terug zou doen ofzo.

De hoeveelheid mensen die wraak nemen is een evolutionair balans.
02/12/17 18:02
Ik geloof echt wel in karma, dus wraak nemen is meestal niet nodig.
02/12/17 18:04
Warodon
quote door

Ik geloof echt wel in karma, dus wraak nemen is meestal niet nodig.


Als ik morgen op uw gezicht slaag, betekent dat dan dat je het verdiend hebt.
02/12/17 18:40
quote door

Ik geloof echt wel in karma, dus wraak nemen is meestal niet nodig.


+1
02/12/17 19:35
Ik kan me niet herinneren ooit wraak genomen te hebben, en al zeker niet gepland. Meestal probeer ik de zaken gewoon te relativeren. Bijvoorbeeld:

Als uw lief u bedriegt is hij/zij u vast niet waard, en mag je eigenlijk blij zijn dat je dat merkt terwijl het maar uw 'lief' is, en niet uw echtgeno(o)t(e) waarmee je al jaren samen bent, misschien zelfs getrouwd, en misschien al enkele mini-me's mee gemaakt hebt.

En als je dan toch wraak wil nemen, denk ik dat negeren nog altijd de beste wraak is. Want niets komt zo hard aan als genegeerd te worden - zeker wanneer degene waarop je wraak wil nemen schreeuwt om aandacht.
02/12/17 19:38
quote door

Als ik morgen op uw gezicht slaag, betekent dat dan dat je het verdiend hebt.


Ik heb niet gezegd dat alles wat gebeurd karma is he, want dan zou ik ook zeggen dat bv mensen die sterven bij aanslagen dat zouden verdienen (om maar een voorbeeld te geven he) maar dat bedoel ik dus zeker niet.
02/12/17 19:45
LadyGypsy
Er is maar 1 iemand waar ik vaak wraakgedachten over heb maar ik ben niet van plan om daarvoor de gevangenis in te belanden. Fantaseren geraakt ge anders ook wel beu.
02/12/17 19:53
quote doorIk heb niet gezegd dat alles wat gebeurd karma is he, want dan zou ik ook zeggen dat bv mensen die sterven bij aanslagen dat zouden verdienen (om maar een voorbeeld te geven he) maar dat bedoel ik dus zeker niet.


Kan je dan zeggen wat je bedoelt? Ik weet dat sommige mensen over karma spreken alsin iets vergelijkbaar als schadevreugde. Je doelwit kreeg geen ongeluk omdat die het verdiende, maar jij die lacht met het ongeluk is omdat die persoon "dat nog tegoed had" ofzo.
02/12/17 19:56
quote doorAls ik morgen op uw gezicht slaag, betekent dat dan dat je het verdiend hebt.


Nee, als gij morgen zomaar op haar gezicht slaat, you'll get what's coming for you. Zo werkt karma.
02/12/17 19:57
Ik voel die neiging niet echt en ik heb dat nog nooit gehad eigenlijk. Ik zit mij nu heel diep af te vragen wie ik hard genoeg kan haten maar ookal heb ik wel een lijstje met mensen "niet meer vertrouwen", ik zou niet weten wat ik er mee moet uitspoken om me beter te voelen. Ik zou mij alleen maar schuldig voelen wrs :p "oei nu voelt die zich slecht"
02/12/17 20:04
quote door


Nee, als gij morgen zomaar op haar gezicht slaat, you'll get what's coming for you. Zo werkt karma.


Ja dit dus.
02/12/17 20:04
Ik heb nu een klein wraakje. Mijn ex heeft mijne metal gear solid 3 nog in de playstation zitten, maar ze weigert naar haar playstation te "zoeken", of deftig te communiceren over alle praktische zaken.
Ik wou mijn basic fit abo opzeggen omdat ik die van mijn zus ga overnemen (zij kan nog niet opzeggen omdat ze minder dan een jaar lid is), maar heb ontdekt dat mijn kaartje verwisseld is met dat van mijn ex. Ik heb mijn abo gewoon opgezegd en sinds gisteren kan ze dus niet meer naar de fitness met mijn kaartje. En fitness is die haar leven. En ze krijgt het pas terug als ik mijn spel terugkrijg.
Dus jeej, kleine wraak. Maar meestal is mijn wraak gewoon mijn onvermogen tot vergeven.