VHS digitaliseren

02/05/18 09:49
Regenrups
Ik zou graag oude videocassettes laten digitaliseren.
De meeste zijn echter cassettes waar maar 10-15 min beeldmateriaal opstaat dus ik heb geen zin om per cassette te betalen want dan gaat het me wat te duur uitkomen.
Iemand hier ervaring mee en mij kan aanraden waar ik dit het best en goedkoopste kan laten doen?

Dankje!
02/05/18 09:59
DreamersCircus
Mijn mama heeft dat ook eens gedaan met onze oude video's, die heeft daarvoor een apparaatje gekocht da ge kunt aansluiten met USB op uw computer, daar zat dan een programma bij en die 'las' dat dan allemaal en zette dat om naar een gebruikelijk video-formaat naar uw keuze...

Da was ni superduur denk'k, ma als ge wilt vraag ik eens of ze da nog heeft en dan kunde da mss wel overkopen/recycleren van haar? :D

Allez thuis ligt da vermoedelijk toch maar in de kast aangezien alle videocassettes nu dus op verschillende harde schijven staan enzo, ik vraag allesinds al eens na, moest ge interesse hebben :p .
02/05/18 23:50
Regenrups
Hebt ge dan geen videorecorder nodig? (ik ken er letterlijk niks van)
03/05/18 09:33
Beide mogelijkheden bestaan, dus dat je jouw cassettespeler gaat aansluiten via kabeltjes aan uw computer, of een apparaatje waar net dat kleinere cassettetje inpast. M'n vader had vroeger zo'n toffe camera die hier nog ergens rondslingert, denk dat ik er mee ga experimenteren, of eventueel filmen op vakantie, lijkt me cool.
03/05/18 09:47
Ge kwam uw Disney films toch hier bekijken :s ?
03/05/18 11:12
Regenrups
quote door

Ge kwam uw Disney films toch hier bekijken :s ?


Tzijn de opnames van mijn dansoptredens. Ik wil die bij u komen kijken maar ik wil die ook voor eeuwig kunnen kijken..


Om op deze topic te kunnen reageren moet je ingelogd te zijn.