Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /usr/www/users/noxazq/code.php on line 652
Mannen die hun wenkbrauwen epileren : 33 reacties (1/2) [Dagelijkse Onzin]

Mannen die hun wenkbrauwen epileren

25/11/15 21:28
Vivke
Ik kwam omlangs op heel wat sites waarop gediscussieerd wordt of mannen hun wenkbrauwen zouden moeten
epileren of net niet.

Vandaar: wat denkt menig noxaan hiervan?

Als man, epileer je je wenkbrauwen wel eens/Heb je dit laten doen? Eenmalig of geregeld? Waarom, voor je werk of omdat dit gewoon netter is volgens jou?

Als vrouw, heb je een man wel eens geëpileerd? Zou je graag hebben dat je vriend(en)/lief/pap/.. dit zou doen of net niet?
Vind je dit netter of niet?

Met deze sites als bronnen, misschien leuk om eventjes de foto's te bekijken hierop!

Mannen die hun wenkbrauwen epileren: http://www.beautygloss.nl/2013/06/19/mannen-die-hun-wenkbrauwen-epileren-yay-or-nay/
Sexy zware wenkbrauwen bij mannen: http://www.nsmbl.nl/15-x-mannen-die-bewijzen-dat-zware-wenkbrauwen-sexy-zijn/
25/11/15 21:32
Warum
Bwoah, /care of mannen dat doen, zelfs bij vrouwen vind ik dat /care. Ik doe dat zelf ook maar af en toe als ik niet keilui ben. Ik ken wel mannen die zo dat middenstukske epileren, voor de rest geen idee of die dan de rest oko doen. Ik weet wel dat er ne jong bij imj op school zat in't middelbaar en die had hele zware wenkbrauwen, en ook dat middenstukje, en iedereen vond keihard dat die dat moest wegdoen dat middenstukje, en de rest omset bijwerken. Uiteindelijk heeft die dat ook wel gedaan (pak in't 5e middelbaar) maar toen iedereen vond dat die dat omest doen waren wij nog maar 13 ofzo, wat eigenlijk echt compleet absurd is he. Waarom zijt ge adar op uw 13 jaar al mee bezig enfin : ';) En dan helemaal omgekeerd tegen de meisjes doen alsof die KEI RAAR waren als die hun benen scheerden. Bon ja.
25/11/15 21:35
u unibrow wegdoen vind ik nog kunnen maar als man u wenkbrauwen echt epileren (ook benen scheren, oksels, of armen) vind ik nogal een beetje verwijfd, maar ieders zen mening natuurlijk. Ik zie er zelf ook graag verzorgd uit maar er zijn grenzen van uw manliness
25/11/15 21:37
pijlbord
De paar haren die tussenin durven ontspruiten doe ik af en toe wel weg ja. Maar dat telt niet, da's gelijk uw neushaar bij trimmen, gewoon basishygiëne.

Ik ken niemand die dat doet, als man zijnde.

Ik vind donkere wenkbrauwen bij een meisje met licht haar trouwens keisexy haha. Er zat vroeger een meisje op mijn school met rood geverfd haar en dan kei donkere grote wenkbrauwen en dunno maar dat was damn sexy.
25/11/15 21:39
atir
jup alleen voor ne unibrow, voor de rest nie ze.
25/11/15 21:41
Warum
Ja ik snap niet goed waarom ge uberhaupt dise grens zou trekken dat dat "voor de rest" not done is bij ne man maar bij een vrouw niet :p Dat is toch kei lame. Dat slaat op niest en is volledig arbitrair gekozen. Waar is de logica dan? Op op alles is op.
25/11/15 21:43
Als ge als man vindt dat ge lelijk gevormde dikke wenkbrauwen hebt, who am I to judge. Al vind ik het zelf maar niks als ik van ver al kan zien dat ze geëpileerd zijn.
25/11/15 21:47
Ik epileer die van mij zelfs amper, laat staan dat ik mijn vriend dan zou aansporen dat te doen.
25/11/15 22:02
josfindus
eum ik zou niemand moeten hebben die dat doet want dan gaat die verwachten dat ik dat zelf ook deftig doe. En ik heb vreselijke wenkbrauwen. Ik probeer die wel binnen de perken te houden maar dat ist dan ook. En zelfs daar faal ik vaak in.
Nuja lang leve viezerikken die verwachten tenminste van u als vrouw ook niet te veel.

Los daarvan, als mannen zich daar met willen bezig houden, ze doen maar he.
25/11/15 22:10
Helaas is het gangbaar in mijn familie dat onze wenkbrauwharen nogal lang worden. Daarom moet ik eens om de maand à twee maanden eens met mijn baardtrimmer over mijn wenkbrauwen gaan, anders hangt er wel eens een haar of twee in mijn ogen.

Neusharen daarentegen, die epileer ik. Heb mij zo ooit eens een neustrimmer gekocht, maar die stoppels prikken in je neus, en dat triggert blijkbaar niesbuien.
25/11/15 22:14
.. Thefuck. Niks moet. Als ge dat graag wilt, ga ervoor.
Period?

Maar verder dan dat, mijn lief heeft epische dikke, zwarte wenkbrauwen. Die kan die in puntjes omhoog zetten, als een cliché crazy scientist. Sweet. We hebben het er al vaker over gehad dat ik het superjammer zou vinden als hij die ene superlange haar die er altijd uit komt piepen uit zou trekken. Dus wat mij betreft, nah.
25/11/15 22:59
waarismijnbroek
Vlakboven mijn neus doe ik het weg.
26/11/15 00:08
Ramp
Hangt een beetje van de wenkbrauwen af. Wildgroei oogt zo mooi niet. Maar als hij daar zelf mee kan leven: prima.
Zelf ben ik er vaak al te nonchelant in. Deed het wel eens bij anderen.
26/11/15 00:28
PushAndScream
Dat is zot moeilijk werk vind ik, waar ik zelf de pest aan heb waardoor ik het ook vaak gewoon minimaal of zelfs helemaal niet bijwerk. Dus ik zou een ander daar ook nooit toe verplichten.
Men doet wat men wilt.
Dat is nu ook niet echt iets waar je een oordeel over gaat vellen, toch? .. het zijn wenkbrauwen.
26/11/15 00:58
Moeten?
Ik vind dat zelf kwelling als mensen mij zeggen dat ik dat 'zou moeten doen'.
26/11/15 01:33
All7aken
quote door

jup alleen voor ne unibrow, voor de rest nie ze.


Dit, al vraag ik het liever aan een vrouw. Die hebben daar iets meer ervaring mee.
26/11/15 04:18
Mokeponn
Ik wax mijn lief zijn unibrow. Ik kan dat gewoon niet zien. Das gelijk dat die zijn blik totaal anders is als die de haren wel laat staan. Ahja en als 'k dan toch bezig ben doe ik ook wel 't haar in zijne nek weg. Niet waxen, gewoon met zo een barbiermeske :p

Hehe. Waxen. I love it. Om te doen, that is.
26/11/15 04:22
PoundingSense
Hup ik wax de unibrow van mijn lief ook, that's it.
Wenkbrauwen doen bij mannen is vooral populair bij Italianen en die zien er dan ineens een pak vrouwelijker uit, dus thanks but no thanks
26/11/15 08:18
naughtygames
Voor mij 'moet' het enkel als die een unibrow zouden hebben. Maar dan niet een paar haartjes daar eh, dat stoort mij helemaal niet, enkel als die letterlijk maar 1 wenkbrauw heeft. En dan nog is het niet verplicht natuurlijk, maar in zo een gevallen vind ik het toch fijn als ze dat wel doen. Maar bon, ik doe zelf mijn wenkbrauwen 1 keer in de 6 maanden, dus ik moet geen eisen stellen.
26/11/15 09:15
Hetzelfde als bij alle lichaamsbeharing bij mannen: zolang het er nog verzorgd uitziet is 't oké.
Zelf laat ik elke maand mijn wenkbrauwen waxen. Niet dat ik anders zo'n borstels boven mijn ogen heb, ik vind dat gewoon mooier. En de schoonheidsspecialiste kan dat beter dan ikzelf, dus ik heb dat geld er graag voor over.