De mol

Eline 31
 
33%
Davey 19
 
20%
Annelies 12
 
13%
Bertrand 7
 
7%
Robin 6
 
6%
Sam 6
 
6%
Jolien 4
 
4%
Marzena 3
 
3%
Hans 3
 
3%
Jessica 2
 
2%
Bouba 1
 
1%


94 stemmen in totaal, door 94 deelnemers, één antwoord per deelnemer mogelijk.

07/02/17 01:20
Carolily
quote door

Keuze 1: Davey, Keuze 2: Bouba

Keuze absoluut niet: Bertrand


Ik vind Davey echt te voor de hand liggend als hij het blijkt te zijn. Net als Bertrand ofc maar dan vind ik Davey nog meer voor de hand liggend. Het enige moment dat ik die Davey oprecht verdacht vond was op dat vliegtuig, dat m het dutske speelde die niet kon drinken uit schuldgevoel. Voor de rest lijkt Davey wel zo'n typische kerel die goed gaat scoren op Vier, dus mss, mss. Maar ik zou het heel lame vinden.
07/02/17 01:22
Lavenir
manee die casting verandert niet he
dus Bertrand lijkt het meest op Gilles dus pakt hem ni dan
Davey scoort idd goed ma ook opdracht me kettingen, zijn reacties als ze geld winnen zijn zo mwah
07/02/17 01:32
quote door

Het enige moment dat ik die Davey oprecht verdacht vond was op dat vliegtuig, dat m het dutske speelde die niet kon drinken uit schuldgevoel.


Het leek me op dat moment zo'n type dat anders wel drinkt, maar nu tijdens het spel redelijk nuchter wil blijven omdat hij 'strak wil staan'. Dus geen moment zijn aandacht wil laten verslappen om dus zo geen details te missen. Wat allicht vooral betekent dat hij niet de slimste van de hoop is en ook wel beseft dat hij niet te veel mag missen of het loopt fout af voor hem. Lijkt me typisch een speler die er halverwege toch uitvliegt omdat hij te hard op ging in het spel en toch te veel dingen heeft gemist.
07/02/17 01:35
"de mol is die" na 1 afl
07/02/17 01:41
Procaffeinate
Bertrand zijn facial expressions bij het scherm vond ik verdacht.
Het lopen, niet zo verdacht, omdat uw conditie ook wel eens kan verschillen van dag tot dag, zeker in andere temperaturen/hoogtes.
Hij is blijven zitten in de auto, wat een ideale zet is voor de Mol.
Op het vliegtuig was hij te hard aan het haten op de drukkers, en zichzelf aan het profileren als meegaand en sympathiek, terwijl hij bij het scherm een klein lachje op zijn gezicht had. Daarnaast denk ik ook dat zijn reacties soms wat 'erover' zijn, of geforceerd of whatnot.

Kan ook gewoon een erg vreemd menneke zijn en ik kan er dus volledig naast zitten.
07/02/17 01:53
Het lag dus aan den addblock die opstond.
En Davey gaat uit als de hunk van deze reeks denk ik. Althans voor mij. Bij Sam heb ik een bepaald buikgevoel maar voor de rest wacht ik af.
07/02/17 07:16
Ik twijfel tussen Davey en Sam momenteel
07/02/17 10:01
De reden dat het Bouba niet is, is dat hij teveel risico pakte in de eerste proef. Hij was echt de laatste die op het vliegtuig ging stappen, te riskant. Dan eerder Bertrand, zoals Yps zegt de Mol zal niet drukken. Hij weet gewoon de beroepen al en pakt dan zijn kans om toch nog op het vliegtuig te geraken.
07/02/17 10:22
quote door

De reden dat het Bouba niet is, is dat hij teveel risico pakte in de eerste proef. Hij was echt de laatste die op het vliegtuig ging stappen, te riskant.


Waarom riskant? De Mol mag sowieso mee. Zelfs al zou Bouba (die als Mol de juiste antwoorden kent) te laat gedrukt hebben, zou hij als Mol nog steeds mee mogen gaan op het vliegtuig. Er was dus geen enkel risico.
07/02/17 10:28
quote doorWaarom riskant? De Mol mag sowieso mee. Zelfs al zou Bouba (die als Mol de juiste antwoorden kent) te laat gedrukt hebben, zou hij als Mol nog steeds mee mogen gaan op het vliegtuig. Er was dus geen enkel risico.


Mogen ze zover gaan om de Mol te helpen? Proeven saboteren ok, maar dat is gewoon valsspelen ten nadele van een individuele kandidaat.
07/02/17 11:15
Tis echt veeeel te vroeg om nu al ideeen te hebben over de mol. Maar kan het wel echt al niet hebben met die Robin, dus ik hooop dat hij de mol niet is.
07/02/17 11:17
Ik ga voorlopig voor Annelies. No idea why, maar van haar dacht ik direct 'ja ja jaaa, moeke de mol ja!'. Ze kan haar 'ouderdom' inzetten als tool. Tsjakkaaaaa.
07/02/17 11:23
quote door

Mogen ze zover gaan om de Mol te helpen? Proeven saboteren ok, maar dat is gewoon valsspelen ten nadele van een individuele kandidaat.


Uiteraard mag dat

En dat is dan wel ten nadele van de andere laatst overblijvende kandidaat (hans?), maar dat is dan pech voor hem. Hans moest maar zien dat hij sneller in het vliegtuig was geraakt. Ze hebben hem niet op voorhand uitgepikt en geviseerd, het had ieder van de 10 spelers kunnen zijn die eventueel als laatste overbleef tegen een mol bij die proef.
07/02/17 11:31
AdrianHealey
En hij zit er duidelijk nog in, aleja
07/02/17 12:24
Mijn hele voorlopige stem, zonder deftige uitleg, gaat naar Eline.
07/02/17 12:43
Davey, Robin, Marzena en Bouba & Bertrand :p Da zijn mijn 5 mogelijke mollen :p
Davey & Robin vond ik louche bij de springproef, gewoon mijn gevoel..
Bouba lijkt zo hard geen mol dat hij het wel is :p
Marzena is euhm ja mijn 'evidente' mol. Ze gedraagt haar zo en ziet er zo uit :p
En bertrand is arrogant dus dunno mijn gevoel zegt dat hij het ook kan zijn :p
07/02/17 12:53
Ah, en Robin is momenteel mijn tweede verdachte. In de eerste aflevering keihard voor die loopproef gaan en sakkeren over Bertrand... Ja, dan denk ik dat die vooral wil tonen hoe hard hij zich inzet voor het spel en eventueel andere kandidaten verdacht maakt zodat hij al zeker niet verdacht zou worden. Dan nog eens die trust fall op het dak waar hij tegenop zag... My sense is tingling. Zo echt van 'kijk, ik heb het toch maar gedaan ondanks mijn gigantische angst!'. Achteraf nog wat emotionele ontlading ook.

Dus ik blijf bij 1. Annelies en 2. Robin! Die anderen zijn te obvious, vind ik. Maar egh, we'll see.
07/02/17 13:26
Bertrand mag er voor mij alleszins al uit. Davey lijkt me een te voor de hand liggende mol. Voor de rest ga ik nog geen uitspraken doen
07/02/17 14:48
Om de een of andere reden vond ik het lachje van Bertrand wat verdacht op het einde. Al kan ik ook gewoon denken dat ik een lachje heb gezien. Ik ga alleszins voor Bertrand gaan nu.
07/02/17 16:41
Marzena deed me de hele tijd aan Maïzena denken. :(