Welk spel speel je op dit moment?

19/01/18 14:19
Beste no-lifers, geeks, casual gamers, Farmvillemoeders, pro gamers, mobile gamers en enthousiastelingen,

Omdat er al gelijkaardige topics zijn over boeken, series en films, en ik de voorbije week meer in de digitale wereld heb vertoefd dan in de echte wereld en de realiteit daardoor nog harder vind sucken; wat spelen jullie op dit moment? Of wat is het laatste spel dat jullie hebben gespeeld? PC? Switch? PS4? XBOX ONE? Smartphone? SNES? Atari? ...? Streamen jullie?

Vertellen wat je goed en/of niet goed vindt aan het spel is zeer zeker toegelaten. En wat je doet ook (als in: ik heb net mats gefarmed voor gear, gewoon wat rondgelopen voor de sfeer, een huis gebouwd voor mijn Sim met vier katten en drie honden, gequest,...). En als je streamt zijn ID’s ook welgekomen, if interested.

Captain Obvious begint: Horizon Zero Dawn - PS4
Vorige week dinsdag begonnen, en intussen al 61 uur gespeeld. Shit’s good. Lang geleden dat ik nog zo ben opgegaan in een spel (na Breath of the Wild). Meer Meridian gezien dan mijn eigen hometown Mechelen. See me care.

Ik hou van Aloy, de graphics, de gameplay, de awesome ranged combat (ik heb echt een zwak voor pijl en boog), het verhaal,...
Mats farmen kan soms wel wat saai zijn, er zijn nog wat glitches en bugs, maar voor de rest heb ik weinig klachten en amuseer ik me rot, jongens toch.
Vandaag heb ik nog wat corrupted zones gecleared en tutorial quests gefinished, gisteren al mijn ammo bags geupdate, eergisteren main quest uitgespeeld.

Daarnaast heb ik ook nog even The Sims 4 gespeeld omdat er een nieuwe stuff pack was die ik wou testen: Laundry Day. Was doen in het echt vind ik kak, vreselijk, kut, maar als mijn Sims het doen werkt het ontspannend. But again: see me care.

En nu gelle.
19/01/18 14:40
Duc
Stardew Valley en Rocket League op de Switch momenteel. Geweldige console!
19/01/18 14:48
Makara
Ik speel voor de moment overwatch en LoL.
Wat ik aan beide games haat en aan al dit soort games is MMR.
Bij beide games heb ik een realtief hoge mmr maar een fucked up lage rating door onder andere flamers, leavers, eigen fuck ups en mijn eigen disconnects. Maar voor de rest wel toffe games.
19/01/18 15:19
Adamm
Alle soulsborne games, ad nauseam.
Specifiek nu Bloodborne op de PS4. Aan het co oppen met scheepswrak, hehe.
19/01/18 15:50
Ik ben op zoek naar iets nieuw. LotRo speel ik nog, maar het is niet meer wat het geweest is. En dan ja, veel te veel Civ V aan het spelen (die WW2 mod is awesome). Mss een nieuwe Cycling Manager, maar zonder Tommeke is het toch ook niet meer hetzelfde ;)
19/01/18 16:39
Oh LotRO, good old times! Ik keer soms nog terug uit pure nostalgie. Rondlopen in The Shire en Bree. <3

En wat zoek je juist? Terug MMORPG? Ik speel ook nog Rift soms (vroeger heel veel), maar recent is het wel niet.
19/01/18 17:38
Ik heb recent Grim Dawn uitgespeeld, echt heel veel fun mee gehad. Aanrader voor mensen die van ARPG's houden à la Diablo.

Ik wou daarna eigenlijk Sniper Elite 4 spelen, maar ik zit met een of ander grafisch probleem waardoor mijn spel er uit ziet als drek, en ik heb weinig zin om zo te spelen Dus ben ik wat aan het zien voor iets anders.

Ik ben deze week ook begonnen met een Kaiserreich (mod voor Hearts of Iron 4) multiplayer game die wekelijks doorgaat.

En dan ben ik sinds een paar dagen ook terug bezig met Fallen London te spelen een browser/mobile game dat draait rond storytelling.
19/01/18 17:40
Call of duty ww2 op xbox one.

Voor de rest wat mario op de nes. maar dat is ook al veel te lang geleden.
19/01/18 19:08
Ik ben nog eens begonnen met Project diva (X + arcade), een ritmespel. Ik vind een redelijk deel van de muziek wel leuk + gewoon plezant om vooruitgang te zien in skills.
Overlaatst ook nog Sims 4 even gespeeld maar het bleef steken op een laadscherm waardoor ik heel wat vooruitgang kwijt was, had geen zin om het opnieuw te doen.

Ik ben momenteel aan het wachten op de nieuwe Dissidia wel, even de tijd opvullen.
19/01/18 19:14
quote door

Oh LotRO, good old times! Ik keer soms nog terug uit pure nostalgie. Rondlopen in The Shire en Bree. <3

En wat zoek je juist? Terug MMORPG? Ik speel ook nog Rift soms (vroeger heel veel), maar recent is het wel niet.


Tgoh ja, ik heb ook zo hier en daar een ander MMORPG geprobeerd, maar niets dat ik even goed vond als Lotro. Waarschijnlijk iets anders dus :)
19/01/18 19:38
PS4: Shadow Of Mordor en The Witcher Wild Hunt
Pc: vroeger LotRO nu al even niet meer
19/01/18 20:13
Dankzij de Overwatch League (OWL), de professionele sports tak, ben ik terug Overwatch beginnen spelen. En amai, door wat analyse van hoe ze daar spelen ben ik weer terug in Diamond rang geklommen, zonder al te veel moeite deze keer. Plus, ik ben momenteel één van de top Symmetra spelers globaal. Ik ben één game van mijn Career High, al ben ik al tevreden met waar ik momenteel ben geraakt.

Tussendoor af en toe PUBG (Playerunknown's Battlegrounds), als er deftige mensen zijn om mee te spelen. Daar ben ik ondertussen ook top 5%, al vind ik dat het mogelijk is om daar gemakkelijk te geraken, gewoon door consistentie. Wat ook wil zeggen dat die finales altijd super moeilijk zijn.

19/01/18 21:08
Ik wacht op The Last Of Us II tot ik nog eens een nieuw spel speel. Of ja, die nieuwe Uncharted zal ik ook nog wel spelen binnenkort.
19/01/18 21:19
Ik beperk me helaas tot spelletjes op de gsm. Op dit moment is dat backpacker haha
19/01/18 21:23
Makara
quote door

Ik wacht op The Last Of Us II tot ik nog eens een nieuw spel speel. Of ja, die nieuwe Uncharted zal ik ook nog wel spelen binnenkort.


Oeh, is die nog niet uit dan?
19/01/18 21:24
Oh ja, Pokemon Go helemaal vergeten. Intussen al lvl 38.
19/01/18 21:39
De laatste civ speel.ik!
19/01/18 22:01
quote door

De laatste civ speel.ik!


Storen die cartoon graphics u niet?
19/01/18 22:29
this war of mine , rimworld , orwell , the binding of isaac.

moet nog eens iets nieuws vinden , speel de laatste weken niet zo veel eigenlijk !
19/01/18 22:31
The binding of isaac, supermeatboy, limbo, en wil die nieuwe the last of us ook wel eens checken.