Volkswijsheden/Tante Kaat en mythbusters.

04/07/16 13:06
josfindus
quote door

Ik vraag mij trouwens af hoe jullie allemaal aan cola zonder bruis komen op 't moment dat ge moet overgeven? Ik heb dat nooit in huis maar jullie blijkbaar allemaal een kletske in de frigo, ofzo.

ik heb zelfs gene cola met prik in huis meestal. vroeger ging ik dat dan schooien bij de buren. En dan pak ik zo een fleske en doe de helft in een glas om plat te laten worden. met de andere helft in de fles,schud ik mega hard en dan de gas eruitlaten en zo paar keer opnieuw tot die plat is. Maar meestal drink ik die op voor dat helemaal plat is, ik heb het geduld er niet voor.
Als ik moet kotsen,kots ik gewoon. Dan zijt ge er vanaf he. Meestal voelt ge u dan beter. Ik pak dat enkel als mijn maag leeg is en pijn doet van het overgeven niet specifiek tegen het overgeven.

Pijlbord ik denk dat die dokter wel gelijk heeft ze. DIe pillekes zijn ondersteunend en die zullen wel iets doen, maar volgens mij ook maar heel minimaal. Tis dat sap dat echt werkt. Maar kzeg het gewoon liters drinken ook. Ge moet uw blaas spoelen. Ik heb echt al hele zware blaasontstekingen weg gekregen zonder antibiotica. Als ge van dat sap drinkt is de pijn al een pak minder ook al is het dan niet meteen helemaal weg. De pijn is instant weg.
Dat is omdat dat heel zuur is. Op internet staat vaak dat ge daarom ook cola moet drinken voor een blaasontsteking omdat dat zuur is. Maar in cola zit ook kei veel cafeïne en suiker en dat is net slecht.


Om op deze topic te kunnen reageren moet je ingelogd te zijn.