Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /usr/www/users/noxazq/code.php on line 652
Game of Thrones : 652 reacties (26/33) [Tv en Radio]

Game of Thrones

30/04/18 22:44
Die is wel vrij duidelijk gedood hoor :p
11/05/18 11:33
Ja maar ik denk echt dat de dood van Littlefinger een afleiding was en dat we hem zeker nog gaan terugzien, check deze maar eens: https://dippytee.com/blog/littlefinger-uit-game-of-thrones-leeft/ :)
11/05/18 13:05
Mm, nee ik ga er niet in mee. Littlefinger moest dood om de evolutie van Sansa van een jong naief wicht naar een speler te voltooien.
14/01/19 09:03
Iemand de nieuwe trailer al gezien en speculaties daarover? :p

08/04/19 08:42
Ik ben zo seizoen 7 opnieuw aant kijken voor het nieuwe seizoen en ik had een paar dingen opgemerkt waar ik eerder precies niet echt over had nagedacht:

1) Quiburn heeft the mountain eigenlijk ook een 'walking dead' gemaakt maar hoe heeft ie dat gedaan? Mijn theorie: de 'spiders' van Varys zijn eigenlijk ook gewoon children of the forest die door de Targaryens 'gedomesticeerd' zijn (itt de children die nog in het Noorden leven).

2) Varys en Melissandre hadden een interessante conversatie op dragonstone waarin Melissandre heel opvallend liet vallen 'I will return, I have to die in this place, just like you' of iets dergelijks. Nu ofwel slaat dat dus op 'valar morghulis' ofwel op nog een ander iets (Varys = the prince who was promised? In seizoen 6 wordt ook gehint naar zijn castratie waarbij er ook een red priest betrokken was. Nu, weten we dat de red priests mensen van 'koninklijk' bloed (of toch iets in die trant) gebruiken voor hun magic dus mss is Varys ook wel ergens ne royal?)

3) Vlak voor dat Bran thuiskomt doet Littlefinger echt een beetje raar met zo'n tekstje van 'imagine all the battles, all the fights and outcomes blabla' en dan zien we Bran zo wa 'wakker' worden op zijn wagentje. Nu lijkt het mij best mogelijk dat Bran al van bij het 'begin' (want de three eyed raven kan timetravellen) de events in Westeros aan het beïnvloeden is via littlefinger (en possibly anderen) ofzo?

En dan is er nog heel die dingen met dieje globe ma als het echt erop neer komt dat de starks ervoor gaan zorgen dat de 'wheel of time' gebroken wordt, zou Martin mij toch wel teleurstellen want dan is da gewoon een ripoff van said serie

Mja nog een week en we weten meer, finally!
08/04/19 11:37
Qyburn is gewoon een soort Dr. Frankenstein die door zijn experimenten geschrapt is als Maester, ik zou daar niet meer achter zoeken.

08/04/19 18:36
Adamm
<< Spoiler warning voor moest iemand nog niet alles gezien hebben>>



Ge hebt te veel conspiracy theories opgezocht :p Sommige zijn wel aanlokkelijk. De enige conspiracy waar ik 100% achter sta is dat Littlefinger nog leeft.
12/04/19 17:49
quote door

Ik zou willen vragen aan jullie, fans: (om het minder nutteloos te maken voor cloud9) wat is er nu zo goed aan GoT? Ik vind het overrated. (tv serie)



Hahahahahahaha
12/04/19 19:35
Adamm
:’’’’)
13/04/19 07:38
quote door




Hahahahahahaha


champion
15/04/19 14:06
Wie heeft hier telenet en mag ik daar de nieuwe aflevering komen zien?
15/04/19 14:11
Ik heb tijdens de middagpauze de aflevering op groot scherm gezien in onze meetingruimte. :D Ik vind het bijna spijtig dat het volgende week paasmaandag is.
16/04/19 09:51
Typische aflevering om elk personage nog eens aan bod te laten komen zonder verdere inhoud. Mooie touch vond ik wel de openingsscene waar ze dezelfde muziek gebruikten als toen King Robert naar Winterfell kwam.
16/04/19 09:58
quote door

Mooie touch vond ik wel de openingsscene waar ze dezelfde muziek gebruikten als toen King Robert naar Winterfell kwam.


Hebt ge dat zelf onthouden? Holy moly
16/04/19 10:03
Ja mijn lief had da ook onthouden, en ook zo "hehe herkent ge het opzet van deze scene?"
ik uiteraard: "euh nee"
"alee jong, das krak hetzelfde als in de eerste aflevering van s1 wanneer de Lannisters naar winterfell komen"

En dan effectief in de bespreking van de regisseur erna "we hebben opzettelijk de scene uit s1 gespiegeld" wow
16/04/19 10:07
quote door

Typische aflevering om elk personage nog eens aan bod te laten komen zonder verdere inhoud. Mooie touch vond ik wel de openingsscene waar ze dezelfde muziek gebruikten als toen King Robert naar Winterfell kwam.


Mja da past allemaal in de hele filosofie van seizoen 8 (nummer dat niet toevallig in veel 'oer'godsdiensten (niet abrahamitisch) allerlei goddelijke betekenissen heeft), waarin de start van het 8ste seizoen eigenlijk terug het begin van de hele cyclus is en zo allerlei referenties naar seizoen/aflevering 1 te vinden zijn.


--SPOILER eh--

Daarnaast is er ook dit hindoeïstisch gegeven: "The best form of salutation to a personal deity is considered to be the eight fold salutation ( shashtanga namaskaram), performed with eight limbs of the body as a mark of total respect, obedience and surrender." En laat dat nu toevallig het aantal ledematen zijn dat de night-king aan de umberboy hing?

én het aantal ledematen dat de Targaryen draak heeft in hun symbool (al is het daar 3 (koppen) + 3 (staarten) + 2 (handen)). Gezien GRM zijn uitgebreide kennis en symbolische referenties lijkt me het dus evidentie dat het 'uiteindelijke' scenario een combo is van ice and fire (zoals in het taoisme de yin-yang filosofie, alles moet in balans zijn etc.), hoe zich dat op het scherm gaat afspelen is andere zaak natuurlijk, er zijn zoveel opties

-- END SPOILER--
16/04/19 10:07
Gryffindor
omg shit, ik ben echt een slechte kijker als ik jullie waarnemingen hier lees
16/04/19 10:22
Die eerste aflevering heb ik toevallig een paar keer gezien, vandaar ;)

Even praktisch dan, mss afspreken dat we altijd tot dinsdag wachten voor de spoilers?
16/04/19 10:26
quote door

omg shit, ik ben echt een slechte kijker als ik jullie waarnemingen hier lees


Haha nee hoor, ik ben gewoon super into symboliek en geschiedenis/historiek en al die dingen dus ik weet daar wel wat van en dan is het leuk om zo'n dingen proberen te spotten.

Ben ook wel de fan-girl die in januari begonnen is met alle episodes vanaf seizoen 1 opnieuw te bekijken om nog meer dingen te spotten of zien of ik iets kon voorspellen .

That said, ja ik heb de spoiler toch al aangekondigd, vond ik best goed van mezelf :D
16/04/19 13:28
Gryffindor
Ik heb wel een aantal keer luidop moeten lachen tijdens de aflevering, niet echt iets wat ik voor ogen had te doen..
en ik heb me wel enorm gestoord aan Jon zijn apathische reactie op wat Sam zei .. alez dat kwam zo neer op " oei oei oei en wat nu, maar zij is al mevrouw de koningin "