Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /usr/www/users/noxazq/code.php on line 652
Spel 15 - Het gesticht : 1781 reacties (81/90) [Weerwolven]

Spel 15 - Het gesticht



Einde spel, de burgers zijn gewonnen.

Functies, rollen en allianties - document - Regel document

Tekstjes met uitleg over de tips die er in zaten
Sheet met alle dagen en nachten


Gms : Ypsilon (fulltime) en Erroarist (parttime)

Dag 0 , inleiding: 8
Nacht 1, rip Errojoana: 13
Dag 1, Burgemeester Salto: 23
Nacht 2, geen kill: 25
Dag 2, geen lynch: 35
Nacht 3, geen kill : 36
Dag 3, rip AdrianHealey : 50
Nacht 4, geen kill: 52
Dag 4, geen lynch: 61
Nacht 5, aanval op Blizzerd : 65
Dag 5, lynch op positivisme : 74
Nacht 6, rip Blizzerd en Singto : 76
Dag 6, lynch op Salto : 80
Nacht 7, geen kill : 81
Dag 7 , lynch op Ballegerard en Snakeeydboy: 85
Nacht 8 , kill op Agressief , 86
Dag 8, lynch op Depulso, 87

Overzicht verdeling: 87

09/12/17 00:52
AdrianHealey
Tijd iig om Ladygypsy aan de tand te voelen.
09/12/17 16:36
quote door

Tijd iig om Ladygypsy aan de tand te voelen.


Ik vertrouw geen wolventanden
09/12/17 17:36
LadyGypsy
quote door



Ik vertrouw geen wolventanden


Hela, waar komt dat ineens vandaan?
10/12/17 14:27
DreamersCircus
Oei, het forumtopic was bijna verdwaald :o

Anyway, kdurf ni te gaan slapen met al die enge weerwolven hier :(
10/12/17 16:58
nog 3 uur tot volgende deadline
10/12/17 21:24
De parking van Bobbejaanland. Wat een plaats om te moeten overnachten in een veel te klein busje. Dr Yps kwam tot het besef dat hij niet alleen weinig medicatie voor de patiënten mee had, maar dat hij ook geen reserve van zijn eigen anti-slaap pillen mee had. Al 7 dagen en nachten was hij quasi onafgebroken wakker geweest, om toch maar volop het experiment en de therapie-sessies te kunnen volgen. Hij had zich geïnstalleerd op één van de voorste zetels van het busje, en voelde zich langzaam indommelen. Achter zich hoorde hij diverse patiënten nog met elkaar praten, al leek het gesnurk en gezoem er op te wijzen dat anderen al in slaap waren gevallen. In een stoel naast hem had iemand zich al volledig in een deken gewikkeld en leek al volop in slaap. Dr Yps probeerde te vechten tegen de vermoeidheid, maar de inspanningen van de voorbije week waren er te veel aan, en hij zonk weg in een diepe slaap.

Hij had in die lange nacht een aantal hevige dromen. Over wolven natuurlijk. Over mensen die wegliepen van die wolven. Over mensen die deden wat ze konden om de aanvallen van de wolven af te slaan. Soms lukte hun verdediging, soms lukte het niet. Dit was het soort dromen die het meest impact hadden op Dr Yps. Soms kon hij ze aan, soms lukte dat niet.

Toen hij wakker werd was hij alleen in de bus. Helemaal alleen, niemand anders te zien. In het busje waren nog duidelijk sporen van de patiënten en hun overnachting te zien. Er lagen nog wat restjes eetverpakking, iemand was een sjaal vergeten, en het stonk er duidelijk ook naar ‘patiënt’. In het gangpad zag hij enkele lege medicijnkokers, de meesten waren leeg, één was kapotgewrongen en dus ongeopend, en nog een ander lag open met de inhoud ernaast gestrooid.Verder was er niks meer te zien van zijn geliefde inwoners.

Dr Yps stommelde naar buiten, duidelijk nog steeds niet goed wakker. Aan het daglicht te zien was het al ruim in de voormiddag. Bij het uitstappen zag hij gelukkig verpleegster Hildegard, die leunend tegen de zijkant van het busje een sigaret aan het roken was en verveeld voor zich uit keek.

“Waar zijn ze naartoe?”, vroeg Dr Yps ongeduldig.

“Weg, ze vonden het hier blijkbaar niet meer leuk”. Hildegard deed weinig moeite om het diplomatisch te laten overkomen.

“Wat, allemaal weg? Wat zijn ze dan gaan doen, waar zijn ze naartoe?”. Als Dr Yps nu al zijn patiënten zou verliezen, dan zou dat een catastrofe zijn voor zijn onderzoek.

“Geen idee, dat bezie ik niet als mijn probleem. Misschien zijn ze gaan voetballen.” Meer had Hildegard er niet over te vertellen.

Dr Yps bleef doorvragen, want hij moest uiteraard zijn patiënten terug opsporen. Liefst voor de komende nacht, want anders zouden ze hun medicatie missen en dan zou het pas helemaal fout gaan. Het was tijd voor een reddingsplan, alles of niks. En toevallig had hij net een geniaal idee. Dr Yps tastte in zijn binnenzak, waar hij nog enkele flesjes had van de ‘alternatieve’ medicijnen die hij had gedestilleerd uit de materie die hij in de oude hondenkennels had gevonden. Dr Yps schudde eens met het mengsel en zag hoe de roodbruine vloeistof bubbelend ronddraaide. Als hij nu eens een kleine dosis nam, niet te veel zodat hij niet onder invloed zou komen van die wolvenwaanzin, maar juist genoeg om toch een beetje honds te worden. Zou hij dan misschien de sporen van zijn patiënten kunnen ruiken? Zou hij dan zo het spoor kunnen vinden?

“Alles voor de wetenschap” mompelde Dr Yps, waarna hij een fikse teug nam van het medicijn.

____________

Het is nu dag. Weer tijd om iemand weg te stemmen! Wie moet er worden afgevoerd naar de aparte isoleercellen? (als we ooit terug tot in Centrum Lupo geraken). Breng een stem uit met ‘official vote: X’ als je vindt dat X weg moet. Stemmen kan enkel op andere spelers. Vanaf deze stemming wordt de optie met de meeste stemmen uitgevoerd. Stemmen is verplicht, maar een ‘no lynch’ mag ook als je niemand wilt wegstemmen. Deadline: dinsdag 12 december om 20.00.
10/12/17 21:48
DreamersCircus
Wippiiee niemand dood, goed bezig team burger (y) al kan ik uit de tekst niet veel halen precies :(
10/12/17 21:56
Depulso
Ik haal ook niet veel uit de tekst dc, dus het ligt niet aan u. :D

In het gangpad zag hij enkele lege medicijnkokers, de meesten waren leeg, één was kapotgewrongen en dus ongeopend, en nog een ander lag open met de inhoud ernaast gestrooid.

Dit lijkt me een hint nog steeds naar die zombie?

Dat van die inhoud ernaast gestrooid weet ik niet goed wat dat wil betekenen.
10/12/17 23:12
Even een opfrissing over de regels en tips, omdat we nu al redelijk lang bezig zijn:

- Er wordt van iedereen wat forumactiviteit verwacht.
- Dode spelers moeten niet perse actief zijn, maar ze mogen wel nog meepraten en meeplannen. Ze kunnen immers ook als dode speler nog winnen als hun alliantie wint.
- Als je vragen hebt over situaties, functies of rollen, dan mag je mij altijd contacteren (noxa pm, telegram, whatever). Ik probeer zo weinig mogelijk in te grijpen als ik mensen fouten zie maken, maar ik reageer wel als ik aangesproken word en een specifieke vraag krijg over hoe iets zou werken.
- Bij gemiste stemmingen wordt je stem verwerkt op een manier die het meest nadelig is voor jouw alliantie tijdens die stemming. Dus in de praktijk stem je dan vanzelf voor de persoon van je eigen alliantie die al het meeste tegenstemmen had.
- Er staan tips in de tekstjes, grondig lezen en analyseren kan altijd voor iedereen van nut zijn.
- Deadlines zijn altijd om 20.00 , vanaf nu om de 2 dagen voor zowel nachten als dagen.
10/12/17 23:50
quote door



Toen hij wakker werd was hij alleen in de bus. Helemaal alleen, niemand anders te zien. In het busje waren nog duidelijk sporen van de patiënten en hun overnachting te zien. Er lagen nog wat restjes eetverpakking, iemand was een sjaal vergeten[...]


Hmmm. Een sjaal vergeten, dat wijst op AH de sjalenvergeten maar die is al dood hmmm....
11/12/17 00:07
AdrianHealey
quote door


Hmmm. Een sjaal vergeten, dat wijst op AH de sjalenvergeten maar die is al dood hmmm....


Kzat da ook al te denken, haha.
11/12/17 01:37
Ah isnt dead he was never alihiveeee yeeeeeeeahhh
11/12/17 08:44
DreamersCircus
En al die wolven ondertussen maar vloeken op Posi :D
11/12/17 10:47
DreamersCircus
Anyway het lijkt mij duidelijk dat ze of op een beschermschild of op een barricade gestoten zijn?

Mensen die zich gebarricadeerd heb, pleaz let me know, dan hebben we een zicht op wie mogelijks slachtoffer was.

Iemand een voorstel voor wie we kunnen lynchen? Ik krijg maar weinig info binnen helaas...
11/12/17 10:49
AdrianHealey
Wel:

Ballegerard weigert pertinent iets te zeggen. Dat lijkt al een mogelijke optie.
11/12/17 11:09
DreamersCircus
Ik heb een ander voorstel: Romaric.

Waarom?

In nacht 2 claimt die Depulso geblokkeerd te hebben. Uit het forum weten we dat dit correct is (Depulso was waarzegger gemaakt in N1 via trainer en zag Romaric in N2 passeren, zie forumposts eerder).

Echter Depulso beweert in N2 ook ramp bekeken te hebben en daar een rol gezien te hebben (ergo: geen blokkage).

DUS Romaric kan niet zijn wat hij beweert, tenzij Depulso liegt over haar functie-uitoefening in N2.

Depulso heeft echter wel al vrij veel nuttige info gegeven en lijkt mij semi betrouwbaar. Enige 'nadeel' bij haar is dat er dan twee aurazieners zouden geweest zijn (wat wel vrij veel is?).

Dusja, Romaric of Depulso, wat denken jullie?
11/12/17 11:14
Depulso
Romaric is wel degelijk gepasseerd maar ik heb mijn functie kunnen uitvoeren.
11/12/17 11:15
Depulso
En bedankt om mijn functie hier te openbaren :) bij mijn weten was dat nog redelijk onbekend, maar nu dus niet meer.
11/12/17 11:19
DreamersCircus
quote door

En bedankt om mijn functie hier te openbaren :) bij mijn weten was dat nog redelijk onbekend, maar nu dus niet meer.


Sorry ma er komt een moment waarop da ge dingen moet 'openbaren' om tegenstellingen te vinden. Heeft Romaric bij u al iets geclaimd dat zijn passage zou verklaren?

Of heb je andere info over hem die hem vrijspreekt of juist niet? :)
11/12/17 11:30
Depulso
Ik heb Romaric meerdere malen aangesproken en hij heeft NIETS gezegd over wat hij deed en waarom hij iets deed. Alleen dat hij mij niet vertrouwde en daarom langskwam :) .
Unni heeft als ik mij niet vergis ook dezelfde vragen toen gesteld. En ik dacht dat zij daar TOEN (over nu weet ik niets) ook geen antwoord op kreeg. Dit is ook openbaar op het forum gezegd geweest.