Sollicitatie administratief medewerker

27/10/17 13:04
quote door

Oke dank u voor...niks :''';)
Ik heb al -tig sollicitaties verstuurd en ook al moeten kiezen tussen jobs, ik wou hele specifieke info weten, niet 'hoe schrijf ik een brief' maar euh ja de kandidatuur is ni weerhoudennnnn on to the next! Go go


Hebt ge vermeld hoe uw kapsel overeenkomt met uw persoonlijkheid?
27/10/17 13:15
Ik dacht dat het wel goed genoeg was om letterlijk te zeggen dat ik van verandering houd :(
27/10/17 14:43
quote door


Ooit al gesolliciteerd voor een job in financiƫn / verzekeringen / administratie?


Ik wou het al niet zeggen... lollige brieven/cv's zijn fijn in bepaalde sectoren. Maar ik merk nu al dat conventionele bedrijven mij gewoon niet aannemen omdat ik niet door de laag recruiters geraak vanwege mijn diploma. Da's letterlijk het enige waar die naar kijken. Ik krijg de beste respons van bedrijven die mij via-via contacteren en die werken in lossere bedrijfscultuur (en die vinden het wel fijn als ge een beetje een originele brief kunt schrijven, maar ik zou precies nooit ZO jolig gaan doen, dat bewaar ik wel voor het gesprek als ik merk dat dat kan)

Dat terzijde, er zullen vast wel sectoren (of kantoren kan ik me ook inbeelden) zijn die daarop kicken. Maar da's echt maar een HEUL klein deel van het joblandschap dat daar positief op gaat reageren.
27/10/17 14:55
Dat is ook gewoon niet wie ik ben, ik heb andere manieren om naar voor ge brengen wat mij onderscheidt van anderen behalve super kei tof en.origineel te zijn. Niet dat ik dat niet ben he maar ken uzelve enzo, ik ben dat als ik mij op mijn gemak voel en kvoel mij op mijn gemak als ik een goede match heb met de mensen rondom mij :p
27/10/17 15:24
quote doorHebt ge vermeld hoe uw kapsel overeenkomt met uw persoonlijkheid?


Misschien moeten mensen met goed bedoeld advies niet zo belachelijk gemaakt worden, lijkt me niet zo leuk om achteraf te moeten lezen :)

Als dat in haar branche kan, waarom niet he. Niemand wordt warm van "ik ben flexibel en werk goed in een team". Hoe ver ge daarin kunt gaan moet ge zelf maar inschatten, maar het is op zich geen slechte tip.

27/10/17 19:13
Had ik maar een kapsel dat overeenkomt met mijn persoonlijkheid. :(
27/10/17 20:32
Melk het nu niet uit allemaal aub


Om op deze topic te kunnen reageren moet je ingelogd te zijn.