toffe huisgenoten voor 2 broers

06/12/17 15:33
DreamersCircus
Hi allemaal!


Sommigen hier op noxa weten het al wel, maar ik woon sinds september in Antwerpen via het project CURANT. In samenwerking met OCMW, Atlas, VormingPlus, Stad Antwerpen en de Europese Unie gaan jonge vlamingen samenwonen met jonge erkende vluchtelingen (17-25j). Doel van het project is de jonge vluchtelingen aan een uitgebreider netwerk te helpen zodat ze na een jaar samenwonen een stevige basis hebben om hun Belgisch leven in goede banen te leiden. Onderzoek heeft immers uitgewezen dat veel niet-begeleide minderjarige vluchtelingen in stedelijke gebieden vaak verdwalen of slecht terechtkomen eens ze 18 worden en weinig (tot geen) begeleiding of steun meer krijgen. Met dit project proberen tal van partners hier een oplossing voor te zoeken.

De partners van CURANT zoeken steeds deelnemers dus mensen die op zoek zijn naar een woonst in het Antwerpse, graag willen verhuizen (naar een woning met lage huurprijs), een andere cultuur willen leren kennen, gezellig willen samenwonen of hun steentje bijdragen aan de maatschappij, kunnen altijd vrijblijvend info verkrijgen via de website (of bij mij).

Dringend gezocht:
2 huisgenoten


Momenteel zoekt CURANT specifiek dus twee mensen (koppel/vrienden) die willen samenwonen met 2 broers in Hoboken. Dus moesten jullie zelf interesse hebben of iemand kennen, laat zeker iets weten of verwijs ze door :) !


Groetjes,

Mezelf
06/12/17 17:19
dit is wel een cool idee
06/12/17 18:50
Moest ik kunnen direct. Maar ik kan niet dus ik kom even een hartje posten. *hartje*
07/12/17 08:46
DreamersCircus
Hahaha thanks xRauwrr :p
07/12/17 12:01
Waarom het liefst een koppel?
07/12/17 12:11
DreamersCircus
quote door

Waarom het liefst een koppel?


Voor het project wordt elke nieuwkomer gepaard met een vlaming. Ze zoeken dus 2 mensen voor in dit huis. De details ken ik niet maar het mogen 2 vrienden zijn of een koppel.

Ik ken de samenstelling van het huis niet dus het is mogelijk dat van de 2 overgebleven slaapkamers er eentje aanzienlijk kleiner is ofzo, waardoor een koppel misschien logischer is en dat de lege slaapkamer dan als logeerkamer/bureau ofzo gebruikt kan worden. Maar schiet met niet dood als dat niet klopt eh, is puur hypothese :D

In een ander huis met 3 slaapkamers zit een koppel + 2 nieuwkomers en in verschillende andere huizen zitten telkens 4 mensen (2 vlamingen (geen relatie, zowel meisje/jongen als meisje/meisje als jongen/jongen) + 2 nieuwkomers...
08/12/17 15:13
keitof initiatief!


Om op deze topic te kunnen reageren moet je ingelogd te zijn.