kandidaten (docu) tv-programma met Marokkaanse roots!

31/08/17 12:18
Hey Noxa!

Voor een nieuw tv-programma voor één zijn we op zoek naar mensen met roots buiten België. We willen in het programma vertellen over de manier waarop je roots vandaag al dan niet nog bepalen wie je bent en waar je naartoe gaat, en de manier waarop humor een middel kan zijn om daarmee om te gaan. Philippe Geubels zal het programma presenteren.
Kat Steppe (Een kwestie van geluk, Goed Volk,…) regisseert.

Concreet willen we vier mooie portretten maken van mensen die ons in hun hart willen laten kijken: we willen weten welke geschiedenis ze meedragen, wat hun afkomst is en welke consequenties dat heeft op hun leven vandaag. We willen te weten komen of mensen nog steeds met racisme te maken hebben, of ze minder en meer kansen krijgen door hun roots, hoe ze zelf naar diversiteit kijken, wat ze wensen, waar ze van dromen. Die portretten vormen de basis om het met Philippe Geubels over humor te hebben. We willen weten welke vormen van humor mensen gebruiken rond hun roots, wat kan en wat niet, wat kwetst en wat net relativeert.


Specifiek: we zoeken nog kandidaten met Marokkaanse roots! Ken je iemand die geïnteresseerd zou kunnen zijn, of ben je zelf kandidaat? PM!


Cheers!

31/08/17 12:41
Ondertussen al semi-bekend met haar columns en op Twitter, maar ge kunt altijd Yasmien Naciri es contacteren. Ik denk dat die daar nog wel voor zou openstaan (heeft daar ook een duidelijke mening over).
31/08/17 14:14
Elementary
Is nu het concept van het programma veranderd? (ik meen mij een ander topic te herinneren voor één met Philippe Geubels)
01/09/17 06:47
Philippe Geubels kan nogal programmas maken, amai.
01/09/17 09:26
peefi
Mensen met roots buiten België of met specifiek marokkaanse roots?
01/09/17 10:22
quote door

Ondertussen al semi-bekend met haar columns en op Twitter, maar ge kunt altijd Yasmien Naciri es contacteren. Ik denk dat die daar nog wel voor zou openstaan (heeft daar ook een duidelijke mening over).

Kom, die zit al te ver in het Vlaams incestueus weefsel van politiek en media. Neem dan een respectabel persoon zoals Hind Fraihi.


Om op deze topic te kunnen reageren moet je ingelogd te zijn.