Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /usr/www/users/noxazq/code.php on line 652 Turks brood in oven. : 14 reacties (1/1) [Culinair]
Ik zet er geen hoeveelheden bij omdat het hier niet van belang is.
Hangt gewoon van persoon tot persoon af en is zo makkelijk dat dat al niet kan mislopen normaal.
Bereidingswijze
1. Snijd het turks brood horizontaal door midden.
2. Leg op beide helften kaas, tomaten en italiaanse kruiden.
3. Zet het in de oven.
4. Haal het er na +/- 10 minuten uit.
5. Snijd het in stukken (spieën) en eet het op.
da kan veel lekkerder!
mo dan wel ni turks
ik weet ni hoe'tnoemt mo dees heb je nodig:
-Stokbrood
-olijfolie
-mozarella
-tomaat
-kruiden naar eigen keus
bereidings wijze:
overgiet het stokbrood een beetje met olijfolie,
doe de kruiden erop,
tomaat en mozarella derop
grillen maar tot de kaas smelt
en klaar....
der zijn echt zo veel mogelijk heden e in plaats va stokbrood vink ciabatta brood ook ni slecht ze mor dan wel als da warm is en zo dan is da wa krokant super echt ni normaal
Met een pizzabrood is het ook héél lekker. Lekker krokant in den oven..
En een kersttomaatje, een schijfje mozarella en een blaadje basilicum is ideaal voor een hapje zoals cloverthirtheen zei. => voeg bij die mottarella en tomaat nog is basilicum echt af
Je prikt het op een stokje en je hebt een kant en klaar hapje om te serveren aan gasten.