Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /usr/www/users/noxazq/code.php on line 652
Een iets te grote kinderwens of niet? : 152 reacties (8/8) [Seks en Relaties]

Een iets te grote kinderwens of niet?

25/08/16 18:25
Euhm, ik ben zelf ontstaan uit een ongeplande zwangerschap dus alé :p . Ik vind dat toch echt nog iets anders ze.
26/08/16 08:09
AdrianHealey
quote door

Ja whatever, ik werk dagdagelijks met gezinnen en hoogopgeleide ouders en veel geld is niet perse een recept voor een gelukkig gezin of persoonlijke geluk.
Anderzijds zie ik genoeg mensen die uit een eerder benadeeld gezin komen maar die dat zo positief aanpakken dat het weinig verschil lijkt uit te maken dat ze het niet zo goed hebben.

Also, fuck you.


Dit heet availability bias

Rijke mensen zijn doorgaans gelukkigere mensen die beter voor hun kinderen zorgen dan armere.

Maar *gasp* er zijn uitzonderingen op de regel!
26/08/16 08:26
josfindus
Maar in dit geval zijn er meer dan een paar uitzo'deringen die de regel bevestigen.
Hell kijk naar noxa,zoveel mensen met fucked up relatie methun ouders en shit en denk niet dat die allemaal van bokes choco hebben moeten leven.
Ja ik heb nu ook100 paar schoenen omdat ik er vroeger geen kreeg en ik werd gepestmet mijn lelijke5dehands kleren.Maar dat zijn echt niet de dingen die mij voor het leven getekend hebben.
Iets wat andere dingen in mijn opvoeding wel gedaan hebben.

Ja ne bepaalde levensstandaard stelt u in staat om u meer te focussen op opvoeding etc.
Ja geld maakt gelukkig,ik ben de laatste omdat te ontkennen.
Maar of dat uw moeder een job heedt is voor een kind echt niet zo belangrijk. Dat is een beïnvloedende factor,niet DE bepalende factor van dat kind zijn leven.
Trouwens,iemand die heel de tojd thuis is (mits goed in eigen vel en goed netwerk) kan alleen maar in het voordeel van een gezonde hechting meespelen.

En als ge allemaal zo overtuigd zijt dat mensen hun kinderen verkloten he.Begint dan al is met lief te doen.Mensen maken babys daar kunt ge niks aan doen.Hoe die babys naar de wereld en andere mznsen kijken,daar kunt ge wzl iets aan doen.Zijt het goeie voorbeeld.Ouders afkraken helpt niemand vooruit. Tenslotte zijn we zelf ook allemaal iemands kind.
26/08/16 08:53
Niet
Der zijn inderdaad geen perfecte ouders ma zo onbezonnen aan kinderen beginnen, gewoon omdat uw hormonen wat opspelen, is in mijn ogen (en die van velen hier) niet de beste oplossing. Als ge problemen hebt met uw hormonen, pakt ge daar wa pillen voor of gaat ge in ne kinderopvang werken of weet ik veel. 'Ongewenst' zwanger worden en gewoon stoppen met voorbehoedsmiddelen is dan gewoon naïef...

Ik ga ze niet tegenhouden eh maar ik mag dat toch een slecht idee vinden :( Kan ook goed uitdraaien eh maar de weg gaat wel bezaaid zijn met miljoenen obstakels die er niet hadden moeten zijn. Als ze gewoon een paar maanden hadden gewacht tot ze was afgestudeerd en samenwoonden zou er al een heleboel veranderd zijn.. Maarja it's her life eh :D

We zullen het binnenkort wel horen als ze terug bij haar ma moet gaan wonen en ze geen geld heeft om te eten omda pampers en kinderopvang te duur zijn. Ma goed dat er nog intelligente mensen zijn die belastingen betalen anders zouden al die hormonale moederkes en hun babies op straat moeten slapen eh :p
26/08/16 09:14
josfindus
Ik wou u bekan gelijk geven,tot die laatste paragraaf.
Echt sorry zo een achterlijke commentaar.
Vindt ge nu uwzelf echt 1 van die intelligente mensen?ahum.
Welke kinderopvang? Als ge thuis zijt hebt ge dat niet nodig .

Nee dat is niet slim.nee ik zou dat zelf niet doen.neen dat is niet ideaal. Ja dat is egoistisch.
Maar het gaat niet helpen als ge dat heel de tijd in iemand zijne neus wrijft of in die hun plaats efkes gaat zeggen hoe hard het sowieso misloopt. Tis zo,babykomt,beste van maken enzo.

Mijn zus heeft het zelfde gelapt alleen was dat express en ging die niet meer naar school.Maar ach dat kind heeft een iq van ne scheet groot.Ik ben daar pist op geweest.Maar niet rechstreeks.waardoor die wel nog naar mij luistert. Ik ben daar suportif voor geweest.Het eerste wat ik die gezegd heb is dat ze moest zorgen voor anticonczptie na de bevalling en dat ge met borstvoeding zwanger kunt worden.Wel zie daardoor is er nu gene 2de kleine.Maar khad die ook gzwoon een domme koei kunnen noemen.kind gaat er niet met weg he.

En sorry van die koppels die wel een huis hebben en een job en hun relatie willen redden met een baby,zijn even verachterlijk.Net als de 35jaarige getrouwde vrouwen die gaatjes prikken id condoom van hunne man. Etc.....babys op de wereld zetten is sowieso al geen goei plan,nooit.Maar hey niemand heeft hier te beslissen over een ander zij lijf en leven.
26/08/16 10:22
Niet
Ik vind het gewoon een beetje dom van haar da ze haar hormonen zo een grote rol laat spelen in haar leven? En er zijn duidelijk slimmere, efficiëntere oplossingen voor haar probleem dan gewoon zwanger worden (denk ik dan) ma daar is het nu toch te laat voor eh.


Enja kinderopvang is ni nodig als ge werkloos zijt, maar als ge van een uitkering leeft wordt er ook van u verwacht da ge actief werk zoekt, beschikbaar zijt voor de arbeidsmarkt en ook binnen een bepaalde tijd een job aanneemt? Da's toch ni onlogisch da'k stel da zij nu eigenlijk profiteert van andere mensen (die wachten met kinderen totda ze een stabiele job hebben en recht op zwangerschapsverlof hebben opgebouwd) die belastingen betalen? Want met een kleine baby gaat ze echt geen tijd hebben om actief werk te zoeken en te solliciteren (lijkt mij)...

Mja omdat het een 'nieuw leven' is moet we allemaal blij en happy zijn dat mensne kweken als konijnen zonder daarbij stil te staan :p
26/08/16 10:47
AdrianHealey
'Meer dan een paar uitzonderkngen' zijn nog taltijd afIjkingen vd regel.

Als ge goede, liefdevolle ouders wilt, dan hebde meer kans met financieel stabiele mensen dan financieel instabiele mensen; zo eenvpudig is het.

Dat de meeste slechte ouders middenklassers zijn, is zelfs goed mogelijk. Er zijn immers veel meer middenklassers dan echt arme gezinnen. Das hoe dat We middenklasse hebbzn gedefinieerd.
28/08/16 21:17
quote door



Ma als ge +/- 2 weken na uw regels onbeschermde sex hebt kunt ge da eigenlijk ook al eerder 'weten' eh ^^


Nee, dat kan je niet. Niet alle onbeschermde seks leidt tot een zwangerschap en een zwangerschapstest tekent pas positief een paar dagen na de innesteling. De innesteling gebeurt gemiddeld een dag of 10 na de bevruchting.
29/08/16 08:10
Niet
Ma ik bedoel da ge dan weet dat het kan gebeuren en u der op moet voorzien? Anders is daheeldom om onbeschermde sex te hebben. En als ge dan direct na die 10 dagen een test doet weet ge het ook eh ^^ feit is da ze da forum hier heeft gemaakt toen ze eigenlijk al besloten had dat ze seks ging hebben zonder voorbehoedsmiddel dus dat het beetje een loos topic was (voor haar dan he)...
05/12/16 19:22
Ondertussen wonen we al enkele maanden samen in ons huurhuis, ik heb momenteel mutualiteitssteun, en vriend werkt nog steeds op dezelfde plaats.
Ik ben nu volop aan het solliciteren, hopelijk vind ik iets waar ik in januari kan beginnen! :)
We komen niets tekort en zeker ons zoontje zal nooit iets tekort komen ;)
We hebben er allebei echt geen spijt van integendeel, we zijn super gelukkig met ons 3 én gaan volgend jaar of in 2018 zelfs trouwen :D
Maar ik snap jullie comments wel, 't is allemaal wat vreemd gegaan.
05/12/16 20:15
marmermijn
quote door

Ondertussen wonen we al enkele maanden samen in ons huurhuis, ik heb momenteel mutualiteitssteun, en vriend werkt nog steeds op dezelfde plaats.
Ik ben nu volop aan het solliciteren, hopelijk vind ik iets waar ik in januari kan beginnen! :)
We komen niets tekort en zeker ons zoontje zal nooit iets tekort komen ;)
We hebben er allebei echt geen spijt van integendeel, we zijn super gelukkig met ons 3 én gaan volgend jaar of in 2018 zelfs trouwen :D
Maar ik snap jullie comments wel, 't is allemaal wat vreemd gegaan.


Yay! Proficiat
06/05/17 10:45
levendigefantasie
Ik snap wat je bedoelt... Het verschil is alleen dat ik dat gevoel al 6 jaar heb :) Helaas is de financiële en materiële mogelijkheid er absoluut nog niet ... Maar beeld je eens in dat je al 6 jaar dag in dag uit enorm graag kinderen wilt... dat je voelt er echt klaar voor te zijn... Het enige wat je tegenhoudt is de financiën...
O ja en de juiste partner :p met mijn huidige vriend ben ik nog niet zo lang samen.
07/05/17 02:25
Een minimumeis voor het ouderschap mag toch wel vind ik


Om op deze topic te kunnen reageren moet je ingelogd te zijn.