Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /usr/www/users/noxazq/code.php on line 652
Spel 13: Het Kantoor (Einde spel: overwinning burgers) : 940 reacties (2/48) [Weerwolven]

Spel 13: Het Kantoor (Einde spel: overwinning burgers)



D0: 5
N1: 8
D1: 13 (BV = Unni)
N2: 15
D2:
N3: 23
D3: 33 (Nakkeskud verbrand)
N4: 35
D4: 43 (Nakkeskud wolf)
N5: 44 (Rip Unni)
EINDER: 46 (overwinning burgers)

Alle characters
Alle functies en rollen
Handleiding voor nieuwe spelers
Algemene regels

03/09/17 12:36
Als het nog niet te laat is, wil ik wel meedoen :)
03/09/17 13:23
AdrianHealey
Jup! Schrijf maar in allemaal!
03/09/17 14:58
Posi zit op de dienst HR. Daar is ze verantwoordelijk voor alle personeelszaken. Dit wil dan ook zeggen dat ze vrijwel iedereen in het bedrijf door en door kent. Ze volgt de nieuwe indiensttredingen op de voet op. Voor de ontslagen is ze echter niet verantwoordelijk, ze heeft het namelijk enorm moeilijk met mensen slecht nieuws te brengen. Haar collega handelt dit meestal af zonder posi's medeweten. Vanwege haar achterdochtige aard vreest Posi regelmatig ook voor haar eigen ontslag. Tot nu toe steeds onterecht.

Maar ze heeft een onbehaaglijk gevoel bij het geplande bedrijfsfeestje van vanavond... Ze vreest (alweer) voor haar eigen ontslag. Het zou typisch zijn dat ze op zo'n publiek evenement voor de ogen van het hele bedrijf ontslagen wordt. Om heel eerlijk te zijn, zou het niet eens helemaal onterecht zijn. Want ze volgt dan wel alle personeelsadministratie van het bedrijf op, maar het bedrijf is helemaal zo groot niet. Er werkt nog geen dertig man. Alle administratie die hierbij komt kijken neemt nog geen week per maand in beslag. Posi moet dus regelmatig doen alsof ze aan het werken is, terwijl ze eigenlijk zit te niksen.

Om zich een beetje beter te voelen over zichzelf, heeft ze een nieuw maatpak gekocht voor het bedrijfsfeestje vanavond. Donkergrijze broek, gestreept zwart-wit hemd en donkergrijze blazer, afgemaakt met een paar zwarte hakken. Zo loopt Posi er normaal nooit bij, maar als ze vanavond echt voor de ogen van het hele bedrijf ontslagen wordt, zal ze tenminste gaan in stijl!
03/09/17 17:15

Nem is de koffiemadam van het bedrijf. Elke ochtend komt zij als éérste aan en zet de beste koffie die je ooit al gedronken hebt. Ze weet wie er ongeveer hoelaat toekomt, dus ze kan perfect timen dat die mensen hun koffiekan op tijd klaar staat.

Aangezien Nem steeds de eerste aanwezige in het bedrijf is, heeft ze er een gewoonte van gemaakt om voor elk opgebruikt pak koffiebonen, een pak in haar handtas mee naar huis te smokkelen. Het bedrijf drinkt zo veel koffie dat ze toch zo'n drie pakken per week mee naar huis kan smokkelen. Uiteraard kan ze dit zelf allemaal niet opdrinken. Het meeste verkoopt ze dan ook op de zwarte koffiemarkt, voor een dure prijs dan nog, aangezien het bedrijf Nox&a enkel absolute top-koffie-kwaliteit aankoopt. Voor Nem is dit een mooie bijverdienste en ze komt niets te kort. Aan haar dagdagelijkse outfit zou je niet eens merken dat ze enkel maar de koffie zet bij Nox&A. Ze gaat steeds tip top gekleed, en draagt ook dure juwelen. Een ring met diamant is het hoogtepunt van haar collectie. Of ze deze kreeg als verlovingsring of hem zelf kocht, heeft Nem eigenlijk nog tegen niemand verduidelijkt.

Vanavond verzorgt Nem ook de koffie op het bedrijfsfeest. Ze was enorm blij met de extra opdracht, want haar persoonlijke koffievoorraad begon toch te slinken, zo goed draait de verkoop op de zwarte-koffie-markt. Zoals steeds plant ze voor elk gebruikt pak koffie een pak voor zichzelf te stelen om haar voorraad wat aan te vullen.

Thanks to lieve Posi!
03/09/17 20:27
Erro is de printer van het kantoor. Ze gebruiken haar voor verschillende dingen zoals bv kopiëren, scannen, printen. Zoals alle printers heeft erro een neus voor mensen die stress hebben. Als mensen stress hebben doet ze namelijk haar job niet. De meesten vinden haar maar vervelend en er wordt regelmatig gevloekt op erro. Ze is op regelmatige basis buiten dienst omwille van een burn out. Iedereen heeft weleens graag dat ze met liefde worden behandeld, alleen geldt dit jammer genoeg niet voor erro. Zo heeft ze vaak last van kuren, en verschijnt er 'error' op het scherm. Waardoor haar vreemd gedrag komt moet nog nader worden onderzocht.
03/09/17 21:34
Gebaseerd op het grasmachien?
03/09/17 21:54
Blizzy is de office tramp. Een grote boezem, strak kontje, eeuwige glimlach en voor niets verlegen. ze werkte voordien in een andere afdeling bij NOX&a maar omdat ze teveel zichzelf omhoog geneukt had en het allemaal wat te heet onder haar voeten werd is ze al een paar keer van afdeling veranderd... steeds met een resem hartjes gestolen en gebroken, alsook relaties naar de knoppe.
Dus toen ze betrapt werd met de afdelingschef tussen haar benen op de bureau van de grote baas was ze zelf ook een beetje bewust dat ze te ver gegaan was...
03/09/17 22:47
Claude Stolbaai is een jongeheer die voor zichzelf een grootse toekomst voor ogen heeft, maar nog maar op weinig (lees: geen?) vlakken geslaagd is om dit te verwezenlijken. Hij is een keurige jongen met bruine haren en blauwe ogen en aangezien mensen op Nox&a (zijn favoriete bedrijf) hemdjes dragen, hij dus ook.

Tussen jobs door heeft Claude talloze keren - wel een decennium lang - proberen solliciteren bij de multinational. Dit is echter keer op keer vruchteloos gebleken. Ondertussen gaat zijn naam rond op Nox&a zonder dat mensen hem echt al kennen en wordt er een beetje met hem gelachen als hij nóg maar eens solliciteert. Claude begrijpt ondertussen dat vorige vacatures misschien iets te hoog gegrepen waren voor hem en wil het nu anders aanpakken. Hij heeft enkele weken geleden een interimjob met kans op vast contract aangenomen bij de grote Mr. Healey. Het is dan wel als loopjongen/manusje-van-alles, maar het is tenminste op Nox&a. Claude hoopt dat hij nu met een voet binnen is om hogerop te geraken.

Waar Claude tekort schiet in aantal IQ-punten, maakt hij goed met zijn portie zelfverzekerdheid. Eigenlijk is hij helemaal niet goed in alle klusjes die hij moet opknappen, maar op zijn sollicitatiegesprek loog hier een beetje over, hoe zou je zelf zijn?

Claudes jobke heeft als voordeel dat hij met veel mensen van het bedrijf in contact komt. Hij plande om zo bij te leren om zijn droomjob te bemachtigen, maar de werknemers zeggen weinig inhoudelijke zaken en zelf maakt hij ook zo graag praatjes over koetjes en kalfjes: tijdens het rondbrengen van de post, aan de printer waar hij i.t.t. de rest weinig problemen ervaart, aan het koffiemachine (hij lust zelf helemaal geen koffie, maar madam Nem maakt voor hem chocomelkjes, al heeft ze herhaaldelijk gezegd dat hij maar niet zo speciaal moet doen en maar eens koffie moet drinken zoals iedereen),… Hij spreekt iedereen te pas en te onpas aan, brengt de post dus niet tijdig rond, wou lampen vervangen met de verkeerde fitting,…

Ondertussen raakt hij meer bekend op de werkvloer en mag hij tot zijn grote vreugde al naar een eerste feestje gaan. Zijn duurste, zwarte hemd ligt al klaar en zijn nieuwe parfum zal hij voor een eerste keer gebruiken. Misschien wordt vanavond wel zijn lucky night op liefdesvlak?
03/09/17 22:59
Wil iemand mijn tekstje schrijven? :( maak mij maar een vrolijke Marketingmeid ofzo haha
03/09/17 23:06
Warodon
quote door

Erro is de printer van het kantoor. Ze gebruiken haar voor verschillende dingen zoals bv kopiëren, scannen, printen. Zoals alle printers heeft erro een neus voor mensen die stress hebben. Als mensen stress hebben doet ze namelijk haar job niet. De meesten vinden haar maar vervelend en er wordt regelmatig gevloekt op erro. Ze is op regelmatige basis buiten dienst omwille van een burn out. Iedereen heeft weleens graag dat ze met liefde worden behandeld, alleen geldt dit jammer genoeg niet voor erro. Zo heeft ze vaak last van kuren, en verschijnt er 'error' op het scherm. Waardoor haar vreemd gedrag komt moet nog nader worden onderzocht.


Hoe kunnen we de gm een beetje pesten :p
03/09/17 23:09
quote door

Wil iemand mijn tekstje schrijven? :( maak mij maar een vrolijke Marketingmeid ofzo haha
will be done!
03/09/17 23:20
quote door

will be done!


Yaaay! Dankjewel!
04/09/17 10:14
Ik doe ook wel weer mee, tekstje volgt nog wel
04/09/17 10:16
I'm in!
04/09/17 17:29
Snakeeyedboy is de concïerge van Nox&A. Snake zijn grootste verwezelijking in zijn job, is dat hij er in de 15 jaar dat hij er werkt, nog nooit een dag echt gewerkt heeft. Was er iets stuk dan deed hij alsof hij het maakte en negeerde het probleem voor de rest, de zakenmensen van Nox&A zouden het snel weer vergeten zijn. Snake kent alle plekjes in het kantoor, vooral de plekjes waar je ongezien kan niksen. Sinds de komst van Claude Stolbaai kan Snake zijn geluk niet op, als er nu iets misloopt kan hij de schuld gewoon op de simpele jongen afschuiven. Dit maakt dat hij zijn job met nog meer plezier (niet) uitvoert.
Snake is er bij op het bedrijfsfeest, want er moest maar eens iets stuk gaan. Hij plant tijdens het feest gewoon te verdwijnen op een van zijn favoriete verstop-plekjes. Als er dan effectief iets kapot gaan kan hij, zoals steeds, zeggen dat hij 'Ergens mee bezig was'. Hij is vooral ook blij dat Claude ook uitgenodigd is, dan kan deze jongeman opdraaien voor de reparaties.
04/09/17 20:06
AdrianHealey
Er is nog plek voor een hoop man, he. :(
04/09/17 20:24
Ik kan een personage maken dat ge op N1 moogt doden?
04/09/17 20:26
AdrianHealey
haha
04/09/17 21:46
quote door

Ik kan een personage maken dat ge op N1 moogt doden?


Op voorwaarde dat ge er ook een maakt voor uzelf?
05/09/17 21:12
AdrianHealey
Nog maar 11 inschrijvingen :(