Wileyfox Swift 2X opinions

13/04/18 20:50
SardaukarLevenbrech
Yo


Ik ga binnenkort moeten afzien van mijn Samsung S5 Neo, want mijn scherm is gebarsten en hij blijft maar vallen. Ik zoek een degelijke smartphone onder de 250 euro, want let's face it, I'm not at a place waar ik 800 balle kan uitgeven eraan. Waarom zou ik ook als ik iets fatsoenlijk vind voor minder geld :)

Ik ben vandaag wat aan't surfen geweest en ik ben te n00b om door de bomen het bos nog te zien.

Een of andere moto g iets voldeed wel aan de specs die ik verwacht. Xiaomi ook, maar dat lijkt me een hassle met de taal in te stellen enzo. Dus stuitte ik op Wileyfox Swift 2X. Momenteel zo goed als overal 'niet op voorraad'. Ik las ook ergens dat het bedrijf in financiƫle problemen zit. Dan iets over dat ze binnenkort toch terug met updates komen.


Nu, met 'de specs die ik verwacht' bedoel ik: ik wil geen scherm dat hapert, ik wil een mooie display op mijn scherm, ik wil fatsoenlijke foto's kunnen trekken en ik denk dat ik wel toekom met 32gb (met sdkaart of). Verder klinkt een '4000 mAh' batterij of iets dat snel oplaadt ook mooi in de oren van iemand die vaak de bus neemt en wat yolo't op haar scherm.


So go noxa, do what u do best: discuss!
13/04/18 21:44
Mijn laatste 2 smartphones zijn van het merk Archos. Ik heb ooit gelezen dat dat intern Sony was maar dat weet ik niet zeker.
Tot nu toe altijd heel tevreden over geweest , het enige minpunt wat ik vind is de algemene snelheid van het toestel. Als je dit iet of wat wil behouden om de 2 dagen gsm uitschakelen en terug opstarten en cava wel maar dit gebeurd eigenlijk bijna elke keer
bij opladen. Ik moet wel zeggen dat ik enkel op wifi op internet zit , dus geen mobiel netwerk (waarschijnlijk gaat m dan nog trager worden). Al de rest doet ie wat ie moet doen.
Mijn huidig toestel is wel al +2j dus al lang niet meer up-to-date en eigenlijk 'versleten' in de smartphone wereld. Waarschijnlijk draagt dit niet bij aan de algemene snelheid.

Nadelen van dit merk : geen passende gsmhoesjes of screenprotectors enkel universele , snelheid na enkele dagen
Voordelen : betaalbaar , voor casual gebruik ruim voldoende , 'stevige' behuizing , na 5j Archos geen enkel defect , goede accuduur voor mijn gebruik 2-3 dagen ,
14/04/18 10:30
'k Had eerst zo ne Wileyfox Swift, die is gepikt en nu heb ik een Moto 5G. Spijt eigenlijk dat ik niet dezelfde terug heb genomen, die Wileyfox was eigenlijk beter voor minder geld - iets betere foto's en werkgeheugen (en geen intern kompas wat ge nodig hebt voor google sky map - maar daar eindigt het nut ook). Enkel had die Wileyfox van mij het 'probleem' dat die een diepe ingang (huehuehue) had. Die standaard stekker die daar bij zat die was lang en standaard usb -> micro usb stekkers hebben altijd meer behuizing rond de connector en dus paste die nooit behalve als ik die stripte, wat waarschijnlijk niet aangeraden is.
Maar ben er eigenlijk nooit achter gekomen of dat een productiefout was van de mijne :p
En ja, ik kon toen ook geen hoesje vinden voor die Wileyfox, maar dat was wel heel nieuw toen, dus misschien gewoon ineens mee bestellen.

Ohja, die Moto 5G heeft ook een heel enerverend filmpje voor zijn opstartscherm dat ge niet kunt uitschakelen.


Om op deze topic te kunnen reageren moet je ingelogd te zijn.