voedselverspilling tegen gaan

22/10/14 20:57
ik heb mijn eigen schaar ze. :D ik ben daar toch in geslaagd met een keukenschaar, zo een metplastiekop de lemetten.
23/10/14 00:51
josfindus
quote door

Een bevroren diepvriespizza, ter verduidelijking. En koten en daarvoor scherp genoege scharen is een tot op heden nog niet ontdekte combinatie.


ik breek die in twee. gewoon is goe met kloppen. als die nog diepgevroren is gaat dat perfect. ik haal die trouwens ook altijd uit de doos voor ik die in de vriezer steek, dat bespaart veel plek als ge een klein vriezerke hebt.
En als ge veel porties invriest is het ook handig als ge een hele reeks dezelfde potkes koopt. dat stapelt makkelijk en dan kan er ook meer in uwe vriezer.

En van patatten kook ik net altijd expres te veel. ik haat dat om die te schillen en dat moet te lang koken. Dus ik doe dat sowieso 1dag puree of gekookt en de dag er na lekker onder de grill.

groentetaart is trouwens ook iets ideaal om overschot gekookte groenten in te verwerken.

haja nog iets wat ik doe: bechamelsaus invriezen. Ik gebruik nooit melk. enkel voor saus. Dus dan wordt dat slecht. Ik maak dus van een heel karton een hele pot saus. Ik vind kei lekker maar altijd een hel om af te wassen om dan maar zo een beetje voor 1 persoon te maken. Dus ik vries dan een paar klein potkes in. Als ik dan geen zin heb om te koken pak ik die saus en erwtjes of spinazie uit de diepvries, dat met macaroni. gezond en snel klaar. Of voor (spinazie)lasagne.
23/10/14 18:18
DinosaurKiller
anorexia, maagzweren


Om op deze topic te kunnen reageren moet je ingelogd te zijn.