Van job veranderen: minder loon en voordelen

26/07/17 20:00
Relashio
En aanvragen voor april dit jaar werden wel nog geaccepteerd dacht ik.. dus als ge voor april dat had aangevraagd hebt ge daar nog recht op.

Edit: dit gaat over tijdskrediet zonder motief.
26/07/17 20:17
pijlbord
Tot dan bestond tijdskrediet zonder motief nog ja. Maar ik betwijfel of ge toen zonder motief kon nemen zonder uitkering.
Soit, maakt ook allemaal niet uit maar ik gebruik die wetgeving best intensief bij sommige van mijn bewoners dus elke kans dat ik ze extra kan indrammen en situatie opzoeken grijp ik graag.
30/07/17 01:43
ik ben van meer naar minder gegaan . welja , op gebied van geld en voordelen.
Maar ik ben wel veel gelukkiger en minder stressig ( en minder darmproblemen daardoor . Jaja ik weet het TMI)
30/07/17 09:11
Ik ga ook nog wel zo'n job vinden, maar dit was gewoon echt minimumloon, wat wel zonde is met een bachelordiploma. Ik mag binnen 2 weken al ergens op gesprek gaan waar ik ongeveer hetzelfde verdien en hetzelfde heb qua voordelen, jippie! En het lijkt mij een super uitdagende job.
30/07/17 09:43
Zjoske
Maar efkes serieus,8minuten rijden,dat is 3km? Daarvoor koopt ge toch geen 2de auto en zelfs geen elektrische fiets.
Ik ben ook auto verslaafd want ik zou gewoon de auto pakken van thuis tot op het werk terwijl ik een station vlakbij heb.
Maar toch niet voor zo een belachelijke afstand.Mensen hebben echt geld te veel ofzo.

hopelijk vind ge snel iets anders goed.
30/07/17 13:02
pijlbord
Wat voor auto hebt gij? Dat is nog geen 23 per uur. Ik ga sneller met de fiets.
30/07/17 13:58
quote door

Maar efkes serieus,8minuten rijden,dat is 3km? Daarvoor koopt ge toch geen 2de auto en zelfs geen elektrische fiets.
Ik ben ook auto verslaafd want ik zou gewoon de auto pakken van thuis tot op het werk terwijl ik een station vlakbij heb.
Maar toch niet voor zo een belachelijke afstand.Mensen hebben echt geld te veel ofzo.

hopelijk vind ge snel iets anders goed.

Ik heb allesbehalve geld te veel. Ik zou natuurlijk geen auto kopen voor die 8 minuten tot aan het station ;) ik zou die nodig hebben voor al de rest: winkel, naar familie rijden, met vrienden afspreken. Anders zit ik eigenlijk altijd 'vast' thuis omdat mijn vriend met wisselende ploegen werkt en dus vaak weg is als ik thuis ben (weg met de auto dus).
30/07/17 15:35
Zjoske
haha ok ik kan dat niet schatten hoe ver dat is. en ja mijne auto kan 150 per uur maar ik ben een brave bomma die nooit te snel rijd.

ok dan snap ik dat ge nog een auto zou kopen. maar dan doet ge die 8minuten toch sowieso met de fiets, dat spaart u benzine. niet dat ge ook maar enige verantwoording moet afleggen hoor. en alst koud is en 6u in de ochtend zou ik wrs zelf ook mijne auto nemen voor elke scheet
30/07/17 15:37
pijlbord
Als ge hard genoeg fietst hebt ge enkel de eerst twee minuten koud hehe.
30/07/17 15:42
Zjoske
ja maar dat is gelijk met zwemmen en nat worden. tis die eerste stap. en gewoon donker, ik geraak dan fysiek niet in gang.
maar als ik geld heb ga ik ook sparen voor een elektrische als ik geen ander job vind. want geen zin om elke dag 45km file te doen. en ik vertrouw het openbaar vervoer niet.

een job dicht bij huis is echt een zaligheid. dat pakt zoveel stress weg. ik ging ooit te voet naar het werk, koffie in de hand. zo zalig.
dus om de topicstarter toch wat advies te geven,hou daar een beetje rekening mee. het bespaart u geld en tijd. ook al verdiend ge misschien iets minder. meer tijd is ook meer tijd om te koken en minder geld verspilling aan kant en klaar eten
30/07/17 16:06
pijlbord
Wacht tot ge een job hebt he, fietsvergoeding enal. En sommige werkgevers zijn bezig met fietsleasen een ding te maken. Waaronder ook mijn werkgever. Op kosten van 't werk naar daar fietsen met een Specialized Roubaix onder mijn gat, zalig.
30/07/17 19:11
Wij hebben op het werk de mogelijkheid om een fiets te leasen sinds dit jaar :p Maar het is naart schijnt duur.
30/07/17 19:13
pijlbord
Ik heb daar geen flauw idee van. Ik krijg 220 euro aan fietsvergoeding/maand dus ik kost mijn werk sowieso wel wat geld:p


Om op deze topic te kunnen reageren moet je ingelogd te zijn.