Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /usr/www/users/noxazq/code.php on line 652
vreemdste droom? : 162 reacties (9/9) [Dagelijkse Onzin]

vreemdste droom?

04/01/18 13:07
Makara
quote door

Ik heb gisteren mijn boekje teruggevonden waar ik een tijd lang elke droom die ik me kon herinneren in heb opgeschreven. Ik was ze nog eens na aan het lezen en dit is toch wel een van de meest 'wtf':
Een school, en alle konten gingen geïnspecteerd worden, want vandaag was een speciale dag: propere-konten dag! Iedereen moest op school privé naar zijn gat laten kijken en de properste kreeg dan een prijs. Maar zodat er geen kinderen gepest zouden worden, ging de prijs van vuilste kont altijd naar de vrouwelijke consiërge.
En om te selecteren werd er met een hamburger naar elkaar gegooid.

Serieus, the hell.


The fuck. Hahaha
04/01/18 15:39
Ik heb heel vaak dezelfde dromen, al jaren aan een stuk. Ik droom ook bijna nooit eens iets fijns, maar bijna altijd nachtmerries waarin ik weg vlucht van iets of iemand. Buh.
04/01/18 22:11
ik droomde vannacht dat ik in gezelschap was, van veel, heel veel mensen. overal, en er klonk harde muziek en ook, gekwebbel van mensen hun, mh, luid (zinloos) geluid. ik wou praten. maar ineens voelde ik dat mijn tanden los kwamen, bij iedere keer dat ik mijn mond een beetje opende. ik wou het verbergen. maar ineens stonden alle ogen op mij gericht. en hoe meer ik mij probeerde te verschuilen, hoe meer ik mijn mond probeerde te bedekken met mijn hand. des te meer mensen ineens ramptoeristen werden. mijn schaamte aanschouwend. en ik voelde hun afschuw. `eihkes, die verliest haar tanden.`

en ineens, vanuit het niks, zat ik op mijn bed. en ik wou voelen of mijn tanden er nog waren, maar toen ik voelde. voelde ik ineens een stukske ijzerdraad. en ik trok daaraan. en dat bleef en bleef en bleef maar komen. ineens lag er een spoel ijzerdraad voor mij op mijn matras.

en ale. zó blij ik was, om terug te ontwaken daaruit, dat beeld. zó raar ik het ook vond te ontdekken dat ge wel kunt ontwaken uit onderbewuste beelden. maar het gevoel, dat `t u gegeven heeft. daar is geen ontsnappen aan.

ma goed. ik heb gevoeld. ik heb mijn tanden nog.


Om op deze topic te kunnen reageren moet je ingelogd te zijn.