Nieuws
And everyday
I am learning about you
The things that no one else sees
And the end comes too soon
Like dreaming of angels
And leaving without them
Being
As in love with you as I am


If someone believed me
They would be
As in love with you as I am
She will be someone who is defined, first and always, by what she is missing.


Zo diep
dat één blik meer zegt dan duizend woorden

Zo oprecht
dat de tranen na één gewisseld woord in je ogen staan

Zo nabij
dat ik je zoute tranen over mijn wangen voel stromen

Zo veel
dat ik wilde dat we samen konden verdwijnen

Zo graag
dat ik nooit meer wil ophouden met je vast te houden
Waarom in het gezelschap van sommige mensen de tijd voorbij vliegt, dat vroeg de knack zich onlangs af en ik mij ook gisteren. Er is niemand waarbij 7 uur lijken als tien minuten terwijl ik toch van elke minuut zo geniet en elke seconde het beeld wil opslorpen van jou, van ons, van wie ik ben als ik naar je kijk (naar je lach, naar je tranen) en luister naar je eerlijkheid, je verhalen (zo gedetailleerd, zo genuanceerd, altijd boeiend), je geluk en vooral ook je ongeluk.

Dit is een liefde die verheven is boven alle andere liefdes. Dit is van het soort liefde die de meeste mensen (denk ik, wat weet ik er uiteindelijk van) nooit mogen meemaken in hun leven. Onvoorwaardelijk, onvervalst, overal tastbaar, proefbaar. Zo oprecht dat het pijn pijn pijn doet. Zo groots dat mijn hart elke keer als ik aan je denk zwelt van liefde waardoor mijn borstkas te klein voelt en ikzelf ook.

We zullen onze eigen weg gaan en het zal goed zijn. En soms zijn er van die gestolen momentjes, zalige, heilige momentjes. En het zal goed zijn. Want ik heb het gevoeld, ik heb beleefd hoe het is wanneer je hart te klein is voor hoe graag je iemand ziet. Ik zal altijd weten wat het is om een ander zoveel liever te zijn als jezelf. Want dit is de liefde waar mensen hun hele leven op wachten.
lachen is jouw manier van huilen en dat is helemaal oké maar huilen in mijn armen mag ook want wow zelfs als je weent ben je mooi, misschien wel het allermooiste maar ach dat is misschien wel mijn niet zo objectieve mening want wow wat zie ik je graag zo graag dat ik het zelf niet snap zo graag dat het soms pijn doet zo graag dat ik je zelfs in de mooiste momenten van mijn leven het meeste mis zo zo graag
Vrienden
Karakter
Fotos
Tags
Info
Leeftijd 30
Geboortedatum 12/7/1989
Geslacht v
Registratie 21/06/19 13:52