Bio

Pitteleer is een pandjesjas.

Hij houdt van zwart-witfilms, treinreizen en earlgreythee.

In zijn vrije tijd werkt hij aan de stripreeks 'De doldwaze avonturen van Kim Jong-un', waant hij zichzelf de opvolger van Tom Boonen en schrijft hij semi-fictieve autobiografieën.

Zijn favoriete Spice Girl is Emma.
Info
Leeftijd 33
Geboortedatum 12/12/1985
Geslacht m
Registratie 18/11/17 18:15
Profielposts recent 13
Nieuws
Dit nieuws is enkel zichtbaar voor ingelogde leden. Registreer of log in om dit te bekijken.
Posts
 
19/03/19 20:45
Mijn bomma mis ik ook echt nog. Dat was echt een vriendin. Ze is 90 geworden, maar toch was het te vroeg voor mij. Ik heb wel echt afscheid kunnen nemen.

Ja ik speel piano. Nu wel niet heel goed ofzo. Het meest is autodidact en heb 1,5 jaar les gevolgd op de muziekschool. Ik kon dat niet volhouden om na een dag school nog uuuren op die muziekschool te zijn. Notenleer is ook enorm saai. Dus ik kan maar een beetje noten lezen. De pianoles was wel heel leuk.
Jij nooit een muziekinstrument gespeeld?

Ik wou ook een bibliotheek! Ik heb nu een heel amateuristische bibliotheek bestaande uit twee boekenrekken. Ik koop graag boeken op rommelmarkten.
17/03/19 23:09
Het leuke aan vroeges is dat je dan om 15u klaar bent. Nadien kan je nog veel doen. En ik vind ook dat dat de shift is die het snelst vooruit gaat.

Amai zeg begrafenis, herdenking,...was dat beide voor het werk?
Heb jij nog grootouders? De mijne zijn allemaal overleden.

Ik heb heb net 6 dagen gewerkt en ik had nood aan vrije tijd. Vandaag moest ik dan half verplicht naar dat concert en morgen moet ik vroeg opstaan om te gaan helpen verhuizen. Dat is dus totaal geen vakantiegevoel. Ik moet nu, in het midden van mijn verlof, vroeg gaan slapen. Ik baal ervan! En dan morgen die stress van mijn ma haar verhuis. Ze gaan dan ook mijn piano van bij haar naar mijn appartement verhuizen. Ik kijk er echt tegen op.
Tot daar mijn klaagmomentje.
17/03/19 11:46
Normaal is een vroege bij ons beginnen om 7u. Dan sta ik op om 6u. Soms wordt er bij ons ook begonnen om 6u( bv met een actie) maar daar doe ik niet aan mee.

Hoe was met de begrafenis? Viel het mee?

Ja ik heb ook wel zo een periode gehad dat ik mensen verbeterde, maar ik was wel ouder. Maar ik heb dat los gelaten.
Ja meestal over dingen die ik zelf meemaak.
15/03/19 21:13
Ik begin morgen om 8u, mijn zesde dag. Gelukkig wel met een fijne collega.
Ik hou wel van begrafenissen, kan ik nog is goed wenen. Maar als het een begrafenis is van iemand close dan is het natuurlijk vooral heel zwaar.

Ik schrijf zeker niet perfect maar twaalf jaar geleden schreef ik nog echt veel dt-fouten. Doordat mensen op noxa mij daar mee uitlachten heb ik toch de moeite gedaan om die regels eens deftig te leren.
Ik schrijf ook wel graag nieuwsjes.
14/03/19 20:54
Goh ja, ik zat al lang op school (inclusief tweedekansonderwijs). Nadat ik dat diploma behaalde van maatschappelijk werk zocht ik naar vacatures maar ze vroegen overal bachelors. En ik had het zo gehad met naar school gaan, ik wou een ander leven. Nu werk ik in shiften en dat bevalt me echt enorm. Ik zou ook niet elke dag willen werken van 9 tot 17u. Ik heb nu vaak vier verschillende starturen op een week en elke week is anders. Ik doe ook weekendwerk en feestdagen.

Gij hebt zo lang gestudeerd zodat ge tien jaar later goed geschreven, entertainende berichten kunt sturen op noxa. Dat ganzenrijden staat daar los van.
Ekeren is trouwens veel te veel een dorp voor mij, kzou er nooit meer willen wonen. Wel veel groen, das wel mooi.

Wauw zo lang samen al, das wel tof. Mijn ouders zijn twintig jaar samen geweest maar dan gescheiden toen ik 17 was. Kwas blij dat ze eindelijk elks hun eigen weg gingen want de sfeer thuis was al jaren slecht. Nadien bij mijn mama gaan wonen en dat was een gouden tijd. Ik was 18 en ik mocht alles van mij ma. Een verademing na mijn jeugd bij een strenge vader.