Bio

Pitteleer is een pandjesjas.

Hij houdt van zwart-witfilms, treinreizen en earlgreythee.

In zijn vrije tijd werkt hij aan de stripreeks 'De doldwaze avonturen van Kim Jong-un', waant hij zichzelf de opvolger van Tom Boonen en schrijft hij semi-fictieve autobiografieën.

Zijn favoriete Spice Girl is Emma.
Info
Leeftijd 34
Geboortedatum 12/12/1985
Geslacht m
Registratie 18/11/17 18:15
Nieuws
Dit nieuws is enkel zichtbaar voor ingelogde leden. Registreer of log in om dit te bekijken.
Posts
 
05/08/19 15:38
Emma? Seriously?
26/04/19 12:08
Amai, ik heb een totaal andere ervaring.
Ik vond het gisteren echt een beetje teleurstellend...
24/03/19 11:22
Bedankt voor je berichtje in mijn gb, het heeft mijn dag goed gemaakt :)
19/03/19 20:45
Mijn bomma mis ik ook echt nog. Dat was echt een vriendin. Ze is 90 geworden, maar toch was het te vroeg voor mij. Ik heb wel echt afscheid kunnen nemen.

Ja ik speel piano. Nu wel niet heel goed ofzo. Het meest is autodidact en heb 1,5 jaar les gevolgd op de muziekschool. Ik kon dat niet volhouden om na een dag school nog uuuren op die muziekschool te zijn. Notenleer is ook enorm saai. Dus ik kan maar een beetje noten lezen. De pianoles was wel heel leuk.
Jij nooit een muziekinstrument gespeeld?

Ik wou ook een bibliotheek! Ik heb nu een heel amateuristische bibliotheek bestaande uit twee boekenrekken. Ik koop graag boeken op rommelmarkten.
17/03/19 23:09
Het leuke aan vroeges is dat je dan om 15u klaar bent. Nadien kan je nog veel doen. En ik vind ook dat dat de shift is die het snelst vooruit gaat.

Amai zeg begrafenis, herdenking,...was dat beide voor het werk?
Heb jij nog grootouders? De mijne zijn allemaal overleden.

Ik heb heb net 6 dagen gewerkt en ik had nood aan vrije tijd. Vandaag moest ik dan half verplicht naar dat concert en morgen moet ik vroeg opstaan om te gaan helpen verhuizen. Dat is dus totaal geen vakantiegevoel. Ik moet nu, in het midden van mijn verlof, vroeg gaan slapen. Ik baal ervan! En dan morgen die stress van mijn ma haar verhuis. Ze gaan dan ook mijn piano van bij haar naar mijn appartement verhuizen. Ik kijk er echt tegen op.
Tot daar mijn klaagmomentje.