Bio

Pitteleer is een pandjesjas.

Hij houdt van zwart-witfilms, treinreizen en earlgreythee.

In zijn vrije tijd werkt hij aan de stripreeks 'De doldwaze avonturen van Kim Jong-un', waant hij zichzelf de opvolger van Tom Boonen en schrijft hij semi-fictieve autobiografieën.

Zijn favoriete Spice Girl is Emma.
Info
Leeftijd 32
Geboortedatum 12/12/1985
Geslacht m
Registratie 18/11/17 18:15
Profielposts recent 18
Nieuws
Dit nieuws is enkel zichtbaar voor ingelogde leden. Registreer of log in om dit te bekijken.
Posts
 
09/08/18 23:42
Haha ja Kardinaal Kanibaal is nogal prettig gestoord, maar dat zijn de meeste programma's wel bij ons ;)

Nee, de muzieklijst wordt grotendeels samengesteld door de muziekredactie enerzijds en anderzijds kiezen veel programmamakers zelf welke muziek ze draaien (binnen de "Scorpio-normen").

Wij stellen het programmatieschema samen en leiden de programma's in goede banen. Momenteel is het zomerstop, dus er is enkel een light-versie van de normale programmatie. Vanaf september zijn de avonden weer gevuld.
09/08/18 13:06
Je mag de lezers van Story niet onderschatten. Die kennen iedereen die ze ooit op de foto in een boekske hebben zien staan! Én ze willen er natuurlijk mee op de foto.

Ik zit in de programmatieraad van Radio Scorpio, maar momenteel heb ik geen programma.
09/08/18 11:21
Geen idee. Het gebeurt wel. Wij wisten dat niet van elkaar. Wij waren maar 17 en 18 toen we een koppel werden, lang voor er bij ons nog maar sprake van was. Ik begrijp dat mensen die daar niet echt ervaring mee hebben dat denken, maar eigenlijk werkt het net heel goed omdat wij elkaar goed begrijpen. Met het ouder worden is dat alleen maar beter geworden omdat je dan samen ook een ritme begint te krijgen. Ik ‘ken' nog twee koppels die beiden autistisch zijn waar het heel goed werkt daardoor. Ik denk dat het in redelijk wat gevallen net moeilijker kan zijn om iemand met en iemand zonder in een relatie te hebben. Uiteindelijk hangt alles af van hoe je als persoon bent, of er nu sprake is van zoiets als autisme of niet.

Het wordt gezien als een soort van beperking, ja. Ik heb makkelijk werk gevonden omdat ik tijdens mijn stage gewoon ben blijven plakken en daar na vijf jaar nog steeds zit. Moest ik ooit nieuw werk willen vinden, dan denk ik niet dat ik dat op mijn CV zou zetten. Mensen zitten met teveel vooroordelen daarover. Als het onvermijdelijk is, dan leg ik het liever face to face uit. Ik wil geen leidinggevende jobs of teveel verantwoordelijkheid. Voor de rest kan ik redelijk wat aan, maar van mezelf ben ik iemand die niet constant hetzelfde wil/kan doen. Ik heb variatie nodig. Al sinds 2012 rijd ik met de auto, en mijn rijbewijs heb ik in 2013 behaald. Men vond mij op de rijschool een goede chauffeur, en veel mensen die met me meerijden zeggen hetzelfde. Ik ben zeer alert, maar heb soms wat moeite met inschatten (ik kan bv. goed parkeren, maar rijd nogal snel een plek voorbij waar ik eigenlijk perfect kan staan omdat ik op dat moment niet zo goed kan inschatten of ze groot genoeg is of niet).

Mijn lief heeft dat op zijn werk gedaan. Postproductiebedrijf, dus veel van dat materiaal aanwezig. Ik denk dat je die video's bij bepaalde fotozaken kan laten digitaliseren, maar ben daar niet zeker van.
09/08/18 10:38
Ik ken Frederik De Swaef niet persoonlijk, maar ik heb dat altijd al een klier gevonden.. #sorrynotsorry
09/08/18 01:28
hehe, ik moest leren over Frederik De Swaef toen ik journalistiek deed