07/08/17 00:01
(ahja ik heb wel een soortement geheime blog waar ik goeie receptjes bijhoud: http://vegirecepten.blogspot.be Bijna alles is vegan behalve de oudste receptjes waar nog kaas gebruikt wordt!)
06/08/17 23:59
Ja ik gebruik ni zoveel recepten eigenlijk, ik doe meestal maar wat en das altijd lekker :D Maar ik kook wel graag thais, curry, noodles, wokdingetjes... En ge kunt letterlijk alles vervangen he, ge moet niks missen.

Ik zit aan seizoen 1 nu, maar kheb vroeger al eens alle seizoenen gezien ze. Maaaar ik heb gezien dat better call saul een nieuw seizoen heeft, en om dat te snappen moet ik het vorige opnieuw zien. En om dat deftig te snappen, moet ik eerst heel breaking bad opnieuw zien. Vandaar, makes total sense.
05/08/17 23:31
Hehe ik ben masterchef. En de tag capslock heeft zichzelf ook al verklaard :D

Nee joh ik lig in mijn bed met breaking bad, ik bruis in de week teveel.
05/08/17 23:14
Ahja, 't was maar omdat ik door die tag ging denken dat ge een groot voorstander zijt van melk, waardoor ik de combinatie wat vreemd vond. Maar perfect acceptabel antwoord, goed bezig!
05/08/17 22:41
Hey een snelle blik op uw tags deed mij de vraag stellen wat uw motivatie voor vegetarisme is en hoe deze te rijmen valt met het drinken van melk! Als ge eens tijd en zin hebt moogt ge mijn ongestelde (hihi) vraag beantwoorden! Thanks!
Info
Leeftijd 33
Geboortedatum 27/5/1990
Geslacht v
Job Begeleider NBM
Registratie 25/01/17 17:59
Nieuws
Iemand recent in Egypte geweest?
Is het oké daar momenteel in het noorden?

Ik verwelkom mezelf in mijn nieuwe wereld.

I need more wine, please.

Effe de woonkamer zo "ge-fengshui'd" dat de plantjes veel licht hebben. Er hebben er een paar veel last gehad van de donkere wintermaanden.
Bizar seg, ik zit precies in iemand anders zijn living nu.

Ik moet stoppen met mij schuldig te voelen als ik eens vroeger stop met werken. Ik heb flextijd en een ziljoen overuren. Enjoy it!!!