Info
Leeftijd 30
Geboortedatum 14/4/1989
Geslacht m
Woonplaats Halle
Richting Bachelor lichamelijke opvoeding en bewegingsrecreatie
Job Hulpkok
Registratie 15/05/17 09:28
Nieuws
Gisteren in de geboortestad van Vasco da Gama, de ontdekkingsreiziger, die zorgde voor het vinden van een leuke route naar Indië. Voor wie Wikipedia niet wilt lezen, bij deze de korte uitleg; hij ging naar Indië & verloor daarbij zijn halve crew, kwam terug en daarna wilde hij nog is op gaan want hij had ruzie met die van Calcutta, iets daarna ging ie zelf ten onder en werd ie begraven in Kochi waarna ze zijn resten na ‘effekes' hebben meegenomen naar hier ~ als in Portugal.

Hier in Sines (*zijn geboortestad) had hij wat land gekregen, en buiten zijn fort, één strand, een industriezone en een duizendtal witte huizen is er hier niet veel anders te zien. Heb genoten van mn uurtje hangen met mn boek, maar dat was het dan ook. Wel tweemaal genoten van mn bed, de hostelmadam gaf me een slaapzaal waar ik alleen lag. Dus: geen licht dat binnen kwam, goed verlucht, onverwacht goeie matras, geen achtergrond geluiden,.... Ik heb zalig geslapen, dan was dat vorig hostel toch niet zo comfortabel, al leek dit me meer iets voor ouderen of families. Mensen keken raar op toen ik in handdoek hen in de gang passeerde..

Dus vandaag auto'ke genomen richting het meest zuid-westelijke punt van Portugal: Sagres.
Het leek me de plek om te leren surfen. Het water is nog altijd wat kouder dan in pakweg Lagos of Faro omwille van de oceaanstromen. (of dat is toch wat mn collega me leerde), maar morgen wil ik het wel is proberen. Afhankelijk daarvan vertrek ik richting Lagos (is maar een half uurtje rijden zodus)

Daarstraks toegekomen aan de “black sheep”, wajo. Wat een neige chillruimte hebben die. Mijn hangmat niet vandoen (ze hebben er al één, een brede voor twee denk ik) en van die leuke meubels gemaakt van paletten/planken overdekt met lakens en kussens. Echt een chillspot!

Even mijne fret gaan shoppen en wat zitten koken. Heb wat surflessen genomen, ik hoop op veel morgen. Het flirten gaat me wel een pak minder goed af. Heb de laatste tijd meer nood aan e feest waar ik iemand kan ontmoeten dan zo een half stijf gesprek waar je maar iets moet uit maken. Het klikte echt wel met ‘Taelia', een Portugese die hier haar trainersbrevet wilt halen. Werkte even als consultant en nu dit en...
Nog veel meer, maar ik merk dat hierboven al een mega boekje klaar staat, dus ne keer delen zegt..

Morgen deeltje surfen les één en hopen op apres-soleil. (Vandaag iets te enthousiast in bloot bovenlijf, er was wind tja..)
 
22/08/19 17:33
Aj lastig!
Hopelijk ben je er relatief snel vanaf.
22/08/19 08:00
Die teen klinkt pijnlijk! Zou een goede pedicure er geen betere weg mee weten?
20/06/19 00:03
Dag benneke!
12/06/19 00:01
Flip? :P

Nu verlang ik dus ook kei hard naar seks met een ijsbeer he. :(
15/04/19 07:32
Oorahhhh!! Twas de moeite e!!
Fotos
29/05/19 12:34
03/04/19 17:47
09/03/19 03:10
26/01/19 01:43