Info
Leeftijd 30
Geboortedatum 14/4/1989
Geslacht m
Woonplaats Halle
Richting Bachelor lichamelijke opvoeding en bewegingsrecreatie
Job Hulpkok
Registratie 15/05/17 09:28
Nieuws
“Ik ben bijna drie en ik luister nimi”
Aka Oscar na de paasei-raap. (Die kerel zijn reacties mogen sounds worden op mijn smartphone)

Veel te goed gegeten in de zon met e flesje sauvignon blanc, hemel.
En dan...desserten-tijd: ik kreeg een kartonnen doos in handen. Wie geeft er nu een taart in een bruine doos? Had ze al zien staan in de gang, dacht echt niet mijn ding. Mijn reactie sprak boekdelen, dan maar doosje open gedaan: een ronde vorm, brownie met als opschrift:
“Word uncle Ben peter?” :)

- "Night gathers, and now my watch begins" -

(Had de naam al goed geraden :) )

En weer zondag nacht, dus tijd vullen tot drie en dan weer GoT-tijd. (!)(!)
Wat moet je doen als u brak lichaam zegt dat stappen ongezond is: liggen & eten.

Aflevering 1 GoT, leuk begin. Spijtig dat maar een uurke was & wat een intro. (Heb em is uitgekeken:)
Gisteren gezien, vandaag nog maar is. Enkel de laatste ontmoeting werd afgesloten met de eindgeneriek.

Wacht maar asje nu pas kan kijken. Tis de moeite.
- Net gelezen dat er e site gemaakt is waarmee je u vrienden kan spoilen over GoT (spoiled.io) voor een halve euro pak je je vriend terug.

Strong Viking - mud edition.
Neig, hard [Heavy AF!] & aan de frisse kant. Niet gaan lopen het laatste jaar en vandaag dertien kilometer. (Funny asje jongeren al ziet sukkelen na kilometer twee en ik liep rustig verder..)

Modder, beetje afzien en soms is wat mensen helpen. Mn handen waren na kilometer acht wat in kramp, lastig asje jezelf van de grond moet houden of e muurtje over klimmen. Na elk modderbad zitten u schoenen vol, neig kut. (Steentjes of gewicht) Precies e laagje klei. En dan komt er e stukje lopen in een enkelhoog stuk modder met bijhorend schild en hamer. Sommige stukken zijn verrassend nieuw, hoog of gewoon zwaar. Asje toekomt drink je ‘free' pint en probeer je iets te eten. (Dat lukte net voor twintig seconden :(

De rit naar huis was de hemel. (= benen gestrekt in de wagen, tweeëntwintig graden en wat actieve deuntjes) Dan aan tafel bij mn ouders. Pompoensoep en kalfsblanket, heerlijk. Rustig ritje naar huis, douche en op naarde volgende stap in mijn leven: Game Of Thrones seizoen acht.

Net bezig aan een recap, van een uurtje over de laatste zeven seizoenen van Game of Thrones (https://youtu.be/JZx887udEnM). Wel de moeite. (zelf voor leken of mensen die het echt niet kennen) Hierna een uurtje vullen tot de eerste nieuwe:)

Hoorah(!)
Facts altijd leuk!
Kostuums(Sauron, Ironman, Optimus Prime, Mr. Bean, Pikachu gezien, te graaf!), activiteiten en alle mensen daar, publiek & artiesten.

Mad Mikkelsen, gave kerel (net ‘Artic' opgenomen) Ergens tijdens zijn debat praat ie over de serie ‘Hannibal' met Laurence Fisburne, dat ze soms express een scene om zeep hielpen zodat ze meer konden eten op de set, blijkbaar geniale fret..

Enkele momenten later het Belgisch kampioenschap Smash Brothers', ‘Mario Kart' meets ‘Tekken'. Er gaat nu een viertal Belgen in mei gaan gamen voor EK in Amsterdam.

Zalig was gisteren afsluiten aan het Gravensteen met een avondzonneke op u gezicht. Check ‘Milan' - de speelse zwarte hond, Kasteel Rouge - Deken - Zon - Genieten**

Toekomen op station met een dorstje en snel alle drankautomaten afgaan.
(in Gent station staan die precies elke dag maar halfvol, is dat altijd?)

Gent is echt zon/chill-plekjes rijk.
“Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armour and it can never be used to hurt you.”

*Situatieschets
Persoon X had al wat psycho-probs in het verleden, bot gedrag richting ouders en zijn familie, constant liegen/afzeggen,...

Persoon X benaderd meisje, meisje weigerde, hij dringt op ongepaste wijze aan, meisje contacteert mij. (Ze was mn tinderdate met oudejaar) Ik stuur haar iets terug over hem. Van enkele posts neemt ze een screenie en die stuurt ze na wat stalkerige berichten naar hem, wanneer ze al even aangaf dat ze niets wil.

Dat was negen dagen terug. Eergisteren kreeg ik die screenie in mn inbox (zonder mijn naam bij) van hem. Na enkele posts zeg ik dat die van mij komt en dat je niet zomaar krijgt wat je wil op zo een manier, waarop het gesprek extreem agressief eindigt langs zijn kant. Later die dag komt mn inbox vol te zitten met verwijten, bedreigingen en voicemails.

Wat moet je doen asje weet dat een vriendin zou daten met iemand waar je van weet dat het niet goed gaat
komen. Gewoon beleefd zeggen: ‘nee niet doen' zonder waarom?

Sommige mensen moeten bovenstaande quote is ter harte nemen en niet flippen of dergelijke wanneer ze iets over hen horen dat hun niet bevalt.
 
15/04/19 07:32
Oorahhhh!! Twas de moeite e!!
08/04/19 15:46
Mads for president! Ik heb'm een vraag gesteld. :p
07/04/19 14:56
Neenee ik bedoel als het effectief als Loewieze geschreven word :') Ik ken zo iemand en ik dacht amai da's ook wel balen als uw ouders u zo noemen :o
En ik denk da wel meer mensen de connotatie hebben van namen op een -y en kermisvolk :')
07/04/19 00:41
Hahaha no worries eh, was maar een grapje hoor :D Ma wel leuk voor alle tessies in de wereld :p Wa zou je doen met een meisje da loewieze heet?
26/03/19 08:12
Mosquito Coast is idd zalig! Ook heel lekker eten daar.
25/03/19 23:47
Haha, ik weet niet over wat voor kadookes je het hebt maar ik heb dit weekend ook kussens voor in mijne zetel gekregen en ik ben er ZO blij mee :")
28/02/19 07:14
Amaaai dat filmpje van Sinek ben ik zo ongelofelijk beu gezien :")
23/02/19 10:12
is Erpe-mere geen traject controle?
22/02/19 15:52
in uwen auto?
22/02/19 14:52
Woont Kaat daar niet meer? Kunt daar toch blijven maffen?
22/02/19 08:11
Ja, weet ik. We leven in een maatschappij dat alles snel moet gaan en de wegwerp is ingeburgerd. Je kan er niet altijd omheen. Af en toe zondigen, dat doe ik wel. Ik geef dat toe. Anders is het niet haalbaar. Maar ik ga er wel bewust mee om.

Maar gisteren liep ik int stad, paar uur later dan dat marsje, en ik zag ze allemaal aan de panos staan. En aan de mcdonalds. Met de nieuwe smartphone en wat nog allemaal. Sommige zelfs plastiek zakskes vast. Dat ge dan denkt van ok.. Weet ge wel waar het om draait? Niet dus.
Gefrustreerd word ik daar van!
15/02/19 17:37
Ik heb dat ook ooit voorgehad op m'n werk. weken/maanden eer ik 't doorhad vanwaar 't kwam.
2 dagen andere zeep en uitslag was weg!
Waarom niet uw eigen zeep mee? Probeer t eens een week en wacht het resultaat af?
15/02/19 17:11
Ik veronderstel dat ge regelmatig uw handen/armen wast? Probeer eens andere zeep.
14/02/19 21:01
Maar zo klinkt uw nieuws wel niet... maar mijn baby zijn kaka riekt gelukkig al niet naar gas!
13/02/19 20:03
Ik was van zin om met de baby is bij mags te komen eten na een hele zwangerschap niet gaan en zin in hebben maar ik denk dat ik dat nu precies ga laten varen :/
07/02/19 17:14
Ja heb al zoveel meegemaakt qua relaties. En bij mijn laatste relatie had ik echt het gevoel dat dit het echt was en dak mijn leven me hem ging delen. Ik zag die zo graag en had dat nog nooit zo voor iemand gevoeld, dus heb nadien serieus diep in de put gezeten.. maar dan uiteindelijk wel de klik gemaakt dat die niet goed was voor mij en dan toch durven iets of wat openstellen voor iemand. Int begin was dat echt leuk me degene waar ik nu bij ben, maar die aantrekking is er precies nu niet meer.. is echt balen want das echt ne super lieve gast en zou alles voor mij doen maar ik heb die aantrekking echt nodig
06/02/19 09:55
Okay, dat snap ik ergens wel :D
06/02/19 09:37
Bedoel je dat ze het seinen mis doen of gewoon het aangeven waar ze heen gaan dmv hun arm te strekken?
27/01/19 18:47
Uwe Starbucks kwam dan toch in een reusable cup?
25/01/19 19:50
Ik kijk dat op play more!
Fotos
03/04/19 17:47
09/03/19 03:10
26/01/19 01:43
26/01/19 01:40