Info
Leeftijd 30
Geboortedatum 14/4/1989
Geslacht m
Woonplaats Halle
Richting Bachelor lichamelijke opvoeding en bewegingsrecreatie
Job Hulpkok
Registratie 15/05/17 09:28
Nieuws
Gisteren enkele dingen geleerd.
Het leukste weetje: asje de intro van ‘Niveau Vier' op dubbele snelheid zet dat je een neig hard feest deuntje krijgt.

Gisteren naar de Ladies night van de Flight geweest met medetrainsters. Muziek oké (al switchte dat soms extreem snel), het volk sava (al liepen er enkele bij die net iets te veel de player waren aant uithangen). Rond vier uur was zusje X plots naar de uitgang. Twas genoeg voor haar. - Begin van een oud stukje drama - ze kon het niet verdragen dat ‘r zus zoveel aandacht kreeg en haar oplossing was een dom spelleke te spelen op haren telefoon. Ze mag dan nog elke keer onze Bob zijn, dees mis ik liever. In de weg terug mochten we allemaal nog even baden in haar wild rijgedrag met bijhorende metal op de luidsprekers. Blij dat die cirque gedaan is..

Daarbuiten ook aan mn derde week zonder softdrugs. Uitgaan is een pak makkelijker om tot het einde door te gaan. ‘t Plan was tot begin december al krijg ik het gevoel dat me wel afgaat zo.
Gisteren een nieuwe kant leren kennen van huisgenoot drie.

Kleine situatieschets van het hele gebeuren:
De rest van het kot ging na een geslaagd project van huisgenoot één nog iets drinken op café. Daar op café flirtte vrouw X nogal hard met man A. (Beide waren lichtelijk beschonken en kennen elkaar al geruime tijd) Rond het einde van de avond stelt diezelfde vrouw plots de vraag om mee naar huis te gaan met man B. Zogezegd voor een slaapplaats, maar die had ze bij ons ook al. Consternatie alom. Waarom man A beslist naar huis te gaan. Man B had helemaal niet dezelfde intentie en wijst haar af. Wat heen en weer geloop volgt en vrouwtje X staat aan onze deur en wilt even praten met man A aka mijn huisgenoot drie.

Ondermeer over haar laatste afwijzing. Door toedoen van haar liggen ze na enige tijd op de trap wat te knuffelen terwijl huisgenoot één in de zetel televisie kijkt. Na wat gefriemel houdt vrouw X op en vraagt ze zich af waar dees eigenlijk heen gaat. Het resulteerde in man A dat naar zn bed ging, man B al even naar huis was en vrouwtje X in onze zetel crashte.

Allemaal vrij oké, al hadden deze drie personen twee dagen later een filmavond. (elke woensdag een film van de X-men series volgens chronologische volgorde, wel de moeite!) Waarbij vrouwtje X thuis ging afgezet worden door man B & man A (nummerke drie) tegen mij begon te praten..

Rare klap, niet op zich, maar met hem nog nooit zoiets gehad. Veel nuttigs kunnen zeggen denk ik. Dat die twee gewoon is babbelen imo.

En nu tapas a volonte @Salamangee. Lekkere keet, veel Vlaamse tapas. Shizzle ma nizzle jam jam.
Nutteloos weetje van de dag:
Net geleerd door ‘Iedereen Beroemd' dat asje ‘4636228756' in Google ingeeft dat je foto's krijgt te zien van mensen die hun hoofd in een wasmachine steken. (voor wie foto's wil van kop-in-diepvries moet 241543903 ingeven)
Nu al enkele weekends in het Gentse aan het rondhangen. Meestal voor een feestje en elke keer eindigde het in de Rozemarijnstraat. (Die straatnaam op zich klikt al zo leuk) Net uit het centrum, op wandelafstand van alles dat daar te beleven valt.

Elke nacht en alles erna lijken zo op elkaar. Alles begint en eindigt op dezelfde manier: kuske hier, kleren uit, kleren aan en wat leuks er tussenin. Verder gaat het nergens naar. (en komt er niks bij) Heb een voorgevoel dat dit vroeg of laat gaat stoppen. Het vrijgezellenleven is soms leuk en vooral vrij, maar het biedt weinig. Enkele voordelen van een relatie zonder de nadelen, maar ‘t zijn net die dingen die ik mis. Nog even zoeken zegt.
Nog is Tinder bezien, juist e matchke gekregen:)
Huisgenoot één vertelt over zn week. Werkt rond circulatie, milieu, etc. Een deeltje was een presentatie zoals ‘De leeuwenkuil', waarbij zeven mensen de pitch zien van twaalf woordvoerders van andere bedrijven. (Met als doel voor samenwerkingen, niet als budget als in het programma van vier denk ik)

Deelnemer X startte door zn laptop aan te sluiten aan de projector. (so far so good) Deelnemer X start het internet voor zijn presentatie en het eerste tabblad dat opent is ‘Pornhub'. Beetje klungelig afgesloten, maar wonderwaar: zn bedrijf werd aangenomen. Fun fact:)
 
09/11/19 20:03
Wat is het verhaal achter huisgenoot drie? Is dat de derde die erbij kwam of?
08/11/19 11:25
En trouwens ik bood het bad niet aan maar hij. : ' ) raar dat ge dat anders las.
08/11/19 11:22
Euhhh. Ik had het over iedereen beroemd maar oke haha. En voor mij wel. Iets aanbieden is vaak ne plus. Zkr als het niet mede voor hemzelf is.

En tstaat in mn nieuws he, mn regels doen veel me hoe ik mezelf zie en hoe k me voel. En uitnodigen met regels is zo raar niet. Daar sommige mannen daar niet vies van zijn. Zoals het moet. Maar geen judgement.
08/11/19 03:31
Haha wtf.
Ik heb gisteren voor te eerst sinds jaren naar iedereen beroemd gezien en heb quasi plat gelegen met hoe triest die klerenkast van die ene vrouw eruit zag die enkel nog zwart droeg.
25/10/19 22:38
Wat bedoelt gij met een matchke? :p
Enja ik wil die fles me iemand delen en gij zijt mogelijks een slachtoffer ervoor. :D

Ik weet niet met wat ie is gemaakt, heb niet doorgevraagd.
24/10/19 22:45
Ja ik ben wel blij datk het kreeg, dat is precies niet zo duidelijk in mn nieuws. Ben daar blij mee. Zkr omdat het een zelfgemaakte is door iemand die hij kent. Dus dat maakt me wel benieuwd naar de smaak. Heb zelf enkel rode geproefd maar die kon mij niet bekoren. Mss moet ge eens komen tasten e.
16/10/19 17:15
Geniet van je toestand. ;) haha.
Te laatttt ge hebt mij niet naar rechts geswipet dus zal uw smaak wel niet geweest zijn e. Nah, eigenlijk betekenen likes vaak ook niet erg veel. Mss zijt ge me zelfs nog niet tegengekomen. Ne maat van mij zei "Kheb het begrepen ge hebt geen interesse :s " nadat die mij geliket had en die geloofde mij nt dat ik die nog niet tegenkwam.
Dan zkr zes maand later kwam die pas boven water op mn tinder. :p

Leuk om te lezen dat ge mn nieuws kunt smaken.

Enja wat ge daar zegt over dat zelf creeeren, ik denk wel dat dat klopt. Ben int begin altijd erg picky maar soms door toch erin mee te gaan komen er soms verrassingen en enorm aantrekkingen. Aantrekking is iets raars.
10/10/19 00:49
Die griet is overduidelijk een bot ja. Zeker in combinatie met die nickname: lovekiss. :' )

Definitie van noxaan hmm hmm, ne mooie. Euh in ieder geval geen bot of iemand die noxa niet wilt gebruiken buiten voor reclame of om geld af te troggelen. Iemand da wilt stalken op andere mensen en andere mensen wilt spreken buiten de vriendjes op fb ofzoiets.

Also, ik zou heel graag de context van mijn onderstaande comment over het grote verlangen naar seks met een ijsbeer graag trg weten hahahah. wtf.
21/09/19 21:31
Over t algemeen zijn Portugezen heel vriendelijk en behulpzaam. Al doen ze wel altijd extra hun best als je Portugees spreekt.
Papierwerk om in ontvangst te mogen nemen lijkt me vrij normaal overigens.
Alleen stom dat je daar 4 uur aan kwijt bent geweest..

Hopelijk kan je er verder nog wat van genieten!
De oudste boekenwinkel ter wereld - Bertrand - ligt trouwens in Lissabon, misschien hebben ze daar nog wel een leuk kaartje?
20/09/19 15:35
Vreemd.. Waarom zouden ze uw documenten moeten vertalen?
22/08/19 17:33
Aj lastig!
Hopelijk ben je er relatief snel vanaf.
22/08/19 08:00
Die teen klinkt pijnlijk! Zou een goede pedicure er geen betere weg mee weten?
20/06/19 00:03
Dag benneke!
12/06/19 00:01
Flip? :P

Nu verlang ik dus ook kei hard naar seks met een ijsbeer he. :(
15/04/19 07:32
Oorahhhh!! Twas de moeite e!!
08/04/19 15:46
Mads for president! Ik heb'm een vraag gesteld. :p
07/04/19 14:56
Neenee ik bedoel als het effectief als Loewieze geschreven word :') Ik ken zo iemand en ik dacht amai da's ook wel balen als uw ouders u zo noemen :o
En ik denk da wel meer mensen de connotatie hebben van namen op een -y en kermisvolk :')
07/04/19 00:41
Hahaha no worries eh, was maar een grapje hoor :D Ma wel leuk voor alle tessies in de wereld :p Wa zou je doen met een meisje da loewieze heet?
25/03/19 23:47
Haha, ik weet niet over wat voor kadookes je het hebt maar ik heb dit weekend ook kussens voor in mijne zetel gekregen en ik ben er ZO blij mee :")
28/02/19 07:14
Amaaai dat filmpje van Sinek ben ik zo ongelofelijk beu gezien :")
Fotos
29/05/19 12:34
03/04/19 17:47
09/03/19 03:10
26/01/19 01:43