Info
Leeftijd 30
Geboortedatum 14/4/1989
Geslacht m
Woonplaats Halle
Richting Bachelor lichamelijke opvoeding en bewegingsrecreatie
Job Hulpkok
Registratie 15/05/17 09:28
Nieuws
Net toen ik dacht dat ik iets te sportief mn bocht naar links ging nemen zag ik plots de auto links van me. Even stevig geremd en nu pas beseft dat ik daar voorrang had en die andere eigenlijk wat te vrijpostig was..

Daarna tweede euvel: muziek van mn iTunes gooien. Elke keer zo een gedoe, nu eindelijk gevonden hoe en wat. Jippie, gsm terug vol met wat muzikaal nieuws :)

Mijn avond begonnen met het minder leuke. Doktersbezoek voor mn ingegroeide teennagel. De dokter in kwestie legde uit wat er kon en wilde even kijken hoe ver ie al zat. - Het enige ding dat niemand nog mag doen, dat gevoel is onbeschrijfelijk pijnlijk- (buiten de toevallige aanraking van een kast of tafelpoot)

Advies: het lost zichzelf op doordat de nagel doorgroeit of tot de moment dat het niet meer te houden is en hij alsnog een deel gaat wegsnijden, een deel van de nagelwortel chemisch verbranden en tien dagen afzien. Hoe dan ook wordt het nog even pijn lijden, maar ik mag zonder problemen in het water voor komende weken. Dus komende week windsurfen en in Portugal meer van dat proberen..
Een weekend verder en op in hét shoppen. *Heb wat kleren nodig, vooral wat hemden. Met de laatste wasbeurt had ik de temperatuur op veertig gezet en is het grootste deel goed voor huisgenoot twee. Plus vorig weekend is een puber met de laatste rest gaan lopen. (Met mn fietslichten)

Yesterday: Malinwa
Nice! Alles kort bij elkaar en wat je net nodig hebt. H&M, Flying Tiger, WE, park & pad aan het water. Barramundo om mee af te sluiten, mai taï vo zot + bruschetta:)
Leuk rustig dagske om dan half gehavend in bed te kruipen. Zelf mn scoutsfuif gemist voor vandaag. (De draken in de weg naar hier verzweeg ik)

Today Spartacusrun water editie
Niet zo lang en het water was vrij aangenaam. Tof parcours, enkel wat kort. Daarna zelfde liedje als gisteren en fret van Bella's Pizza in Sint-Pieters-Leeuw. (Heerlijk ~ Da Michele)
Op naar de vrije maandag:)
Fakken is leuk!

Collega op congé dus met twee de hele week. Heet weer gedaan, dus mensen hebben terug honger naar burgers.

Bestellingen zijn bestellingen en verzoekjes (tja we stellen het zelf voor op de kaart), doe maar:) Maar soms in e rush voelt het wat moeilijk, in routine maak je alles standaard en dan wordt het soms even gek in mn hoofd. Door een simpele ‘plus cheddar' of ‘egg it', moet je plots nog harder gaan dan de vlotste service dat je al gedaan hebt en dan krijg je een bestelling als ‘veggie zonder groenten', of een ‘Texan zonder kaas'.(=normaal; burger+drie flappen: cheddar/gerookt gebakken spek+ eigen bbqsaus & crunchy ui) Die orders brengen even ‘joy'. Ik snap het niet, want al onze broodjes zijn compleet. Alles heeft zijn functie. (Triple cheese: geen saus, want die kaas brengt zo'n smeuïg kantje boven,...) (PS:eigen verzoeken; plus spek of een eitje) Morgen nog ene shift tot e lank weekend:)

En een relatie die rare sporen trekt. (*morgen meer)
Nu-een-bed-punt

(Weer veel leesnieuws op Noxa!
Deinks:) )
Laatste maandag ‘Stranger things'-seizoen drie uitgekeken met de rest. En dat viel eigenlijk wel(!) mee, buiten die kids om eigenlijk wel boeiend genoeg. Dus dinsdag gestart met seizoen één & nu start van seizoen twee, waarvoor die hitte al niet goed is:)
Even ‘Rome' aant kijken voor ‘Nacht één in Gent begint.'

- Gauls
“I dont have goals” - Gelach etc ...
Alleszins dat was grappig)
(en niet van mij:) )
 
22/08/19 17:33
Aj lastig!
Hopelijk ben je er relatief snel vanaf.
22/08/19 08:00
Die teen klinkt pijnlijk! Zou een goede pedicure er geen betere weg mee weten?
20/06/19 00:03
Dag benneke!
12/06/19 00:01
Flip? :P

Nu verlang ik dus ook kei hard naar seks met een ijsbeer he. :(
15/04/19 07:32
Oorahhhh!! Twas de moeite e!!
08/04/19 15:46
Mads for president! Ik heb'm een vraag gesteld. :p
07/04/19 14:56
Neenee ik bedoel als het effectief als Loewieze geschreven word :') Ik ken zo iemand en ik dacht amai da's ook wel balen als uw ouders u zo noemen :o
En ik denk da wel meer mensen de connotatie hebben van namen op een -y en kermisvolk :')
07/04/19 00:41
Hahaha no worries eh, was maar een grapje hoor :D Ma wel leuk voor alle tessies in de wereld :p Wa zou je doen met een meisje da loewieze heet?
25/03/19 23:47
Haha, ik weet niet over wat voor kadookes je het hebt maar ik heb dit weekend ook kussens voor in mijne zetel gekregen en ik ben er ZO blij mee :")
28/02/19 07:14
Amaaai dat filmpje van Sinek ben ik zo ongelofelijk beu gezien :")
23/02/19 10:12
is Erpe-mere geen traject controle?
22/02/19 15:52
in uwen auto?
22/02/19 08:11
Ja, weet ik. We leven in een maatschappij dat alles snel moet gaan en de wegwerp is ingeburgerd. Je kan er niet altijd omheen. Af en toe zondigen, dat doe ik wel. Ik geef dat toe. Anders is het niet haalbaar. Maar ik ga er wel bewust mee om.

Maar gisteren liep ik int stad, paar uur later dan dat marsje, en ik zag ze allemaal aan de panos staan. En aan de mcdonalds. Met de nieuwe smartphone en wat nog allemaal. Sommige zelfs plastiek zakskes vast. Dat ge dan denkt van ok.. Weet ge wel waar het om draait? Niet dus.
Gefrustreerd word ik daar van!
15/02/19 17:37
Ik heb dat ook ooit voorgehad op m'n werk. weken/maanden eer ik 't doorhad vanwaar 't kwam.
2 dagen andere zeep en uitslag was weg!
Waarom niet uw eigen zeep mee? Probeer t eens een week en wacht het resultaat af?
15/02/19 17:11
Ik veronderstel dat ge regelmatig uw handen/armen wast? Probeer eens andere zeep.
14/02/19 21:01
Maar zo klinkt uw nieuws wel niet... maar mijn baby zijn kaka riekt gelukkig al niet naar gas!
13/02/19 20:03
Ik was van zin om met de baby is bij mags te komen eten na een hele zwangerschap niet gaan en zin in hebben maar ik denk dat ik dat nu precies ga laten varen :/
07/02/19 17:14
Ja heb al zoveel meegemaakt qua relaties. En bij mijn laatste relatie had ik echt het gevoel dat dit het echt was en dak mijn leven me hem ging delen. Ik zag die zo graag en had dat nog nooit zo voor iemand gevoeld, dus heb nadien serieus diep in de put gezeten.. maar dan uiteindelijk wel de klik gemaakt dat die niet goed was voor mij en dan toch durven iets of wat openstellen voor iemand. Int begin was dat echt leuk me degene waar ik nu bij ben, maar die aantrekking is er precies nu niet meer.. is echt balen want das echt ne super lieve gast en zou alles voor mij doen maar ik heb die aantrekking echt nodig
06/02/19 09:55
Okay, dat snap ik ergens wel :D
06/02/19 09:37
Bedoel je dat ze het seinen mis doen of gewoon het aangeven waar ze heen gaan dmv hun arm te strekken?
Fotos
29/05/19 12:34
03/04/19 17:47
09/03/19 03:10
26/01/19 01:43