Info
Leeftijd 30
Geboortedatum 14/4/1989
Geslacht m
Woonplaats Halle
Richting Bachelor lichamelijke opvoeding en bewegingsrecreatie
Job Hulpkok
Registratie 15/05/17 09:28
Nieuws
Oké na een dikke drie uur “New Wave” ben ik eruit. Dat genre zegt mij echt geen fok.. Leuk in de auto of in de weinige stukken van bij “Het Eiland”. In die tijd liggen passen, sjokken, knikken,.. or I don't know. Nu heb ik het gehad. Ben niet die ene die gaat zagen achter iets nieuw of dat ie door wil. Dus nu op de bank - kort bij de trap - waar ik letterlijk de bassen opeens door mn tepels voel gaan. Raar gevoel, die bass level boven de drie lijkt me wat te veel imo.

Blijkt meer dan enkele te zijn en nu wou ik onzen Bob ex-huisgenoot nummer twee terug vinden.. New Wave is echt een ander genre. Vermakelijk maar om op te gaan op een hoopje drugs of ‘t moet je muziek zijn dat u ding is. Dus nu vlammen naar Halle en de living claimen.
Net toen in de dagkliniek binnen ging zocht ik nog even naar mn kaartje van mn afspraak, vind ik ineens twintig euro in , gratis geld, heerlijk.

Nu eindelijk van mn ingegroeide teennagel af. Zo lang gewacht voor zo een kleine en pijnloze ingreep. Hup hup dokters:)
Gisteren in no-time na het werk naar een vroegere buurjongen zijn verjaardagsfeest gespurt met zelfgemaakte discobar. Net iets the enthousiast in de rum gevlogen en geëindigd met een leeg bord op mijn schoot in de zetel aka rotnachtje.. maar vrij productieve dag gehad.

Het weekend daarstraks
afgesloten met een tinderdate, wat een vrouw. Sportief, knap, groot, slim en een heerlijke stem! Echt fijn. Ook een weetjesfan:) (vooral van dieren, maar daarom niet minder wauw) Beste feit: de specht gebruikt tijdens het ‘boren' zijn tong als buffer tussen zn schedel en zijn hersenen.
Had Carcassonne mee op haar verzoek voor moest het gesprek niet lopen hoe het ging. Net voor ze doorhad dat het al wat later was stelde ze een volgende keer voor.
*Toppertjen
Friyay!
Start van een opeenvolging van Noxaliteriaans*

Namiddagshift vloog erdoor. Niet zo druk in de burgerbar, niet veel werk erna. Snel in Delhaize geraakt nog de laatste verse kruiden gekocht en op naar huis voor een diner'ke voor e vriendengroepje genaamd ‘Boefen 2.0'.

Om de beurt komen eten bij elkaar, drie of twee gangen, alleen zit het plannen wat moeilijk met zes man. Langste tijd tussen twee etentjes was e goed half jaar :-/

Deze maal ‘Vol au vent' met daarna ‘het simpelste dessert volgens dagelijkse kost'. Voorafgaand cheddarchips met een zuur zoete cocktail: ‘Basil Smash' {limoensap, gin, siroop, basilicum} Zomer of winter, hiermee scoor je altijd(!)

Na de winkel de keuken ingedoken die nog net hard onder de kloterij van het filmavondje van gisteren zat.

Ander groepje samen met huisgenoot nummer twee waarbij één iemand kookt en daarna samen filmpje zien - Momenteel X-men films in chronologische volgorde. Woensdag was het Wolverine 3...

Dus begonnen met het dessert, dan de champignons, dan balletjes, dan de roux, saus maken met de fond van de dag ervoor, kip, de rest, kruiden toevoegen.
En dan moment rust in aankomst, douchen- één testcocktail maken qua groote van het soort glas & Een draakje roken en plus de eerste gast zien toekomen via via.
Het apero & eten verliep hoe het moest, aka apero was op en de laatste zak rijst was iets te laat maar wel op:)

Daarna part two, dessert en f*ck the dealer, buschauffeur, piramide met de witte wijn van de hoofdschotel in symphony met een likeur van gember.
Mijn vrijdagavond is af. Beetje als in moe maar voldaan. Volgend fret is reeds vast gelegd, 18/04 weer van dees!

Wat mensen vertellen eens iets smaakt en ze op hun sfeer zijn. Die tijd en jij vliegt erdoor als gastheer - heerlijk!!
Laat het weekend maar knallen. Morgen na't werk een Bday fest, en daarna dating time.
Gisteren tijdens een wekelijkse les trampoline: Een van m'n gymnasten zijn elleboog uit de kom. Auwtch. Maar alles terug oké, die genezen snel:D

Hiernet mn werkdag afgesloten. De leukste discussie met mn collega's tijdens, ging over welke persoon het moeilijkst heeft voor een lief: een vrouw boven 1,90 of een man onder 1,60. Onbeslist & ondertussen twee leuke blikken gekregen van een ravissante blondine.

Oh happy (Thurs)day!
 
21/01/20 20:20
Ik vind jouw reactie wat vreemd geschreven, begrijp soms niet goed wat je precies bedoelt. Kun je aub wat concreter zijn, enkele duidelijke voorbeelden noemen?
06/12/19 12:13
Sinterklaas. : ' )
Nee, kheb een schatje van een fwb dus khoef geen openingszin meer te gebruiken op tinder. Kneem pauze op die shit.
29/11/19 22:22
Veel plezier in vossemeren, kheb er deze avond nog moeten werken :D
09/11/19 20:03
Wat is het verhaal achter huisgenoot drie? Is dat de derde die erbij kwam of?
08/11/19 11:25
En trouwens ik bood het bad niet aan maar hij. : ' ) raar dat ge dat anders las.
08/11/19 11:22
Euhhh. Ik had het over iedereen beroemd maar oke haha. En voor mij wel. Iets aanbieden is vaak ne plus. Zkr als het niet mede voor hemzelf is.

En tstaat in mn nieuws he, mn regels doen veel me hoe ik mezelf zie en hoe k me voel. En uitnodigen met regels is zo raar niet. Daar sommige mannen daar niet vies van zijn. Zoals het moet. Maar geen judgement.
08/11/19 03:31
Haha wtf.
Ik heb gisteren voor te eerst sinds jaren naar iedereen beroemd gezien en heb quasi plat gelegen met hoe triest die klerenkast van die ene vrouw eruit zag die enkel nog zwart droeg.
25/10/19 22:38
Wat bedoelt gij met een matchke? :p
Enja ik wil die fles me iemand delen en gij zijt mogelijks een slachtoffer ervoor. :D

Ik weet niet met wat ie is gemaakt, heb niet doorgevraagd.
24/10/19 22:45
Ja ik ben wel blij datk het kreeg, dat is precies niet zo duidelijk in mn nieuws. Ben daar blij mee. Zkr omdat het een zelfgemaakte is door iemand die hij kent. Dus dat maakt me wel benieuwd naar de smaak. Heb zelf enkel rode geproefd maar die kon mij niet bekoren. Mss moet ge eens komen tasten e.
16/10/19 17:15
Geniet van je toestand. ;) haha.
Te laatttt ge hebt mij niet naar rechts geswipet dus zal uw smaak wel niet geweest zijn e. Nah, eigenlijk betekenen likes vaak ook niet erg veel. Mss zijt ge me zelfs nog niet tegengekomen. Ne maat van mij zei "Kheb het begrepen ge hebt geen interesse :s " nadat die mij geliket had en die geloofde mij nt dat ik die nog niet tegenkwam.
Dan zkr zes maand later kwam die pas boven water op mn tinder. :p

Leuk om te lezen dat ge mn nieuws kunt smaken.

Enja wat ge daar zegt over dat zelf creeeren, ik denk wel dat dat klopt. Ben int begin altijd erg picky maar soms door toch erin mee te gaan komen er soms verrassingen en enorm aantrekkingen. Aantrekking is iets raars.
10/10/19 00:49
Die griet is overduidelijk een bot ja. Zeker in combinatie met die nickname: lovekiss. :' )

Definitie van noxaan hmm hmm, ne mooie. Euh in ieder geval geen bot of iemand die noxa niet wilt gebruiken buiten voor reclame of om geld af te troggelen. Iemand da wilt stalken op andere mensen en andere mensen wilt spreken buiten de vriendjes op fb ofzoiets.

Also, ik zou heel graag de context van mijn onderstaande comment over het grote verlangen naar seks met een ijsbeer graag trg weten hahahah. wtf.
21/09/19 21:31
Over t algemeen zijn Portugezen heel vriendelijk en behulpzaam. Al doen ze wel altijd extra hun best als je Portugees spreekt.
Papierwerk om in ontvangst te mogen nemen lijkt me vrij normaal overigens.
Alleen stom dat je daar 4 uur aan kwijt bent geweest..

Hopelijk kan je er verder nog wat van genieten!
De oudste boekenwinkel ter wereld - Bertrand - ligt trouwens in Lissabon, misschien hebben ze daar nog wel een leuk kaartje?
20/09/19 15:35
Vreemd.. Waarom zouden ze uw documenten moeten vertalen?
22/08/19 17:33
Aj lastig!
Hopelijk ben je er relatief snel vanaf.
22/08/19 08:00
Die teen klinkt pijnlijk! Zou een goede pedicure er geen betere weg mee weten?
20/06/19 00:03
Dag benneke!
12/06/19 00:01
Flip? :P

Nu verlang ik dus ook kei hard naar seks met een ijsbeer he. :(
15/04/19 07:32
Oorahhhh!! Twas de moeite e!!
08/04/19 15:46
Mads for president! Ik heb'm een vraag gesteld. :p
07/04/19 14:56
Neenee ik bedoel als het effectief als Loewieze geschreven word :') Ik ken zo iemand en ik dacht amai da's ook wel balen als uw ouders u zo noemen :o
En ik denk da wel meer mensen de connotatie hebben van namen op een -y en kermisvolk :')
Fotos
29/05/19 12:34
03/04/19 17:47
09/03/19 03:10
26/01/19 01:43