Gastenboek
 
15/03/24 15:54
Vanuit dat perspectief lijkt het leuker.
20/02/24 01:57
Ik zou dat boek zelfs ni durven lezen of vastpakken :'D dat lijkt mij zo evil en fout. Maar als het maar saai is dan ja zal het mss minder voorstellen dan ik denk.

Ik heb die film ook nog nooit volledig gezien maar ben er wel benieuwd naar, alleen het feit dat hij best traag is volgens mensen schrikt mij wat af.
19/02/24 02:33
Ja ik kende ook geen schilderij meer van hem by heart ofzo, had het gwn ooit eens gehoord dat hij eerst iets met schilderen wou aanvangen.
Nu, wat kunenn we nog allemaal zeggen over deze grote meneer?
Hebt gij ooit der untergang gezien?
15/02/24 18:18
Hehehehe, en ne goeie schilder dat de mens was!
14/02/24 17:23
Ik ook.
14/02/24 17:00
Je moet het mij niet zeggen. Er zijn wel meerdere programma's waarmee hij niet wilt werken. Hij vertikt het ook om nieuwe programma's te leren. En zo kan ik wel blijven doorgaan.
14/02/24 15:09
Ik zeg niet niet kunnen. Ik zeg niet willen.
14/02/24 12:42
Helpen helpen ja. Dat zei Hitler ook. :s Gelukkig weet gij mij of mijn onderbuurvrouw ook niet wonen!
13/02/24 22:54
Gij krijgt de eer om daarna vermoord te worden dan, als boycotter. :s
09/02/24 19:53
Ja idd, hier is het zelfs de boxen en het bed zelfs placematjes...
Foto
24/05/17 19:38
16/05/17 21:35
08/09/16 19:33
22/07/16 15:38
Karakter
een kleur dat niet bestaat.
Meestal zoet. Maar soms ook zout en zelfs af en toe bitter. Maar nooit zuur.
Synths
Tennis, zwemmen, fietsen.
Dansende bananen.
Kat genaamd Meera (a.k.a. Dikkie)
Nieuws
Zonder AI had ik nooit Frank Sinatra Master of puppets horen zingen. Leve de vooruitgang.
Ik heb niet de gewoonte om mijn date avonturen zomaar op Noxa ten grabbel te gooien, maar voor deze ene keer maak ik graag een uitzondering. Vorige zondag ging ik gaan wandelen met een uitzonderlijke schoonheid. Je weet wel, zo iemand waarvan je weet dat die gewoon zodanig knap is, dat een zekere mate van diva-gedrag automatisch wordt meegeleverd met het totaalpakket.

Vanaf het begin had ik al het gevoel dat ze eigenlijk niet bij mij wou zijn. Dat merkte ik aan het strakke tempo van haar stappen. Het was alsof ze gewoon zo snel mogelijk van mij wou weg stappen. Toen ik haar daar over aansprak, kreeg ik direct een preek dat trage stappers aanvoelen als een blok aan haar been en dat snel wandelen haar eigenheid is. Hierdoor zou trager stappen de essentie van haar bestaan aantasten.

Uit respect voor haar eigenheid en haar bestaan en uit schrik om de sfeer helemaal te verpesten paste ik mijn wandeltempo aan. Eenmaal aangekomen in het Mariapark nabij de abdij van Averbode werd mij duidelijk dat haar strakke wandeltempo mogelijks niets te maken had met wegvluchten van mij. Zij wou wellicht gewoon zo snel mogelijk bij de afbeeldingen van haar held Jezus Christus zijn.

Dat merkte ik aan de passie waarmee ze vertelde over haar aanbidding van Christus. Ik ben helemaal niet zo gelovig, maar uit respect voor haar devotie aan de verlosser veinsde ik interesse voor alle rare theorieën die ze had over de figuur Christus. Pas helemaal raar werd het toen we aankwamen in een soort grotachtige kapel die het graf van Jezus moest uitbeelden. Daar vertrouwde ze me toe dat ze geloofde dat Jesus gewoon een knuffel nodig had, om te kunnen verrijzen. Ze vroeg mij dan ook of ik Jesus in zijn graf wou knuffelen om hem te doen verrijzen. Nu, doorgaans ben ik niet vies van wat casual heiligschennis, maar uit schrik om uit het park levenslang verbannen te worden door een bende furieuze paters voelde ik toch niet bepaald veel drang om haar wens in te willigen. Pas na enig aandringen deed ik wat er van mij gevraagd werd. Ik merkte dat het haar zodanig opwindde dat ze er gewoon een foto van moest hebben, om dit innige moment te vereeuwigen.

Enigszins gegeneerd door dit voorval wandelden we weg van het iets wat ontheiligde Mariapark. Verderop werden er ijsjes verkocht. Als man van de wereld weet ik dat een ijsje eten de ideale manier is om het ijs te breken. Daarom bood ik haar een ijsje aan, maar blijkbaar lustte ze enkel braambessen ijs. Ondanks het ruime aanbod stond braambessen niet in de lijst van beschikbare smaken en moest ik daardoor helemaal alleen mijn ijsje nuttigen. Omdat ze bovendien een fobie heeft van smeltende ijsjes liet ze mij alleen met mijn ijsje tot het op was.

Verderop was er een betoverend mooi plaats waar er gebouwen reflecteerden in laag water. Het lage water deed het lijken alsof ik over water kon lopen. Laat nu net dat één van de vele talenten van Jezus zijn. Mijn date vertrouwde mij toe dat ze altijd al eens op date had willen gaan met Jezus Christus. Zodat ze op Facebook kon bewijzen dat ze op date was geweest met Jezus, moest ik een volledige fotoshoot ondergaan aan het lage water. Het duurde even vooraleer ze de ideale foto had, waarbij het leek alsof ik over het water aan het wandelen was.

Na deze fotoshoot zei ze mij dat ze het spijtig vond dat ik niet meer gelijkenissen had met Jezus. Ik grapte dat ik misschien geen water in wijn kan doen veranderen, maar wel wijn in water. Ik kon op haar gezicht aflezen dat deze flauwe humor haar evenveel kon smaken als elke soort ijs zonder braambessen smaak. Ze probeerde dan maar van onderwerp te veranderen door te stellen dat ze het ook spijtig vond dat ik niet meer op James Hetfield leek. Want is James Hetfield immers niet de Jezus Christus van de metal?

En zo was de poging om van onderwerp te veranderen direct ook meteen mislukt.

Ondanks de vele signalen dat ze geen interesse in mij had, en dit omdat ik te weinig mirakels op mijn Curriculum Vitae staan had, stelde ze mij die avond gewoon al direct voor aan haar moeder. Dat vond ik verwarrende gemengde signalen. Vooral ook omdat ze de hele dag door al mijn subtiele seksuele toespelingen straal had genegeerd.

Gelukkig had haar moeder wel direct door dat ik de ideale schoonzoon ben. Ondanks alles geef ik deze date een 7/10. Het ging immers een pak beter dan mijn gemiddelde date. Ik zoek alvast op waar ze het beste braambessen ijs hebben voor onze volgende date.
Zijn hier nog mensen die vinden dat WabiSabi een boek moet schrijven met als titel "Mijn leven als groupie van Jezus"? Ik vraag het bij wijze van marktonderzoek.
Carpaccio van de maan,
Flinterdun,
Smaakt de nacht.
Perseiden. Snel. Doe een wens. :)
Algemene info
Leeftijd 42
Geboortedatum 15/7/1981
Geslacht m
Registratie 09/04/04 21:52
Forumposts recent 1
Profielposts recent 2
Vriendenlijst