Leeftijd 35
Geboortedatum 10/4/1983
Geslacht v
Job People Coach
Registratie 26/11/17 12:19
Profielposts recent 23
Soms heb je nood aan puur escapisme...
Hier gaan we, verfwerken dag drie. Gisteren tweede laag in het toilette, accentmuur in de living en accentmuur in de keuken.

Vandaag: tweede laag op de accentmuur in de keuken en de rest van de muren in de woonruimte (en hopen dat die genoeg hebben aan 1 laag). Want ik zou morgen gewoon een rustige dag willen. Mijn lichaam is maar een beetje stijf hoor.

Schilderwerken dag 1: om 9u30 begonnen, om 13u klaar met de inkomhal. Een warme Sahara beide kleur (heel ligt oranje).

Toilette ook al begonnen, petrolblauw, ik viel vooral voor de naam, de kleur zelf valt ook mee, alleen redelijk donker en opvallend, denk dat we dat zullen moeten oververven als we hier vertrekken.
Effe doorbijten en dan weekend... Ha nee, een week verlof. Enkel volgende vrijdag moet ik werken. Geen rustig verlof hoor, we gaan ons appartementje in een nieuw verflaagje steken. Mijn echtgenoot (... Klinkt zo humrft...) Mijne man (... Klinkt zo oud) Manlief (... Klinkt zo melig)... Soite Stf dus, heeft gisteren besloten al voorsprong te nemen in het afplakken, met resultaat dat de hall en het toilette al vol met schilderstape hangt, en ik heb loempweg een stuk losgetrokken deze morgend met de badkamer buiten te komen.

Samenleven met mij... Altijd avontuur. Hahaha.
14/01/19 14:28
Deze reacties zijn enkel zichtbaar voor ingelogde leden. Registreer of log in om dit te bekijken.