Gastenboek
 
01/04/20 20:21
Ik denk dat ik dat wel al eens gegeten heb maar ik ben niet zeker, we deden een of andere wandeling met familie en plots waren er visseneitjes, geen idee of het kaviaar was, twaren van die rode. :)
Het smaaktte gwn naar zout dus als je het eens wilt proeven gwn wat zout op je hand en dan zonder limoem en zonder tequilla!

Neenee, cornflakes echt frans cornflakes. :s das leuk trouwens producten uit de supermarkt uit een ander land, die hebben soms coole soorten die wij ni hebben en die hadden daar heel veel water met een smaakje aan.

Baguette is wel oke, maar choco is overrated imo. :s Dat niemand dat nog beugegeten is.

Ik drink geen wijntjes alleen thuis! En ik werk voorlopig met de beloning; als ik kook dan kan ik eten! Slim he.

Die "Haha wat een misverstand seg" doet me denken aan marloes de grappenuitlegger.
29/03/20 20:21
Ja daar gaat vast en zeker een expositie over komen en die gaat zo succesvol zijn dat er gratis kaviaar te verkrijgen zal zijn.

Oeh veranda's , wij hadden er vroeger ook eentje in het ouderlijk huis, al herinner ik me daar niet veel meer van, maar dat moest dan weg omdat dat niet modern genoeg was. Op reis in frankrijk hadden we zo een minihuisje me veranda, meest zalige ontbijt er ooit gehad door gwn simpele cornflakes int zonneke. :D

Ja exact die structuur... Ik heb daar sowieso al zwaar moeite mee. Maar heb mezelf dan verplicht van het niet te hard te laten uitlopen mijn ritme en naar mijn doen valt het nog mee tot hiertoe.

En ik zit niet op kot in st niklaas, ik bedoelde mijn woonst, kot, blijf in uw kot enz. :p
27/03/20 19:44
Jazeker!
26/03/20 18:19
Ja zeker eens doen, en vooral die aflv over de blote bosmens he! En dat muziekje maakt mij dus iedere keer zo week he, echt zo zalig.

Omdat die er vaak cool uitzien. En de vaste personages zijn door velen gekend maar al die rare slechteriken die uiteindelijk niet zo slecht blijken, kdenk niet dat velen die nog voor ogen kunnen houden daarom dat ik ze wil vastleggen.

Nee heb geen tuin maar wel een terras, door u heb ik mij daarnet in de zonnestralen gezet se. ^^ Twas wel iets frisser dan verwacht. Deed me goed, nog beetje aan een liedjestekst gewerkt.

Oww. Dat is wel fijn van die huisgenootjes, als je wat overeen komt tenminste.

Met momenten wou ik datk ook werkte maar tegelijk ook niet omdat de meesten thuis zitten denk ik.. en tegelijk is het gwn ook niet veilig om nog te werken in onze branche.

Wat bedoel je met het andere sociale contact?
Kaartjes schrijven? Van mij mag je best een kaartje schrijven naar het verre sint-niklaas waar ik toevallig op vakantie ben in mijn eigen kot. Ik heb daar niets op tegen. :D

Leuk geschreven nieuws trouwens! Maar een knorhaan is eigenlijk cooler dan een vishaan.
25/03/20 14:55
Hey, ik wou nog sturen dat de twee seizoenen van kulderzipken nu op de site van 1 staan voor gratis en voor niets. :D

Goh hoe vul ik het, ik heb de moeder van de duivel getekend van kulderzipken int klein en ik wil mss alle personages tekenen, de slechteriken dan. Kdenk dat kulderzipken online staat omdat Johny voners er een rol in speelde.

En verder is het wel enorm vechten tegen de eenzaamheid, liedjes zingen, series zien... Eenzaam eenzaam eenzaam.

Hoe hou jij je bezig? :)
Vriendenlijst
Karakter
Licht-groen
House, Funk, Disco, Hip-Hop, Nederlandstalig, Rock, Indie,..
The soprano's, Narcos , House of Cards, Friends,
Uno
Kluun
Muziek
Fietsen
mama's keuken
Visje, hondje
Nieuws
Dit nieuws is enkel zichtbaar voor ingelogde leden. Registreer of log in om dit te bekijken.
Foto
19/04/20 13:07
23/02/20 16:43
26/12/19 11:03
11/10/19 11:27