Nieuws
Een dier afgeven is toch altijd verschrikkelijk.. vandaag mijn hond moeten laten inslapen omwille van epilepsie, ze moest zoveel medicatie nemen en toch hielpen die niet goed.. waarschijnlijk toch ergens een gezwel zitten, maar ze had haar leeftijd niet mee als we daar nog iets aan wouden laten doen.. het is zo raar om te beseffen dat ik ze daarstraks nog heb gezien en afscheid heb genomen en ze er nu niet meer is.. zo pijnlijk, want ze was mijn beste maatje voor 10j lang..
Noxa heeft er hier niemand interesse in een mooie zelfgemaakte tuintafel met BBQ in? Mijne boyfriend heeft die zelf helemaal gemaakt en kost maar €1900. Mooie prijs voor een mooie tafel :)
Pff nog altijd in een en dezelfde rotperiode.. ik probeer zo goed mogelijk vooruit te gaan en verder te gaan me mijn leven, maar het blijft zo moeilijk. Heb sinds november iemand leren kennen, maar ik mis precies iets. Ik heb bij hem niet dat speciaal gevoel dat ik bij mijn ex had, maar de vraag is ga ik dat gevoel ooit nog voelen bij iemand anders. Ik weet het allemaal niet meer en heb gisteren ook te horen gekregen dat mijn ex terug een nieuwe vriendin heeft, doet wel ergens pijn ookal weet ik dat het tussen ons nooit meer goed kan komen.
Pff wat een rot periode, al weken en maanden achter een stuk en weet niet hoe ik hier ooit nog uit geraak..
Pff pijnlijk hoe een relatie van 1j zo snel kan weggevaagd worden..
Karakter
Blauw
The best of me, the hunger games,..
Thuis
Fitness
Hond, haar naam is Mila
Info
Leeftijd 29
Geboortedatum 16/11/1994
Geslacht v
Status vrijgezel
School UCLL
Richting Bachelor intensieve zorgen en spoedgevallenzorg
Registratie 07/02/15 19:52
 
07/07/20 22:59
Awww man, uw nieuws... Ze veroveren echt een groot deel van uw hart. Ik hoop oprecht dat ge de warmte en liefde krijgt die ge kunt gebruiken in deze situatie.
07/02/19 15:45
Ik stel me ook niet meer zo snel open voor iemand. (vooral door mn laatste relatie) Maar wat je mist, jup dat gevoel ken ik zeker*
Mijn ex is al aan haar tweede relatie. Zij vond het goed niet te lang te hoeven daten zodat je niet telkens u leven moet uitleggen, mijn idee: neem u tijd, laat alles bezinken. En klikt het met u laatste scharrel, goed nieuws! Maar rush niks, niets moet(!) Vooral dat laatste is belangrijk;)
31/10/18 14:39
Haha zouden ze dat echt doen voor zoiets?
Ik betwijfel het, het was een man aant stuur en een vrouw die mij aansprak die nie aant stuur zat.
17/10/18 12:52
Dag stalker:)
Hoe was u vakantie? Praag is nog eentje dat ik wil zien. En al wat meer buiten gekomen of zit je nog vast in u schelp?
08/09/18 18:44
dat is ook wel niet leuk natuurlijk :s
je moet idd je eigen ding kunnen doen en eigen keuzes maken . maar alsje ervoor kiest om met iemand samen te zijn of samen te wonen ja dan moet je hier en daar toch toegevingen doen .

enja ik snap wel wat je bedoelt hoor :) maar dat is inderdaad wat ik bedoel dat je iemand zijn persoonlijkheid niet echt gaat kunnen aanpassen :/ en jammer genoeg als dat inderdaad niet aan te passen valt , ga je je oftewel er bij moeten neerleggen , of moeten accepteren dat je daar vaak ruzie om gaat hebben :/

goh kweetni ja , omdat je opreis gaat en je geen zorgen hebt en geen verplichtingen enzo dus zijn het enkel leuke zaken. maar eens je terug thuis bent komen er geldzaken , gezondheids zaken , werk / wonen etc etc allemaal terug bij en ja daar wringt het meestal ergens wel . samen plezier maken is makkelijk .
samen goed door het leven gaan is moeilijker :/ aangezien dat iedereen zo zijn eigen kijk op het leven heeft .
de ene plant graag alles al een week op voorhand , de ander liever dag tot dag .
de ene spaart graag veel
de ander doet liever t meeste ineens op want je leeft toch ook maar 1x ?

alleja :)

ja toch best eens proberen he , want als je in een relatie zit of net uit komt zit je met je neus zo op de relatie gedrukt dat je eigenlijk niet goed ziet wat je voor je hebt . daarvoor moet je eigenlijk even afstand kunnen nemen en de dingen vanop een rationele afstand eens bekijken en voor jezelf uitmaken :)
en ja idd dat had je vorige x idd gezegd dat u vriendin u daar een aantal dingen komen te vertellen was :s

08/09/18 17:21
hrmm ja idd als ik u zo hoor zal daar veel van te maken hebben aan het feit dat die enigs kind is en ja gewend is dat mensen steeds naar hem kijken en hij niet omgekeerd aandacht moet geven ofzo . alleja ik heb dat vroeger bij mijn ouders aan mijn ma ook gemerkt :^) mijn ouders hadden hier en daar ook wel eens ruzie en vaak leek mij de oorzaak te komen van het feit dat zij zich soms op bepaalde manieren gedroeg of dingen deed omdat zij opgegroeid is als enigs kind en ja gewend is van steeds alle aandacht te krijgen .
ik vrees dat je zoiets niet makkelijk afleert of verandert , maar mits wat goede wil kan daar wel "verbetering" in komen , denk ik ..
maarja dat hangt dan van jou af of jij daarmee kan leven :p

en hebje dan ook het gevoel dat hij iemand is die ookwel moeite zou doen en zich "kan" veranderen of aanpassen ? of heb je daar toch je twijfels bij?
alleja ik heb zo een 4 jaar relatie gehad , steeds blijven hopen en wachten tot er verbetering kwam op een bepaald vlak (mijn ex had ook niet echt vaak "nood" aan mijn aanwezigheid bij haar , of affectie enzo , en ik mistte dat verschrikelijk . uiteindelijk toch uiteen gegaan omdat ik er maar op bleef hopen en wachten :/ soms nog steeds mijn twijfels over omdat wij supergoed overeenkwamen . maar ja je wil ookwel gelukkig zijn in je relatie :/

alleja soms moet je even van je gevoelens kunnen u afzetten , en eens van buitenaf naar u situatie kunnen kijken en uitmaken of het je gelukkiger maakt of niet .

niet altijd even simpel :p want ja je kan nooit de toekomst voorspellen en je kan een ander zijn gedachten ook niet lezen :/
08/09/18 15:31
oei ma alle jong :/ en jij wil nog terug proberen met u ex /vriend ? als ik dat zo hoor leek hij toch niet echt geinteresseerd of alleja ? of blaam je dat aan het feit dat ie zo druk bezig was voor zijn huis ? alleja als ik een vriendin zou hebben en die interesseert zich niet in mijn doen en laten en vraagt niet om af te spreken of eens iets te gaan doen enzo en ik moet dat steeds vragen , ja sorry maar dan denk ik dat zij me toch niet echt graag ziet en dan zou ik de relatie ook stopzetten en heb ik in het verleden ook al gedaan :^) .
alleja dat is mijn visie daarop natuurlijk . ik heb dat wel erg nodig dat je "merkt" dat de ander u graag ziet . zoals ik dat ook laat merken . ik zou nooit "naast" iemand kunnen wonen XD maar hej ! er zijn mensen die dat wel kunnen he :d mijn zus is zo bv iemand als ik die zo hoor en zie lijkt het in mijn ogen meer dat dat 2 goede vrienden zijn die samenwonen en als koppel door het leven gaan :p maarja zolang iedereen maar gelukkig is :d (amai ik ben beetje afgedwaald :p )

in ieder geval ja , het is zeker niet altijd simpel he ! maar in een relatie moet je met elkaar kunnen rekening houden natuurlijk :/ en mag het ook niet aanvoelen alsof jij steeds meer voor de ander moet doen ,
ik vind dat alsje in een goede relatie zit moet het altijd aanvoelen alsof de ander vele meer voor jou doet , terwijl je evenveel voor elkaar doet . omdat als je zoveel voor die andere persoon doet , doe je dat niet voor die persoon , maar doe je dat omdat je die graag ziet , automatisch . does this make any sense ? :p
08/09/18 14:33
maar hij drinkt ook teveel of dat is een random voorbeeld dat je gaf ?
en ja ik snap u kant dat dat niet leuk is als u vriend/vriendin ergens in overdrijft (flirten/drinken/gamen ,whatever) en datje daar dan iets op zegt
en ik snap ook aan de andere kant dat dat nooit leuk is als iemand u op u slechte eigenschappen of fouten wijst ... maarja in een relatie moet je nu eenmaal wat geven en nemen :/ en beiden een beetje elkaar tegemoet komen . maarja dat mag ook niet te eenzijdig zijn of worden natuurlijk !

enja idd :d ben blij wantja als je er zo niemand kent is dat zo ongemakkelijk :^)
06/09/18 18:42
amai amai , zou ik niet aankunnen haha :p

en ah zo n dingen ja :/ ja dat is zo typisch he , ik had ook een lange relatie(lang geleden) en ja voelde voor mij vaak aan dat het probleem bij haar lag en voor haar voelde het aan dat het probleem bij mij lag :^) maarja zo komt er geen oplossing natuurlijk XD maarja soms pas je ook gewoon niet goed bij elkaar :/ te zien over wat je ruzie maaktte natuurlijk

k heb nu op mn facebook een warme oproep gedaan om een danspartner te vinden tussen de meisjes die ik ken :p kheb er ondertussen al 1 gevonden :D enige probleem is nu wel datwe in de dansgroep met meer vrouwen dan mannen gaan zitten maarja boeie :p kzal wel nog ne maat probere mee fixen ook hahaha
05/09/18 22:56
ah oei hahahaha ja en dat wil je ook niet natuurlijk XD als hij jou overal blokkeert kanje hem al helemaal niet meer contacteren :o maarja ... dan MOET je wel wachten tot ie jou terug contacteerd :^)

ahja dan is dat inderdaad wel te vertrouwen wat u vriendin zei/zegt . zo een niet fijne dingen gehoord dan? :/ dat ie slechte dingen zei over jou of ofdat ie "verdergaat met zn leven" ?

mjaaaah t beste zou gewoon nog zijn asexueel te worden :p onszelf gewoon ontdoen van die drang naar voortplanten en settellen en gewoon gelukkig zijn in ons leven XD

al die shit dat er bij komt :p

en alle ben vandaag naar mijn eerste salsales gegaan haha , awkward as f*ck aangezien ik geen danspartner had om mee te nemen dus kende ik daar helemaal niemand :^) gelukkig ben ik zo geen associale patat . dat is toch al iets :D