Foto
Gastenboek
 
16/02/20 13:55
Hahah volgens Parship vind je wel onmiddellijk de juiste partner he :' ).
11/02/20 15:06
In wat voor winkel werk je juist?
Goed dat je naar je lichaam luistert als het even te veel is. :)
Heb je nog gekeken voor een psycholoog eventueel?
11/02/20 11:49
Zo is dat !
En ja, als je er krachtiger kan uitkomen, is dat positief. En dat kan. Dus... ;)

Hoe gaat t momenteel nog?
10/02/20 15:07
Maar ja gij. Ik hoop oprecht dat het u lukt om toch al iets meer uit die put te kruipen de komende tijd. Het moet niet in één keer eruit zijn, maar 't zou tof zijn moest ge toch al iets hoger komen. Al is't maar een centimeter per keer, of eens terug naar beneden, maar dan weer omhoog.

Hoor mij fancy zijn met mijn woordgebruik.
09/02/20 07:43
Graag gedaan.
Ja dat is waar, maar dat zal wel eens lukken he :) . Het wordt natuurlijk niet in de schoot geworpen ;) .
Harde Feiten
Leeftijd 32
Geboortedatum 25/11/1987
Geslacht m
Woonplaats Opgrimbie
Limburg
Job Tattoo artist
Registratie 26/05/06 01:55
Nieuws
Soms denk ik dat alles ok is en ik best gelukkig ben, en dan heb ik weer zo een dag als vandaag dat ik de hele rit naar huis ben aant wenen en serieus overweeg om ergens tegen aan te knallen omdat de eenzaamheid me gewoon kapot maakt.
Ik wou eerlijk gezegd nog eens terug naar hier komen om nieuwe mensen te leren kennen zoals vroeger. Maar blijkbaar is iedereen hier getrouwd en/of met kinderen... niet bepaald een vrolijke omgeving voor een vrijgezelle eenzame man... mijn droom ooit een noxa lief te vinden kan ik ook wel vergeten nu.
Ik denk dat ik een nieuw dieptepunt hebt bereikt, ik voelde me oprecht gelukkig toen ik voor 1 min deed alsof ik een lief had op fb. Het was maar een grapje maar het voelde zo echt. Het is triest om te moeten zeggen dat dit mijn hoogtepunt van geluk was de voorbije maanden. Ik mis dat gevoel zo hard. waar de fuck is mijn leven heen aant gaan dat het zover is gekomen.?
Gisteren organiseerde ik een verjaardagsfeestje/filmavondje, chips nootjes gehaald, beamer klaargezet 15 tal mensen uitgenodigd. Niemand is gekomen. Er gaat iets grondig fout in mijn leven en ik heb geen idee wat. Kwestie van positief te blijven de film was echt heel goed.
Hmmm wat een weekje, ik voel me zo genegeerd door alles en iedereen. Alsof ik niet besta. Wil ik nog bestaan eigenlijk?? Het had een feestje moeten zijn vanavond, in de plaats heb ik maar wat gehuild in de auto. Gek hoe zo een stomme dingen me zo emotioneel maken.
Harde Feiten
Leeftijd 32
Geboortedatum 25/11/1987
Geslacht m
Woonplaats Opgrimbie
Limburg
Job Tattoo artist
Registratie 26/05/06 01:55