Expecto Patronum
 
19/01/19 15:59
Buh, da's ni niks! Ik hoop uiteraard dat alles vanaf nu goed verloopt.
Da's ook de reden waarom wij dit jaar gaan ‘proberen'. Moest het langer duren, dan ben ik nog redelijk jong. :p
18/01/19 17:17
Liefst! Fijn nieuws, zeg!
*insert bommavoice* Veu wanneer is't?
18/01/19 16:45
Proficiat!
18/01/19 12:56
Yay baby!! Haha
18/01/19 11:17
Iz no foodbaby in belly? :p
Always
We hebben een inbouwkast laten maken in onze slaapkamer na onze vochtproblemen en ze is af sinds gisteren amaaai, wat een hemel!
Het zijn wel nogal werken geweest, door een constructiefout in onze badkamer werd de douche niet voldoende ondersteund dus liep er eigenlijk altijd water tussen de muur en de siliconen afkitting van de bak, bijgevolg, de 2 aanpalende muren dus kletsnat. Hierdoor ook onze kleerkast vol schimmel joy.
Ze hebben de douche dan uitgebroken, nieuwe geplaatst, sjans konden we ons wassen in bad , de muren afgekapt, laten drogen, opnieuw bezet, schilderen en dan konden we de kast laten maken, hallelujah
Zaterdag alles uitkuisen, want nog wat zaagsel zo overal en eindelijk terug vullen en dan kan ik terug bij zijn met mijn was en strijk, dat klinkt super lame, maar ik doe dat graag en dat was nu vreselijk om zo hopen was te zien liggen, omdat ik het toch nergens kon wegleggen.
Verder eindelijk terug wat routine gevonden na de feestperiode, deze zondag nog een laatste nieuwsjaarsfamilie ding in la Louviere, maar das leuk, bij mijn meter en dan gaan we naar een speciaal restaurant in the middle of nowhere die beroemd zijn voor hun lamsbrochetjes, om vingers van af te likken 8) Daarna is het eindelijk rust, ik heb me door deze periode moeten ploeteren en dat is echt niet van mijn gewoonte, vanalles op til, dat wel :)
amai langste nieuwske in eeuwen, met allemaal nutteloze randinformatie over mijn leven, maar kzal dan anders eindigen met een bommetje ; me hazz a baby in belly ha!
Ik moet stoppen met zo turkse koks te volgen op instagram, die maken echt de meest grappige filmpjes en het water loopt mij altijd in de mond. Zo een goeie kofte schotel voor 50 personen en vlees da vant been valt na het garen, madre mia. Turks eten is zo goed, én grieks, maar dat is 99% hetzelfde.
Ik mis naar de exki gaan met positivisme :(
Ik wil opt strand liggen en da iemand boules de berlin komt verkopen en da zo heel luid roept, en da ik zaag bij mama en papa of ik ene mag maar ik mag natuurlijk niet van mama en die gaat dan in de zee dus papa koopt mij ene ahhhh <3
Lumos
Leeftijd 28
Geboortedatum 18/5/1990
Geslacht v
Registratie 13/07/17 09:55