About
Hoe nostalgisch is dit?
Mood
Yesterday I saw the sun shining
It appeared for a few minutes just after two
For a moment I found myself smiling
As if those short rays of light were enough to get me by
Maybe that was enough
Thank God, I needed that
I surely needed that
10 Oktober.. Dag van de geestelijke gezondheid, alsook de dag waarop nu 3 jaar geleden een goede vriend van mij zelfmoord pleegde. Niemand die dit zag aankomen, met niemand had hij zijn kopzorgen gedeeld. Belgen zijn veel te gesloten als het op gevoelens aankomt. Niemand wil luidop zeggen dat hij slecht in zijn vel zit, daardoor zijn er veel meer zelfmoorden op een jaar in Belgiƫ dan bij onze noorderburen, die wel praten over hun kopzorgen. Don't hesitate to reach out.
https://www.warmewilliam.be/The pain in your heart now it lives in your mothers eyes.
And now you're gone and it's killing me.
You couldn't bury the pain, I couldn't save you.
You couldn't bury the pain, instead it buried you.
Muziek kan mij soms zo emo maken... mijn excuses!
"For once, I'd love to smile
And for once to finally mean it
I don't want to have to lie"
Noxalgie...
Wie was hier 10-15j geleden? :o
What happens when we reach out and find that we're all alone?
Fotos
29/09/19 15:54
Info
Leeftijd 31
Geboortedatum 12/4/1988
Geslacht m
Registratie 29/09/19 12:08
Profielposts recent 28
 
20/10/19 19:49
Bwa zolang er maar een beetje emo blijft inzitten is het goed :D ik ben ni zo voor jeugd, haha :p
13/10/19 15:22
Oh wow. Wat een match :D ik ben live beginnen kijken bij champ select van skt-rng, ik zit al 26min achter... Ik kan niet zo veel en snel kijken spijtig genoeg.
13/10/19 13:56
Kheb fpx en splyce nog niet kunnen zien, te veel hoofdpijn.
13/10/19 11:44
Ja straks he?. Hopelijk kan ik al wat beter volgen dan gisteren :D
12/10/19 19:15
Haha, ik zag het daarnet! Allemaal Aziaten, ik dacht het nog: dit verwondert mij niks :D das misschien een beetje gemeen he
12/10/19 15:08
Wel slechte afwerkingen van skt dus ze kunnen zeker beboet worden op die foutjes. Ik vond het wel interessant, leuker dan veel play in games
12/10/19 15:06
Ik kijk meestal mijn matches delayed dus pretty please geen spoilers mocht ge ooit iets posten haha. (Ge hebt er geen gepost btw ma just in case)
Kheb deze ook een beetje delayed gekeken ma meestal zitk een paar uur achter haha. Afhankelijk van de replay skip ik daar graag door, haha dus ik start expres later :D

Kvond het wel een nice match en kayle was ook gepast botlane. En lol, in no way gaat dit de enige tank/yuumi bot zijn voor fnatic. De ryze was iets 'nieuws' voor hun en nemesis deed toch zijn best, de rest vond ik meh, faker die nemesis wegschiet en greedy clid die met lee ingaat was karma haha. 'oh shit, das een ryze, ooooops'
12/10/19 13:58
waardoor ge eigenlijk heel de tijd hetzelfde spel ziet*
12/10/19 13:57
Ik denk dat g2 either gaat risen to the challenge of echt heel veel klop gaat krijgen. Het feit dat de top aziatische teams niet graag met europa scrimt gaat hen allesinds geen goed doen.
Ik wacht gewoon af em kijk wel, want als ze slecht spelen heb ik er geen probleem mee mochten ze er vroeg uit gaan.

Rekkles die afk farmed is idd boring ma dat heeft hij nu al effe niet meer gedaan, nu is hij sort of aant funnelen, ook niet dcht leuk. De meta is gewoon wat raar, roaming supports en bot 2v2s worden zo veel mogelijk vermeden dus dan zitten die op hun eilandje.

I dont really care wie wint, ik wil leuke spelletjes zien, play ins waren best saai dus ik hoop op wat leukere dingen.

G2 is gewoon origineel, ofja, die proberen dingen, fnatic is ook meer en meer aant proberen maar alleen maar 1/2 speler ofzo en dan de rest comfort picks waardoor ge eigenlijk heel de tijd hetzelfde spel zit, not my cup of tea. Hebt ge gehoord dat rekkles en hyli mundo yuumi aant oefenen waren? Das basically the same als garen yuumi, sigh.
12/10/19 13:43
MA BABESSSS!
Ik zie fnatic gewoon niet graag spelen, tilt bwipo en het spel is voorbij.
Ik vind het sad dat ge als proplayer zo een temper tantrums kunt hebben en dat uw team dat 'ok' vindt. En ik hoop dat enemy teams doorhebben dat als ge fnatic hun comfort picks weghaalt, dat ge dan een voet vooruit staat, maar for some reason blijvem ze broxah lee geven, nemesis tf, aatrox aan bwipo. Idk, ik vind het idioot als teams comfort picks toelaten, maar ook idioot als eem speler slecht speelt dat hij het hele team omlaag brengt.

Maaaaar wie weet zijn die nu wat emotioneel stabieler en spelen die de lol die ik hoop te zien in de match. geen cocky bwipo, geen hyli die feed maar nadenkt over zijn plays... Idk, als ze mooi spelen, gun ik hun een win.

Buiten g2 ben ik relatief unbiased en mag degene die het beste speelt winnen van mij