Mijn naam is Lise.
Meer vlees en zuivel eten, meer angst krijgen voor klimaatopwarming, meer vliegreizen maken, meer kinderen maken, meer wapens verkopen, meer angst voor terroristen, meer wenen om de vluchtelingen, meer, geef me meer!!!!! Liefste dagboek, ik wou dat ik iedereen kon aborteren.
Moet ik da nu dubbelzinnig oppakken of ni of hoe of wa?
Ik wou dit net reageren op ne foto, maar omdat noxa daar tegenwoordig allemaal ni meer tegen kan en ge enkel lief moogt doen, ga ik het hier maar vragen, kwestie van niemand tegen zijn schenen te schoppen enzo. En is dat nu omdat ik voor serieus niemand tegen zijn schenen wil schoppen of is dat omdat ik ni wil dat mensen denken dat ik gemeen ben en geef ik er stiekem wel meer om wat mensen van mij denken dan dat ik denk? he? he? he? 't Was ni eens gemeen bedoeld kakkers, ziet nu wat ervan komt.
Ik vraag mij dus eigenlijk altijd af bij mensen die met hun tong tussen hun tanden lachen, wat doet uw tong wanneer ge niet lacht? Als ge gewoon ontspannen neutraal zit, rust uw tong dan ook tussen uw tanden? Of schiet die enkel naar voor wanneer ge lacht? De mysteries van het leven, kan iemand ze ontrafelen? Ja danku he
't Is gewoon belangrijk in 't leven om te weten dat niet alles een goed idee is. Zoals elke keer uw neus snuiten wanneer ge aan 't plassen zijn. Voordat ge 't weet plast ge in uw broek als ge ne keer uw neus snuit in de trein.
Of zoals in elke zin een apostrof te gebruiken. Dat klinkt misschien goed, maar ziet er niet uit joh.
kak
27/08/12 12:12

gastenboek
Deze reacties zijn enkel zichtbaar voor ingelogde leden. Registreer of log in om dit te bekijken.
Ik verkoop enkel bedrieglijke reklam.
Leeftijd 29
Geboortedatum 5/9/1990
Geslacht v
Status relatie
School Universiteit Antwerpen
Richting Master wijsbegeerte
Job Vagga VZW
Registratie 01/10/09 13:53
Forumposts recent 2
Profielposts recent 1