John Lennon
Dit nieuws is enkel zichtbaar voor ingelogde leden. Registreer of log in om dit te bekijken.
Mandy de Neve
Leeftijd 27
Geboortedatum 18/3/1993
Geslacht v
Woonplaats Antwerpen
Status relatie
School KdG-Hogeschool Antwerpen
Richting Bachelor orthopedagogie
Job Opvoedster begeleidster
Registratie 13/10/10 19:09
Met mijn gedachten ergens anders, ben ik altijd overal.
Als je jong bent geloof je alles. Van spinazie krijg je spierballen, je vader is de sterkste man van Nederland en Sinterklaas bestaat. Maar er komt een dag, dat je naar de schoenen van de goedheiligman kijkt en denkt: ?Wacht eens, dat zijn de schoenen van mijn vader!? Je vermoedde al zoiets, maar nu dringt het pas echt tot je door.

Het is onzin om te geloven dat er in Spanje een man met een witte baard rondloopt. die één keer per jaar de stoomboot pakt om bij jou iets in je schoen te stoppen. En nog zo iets: van spinazie krijg je geen spierballen. Nederland wordt nooit wereldkampioen en jij trouwt niet met de juf.

Zo wordt je ouder en steeds ongelukkiger. De enige momenten wanneer je je eventjes voelt zoals toen, zijn de momenten waarop je van iemand houdt. Echt van iemand houdt. Dan valt alles wat stom is, of pijn doet even helemaal weg.

Liefde is alles. Daar moeten we in blijven geloven. Dus wat nou, als we gewoon met z?n allen zouden besluiten: ?Sinterklaas bestaat.? Dan weten we heus wel dat we die cadeautjes nog steeds zelf moeten kopen, maar het gaat meer om het idee. Dat we blijven geloven dat het altijd nog goed kan komen. Met ons en met de liefde.
Want liefde is als Sinterklaas. Je moet erin geloven anders wordt het niks.


George Harrison
Paul McCartney
Deze reacties zijn enkel zichtbaar voor ingelogde leden. Registreer of log in om dit te bekijken.