Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /usr/www/users/noxazq/code.php on line 652
Miley Cyrus: Bangerz tour 2014 (Agenda)

Miley Cyrus: Bangerz tour 2014


Datum: 20/6/2014   19:00       Locatie: Antwerpe, sportpaleis

      3 Deelnemers: , ,
13/02/14 15:36
Wereldster Miley Cyrus kondigde meer details over haar Bangerz Tour aan. De langverwachte tournee komt eindelijk naar Europa en houdt op 4 mei halt in het Sportpaleis!

Deze aankondiging komt er na haar verrassende optreden in het wereldberoemde Amerikaanse televisieprogramma ‘Saturday Night Live’, waarin ze haar fans al verklapte dat ze binnenkort op wereldtour vertrekt. Haar verschijning in de show maakte deel uit van een reeks optredens ter promotie van haar gloednieuwe album ‘Bangerz’. De plaat kwam binnen op de eerste plaats in de Billboard Top 200 en steeg in de eerste week na de release in maar liefst 70 landen onmiddellijk naar nummer 1 in de iTunes charts. Beide uitgegeven singles, ‘Wrecking Ball’ en ‘We Can’t Stop’, zijn tot op vandaag al goed voor meer dan 8 miljoen verkochte exemplaren wereldwijd! ‘Wrecking Ball’ is Mileys eerste song die de toppositie behaalde van de Billboard Hot 100 en groeide ook in België uit tot een monsterhit van formaat!

De veelbesproken artieste trekt nu de wijde wereld in om ‘Bangerz’ live aan haar fans voor te stellen. De plaat wordt door Entertainment Weekly omschreven als “frisse popmuziek op basis van hiphop en een bewijs dat Miley meer ambitie heeft dan enkel en alleen choqueren”. Het is uitkijken naar haar passage in het Sportpaleis op zondag 4 mei 2014! Een absolute must see!

Gewone kaarten: 49, 54 en 59 euro, inclusief servicekosten.

We Can’t Stop Hot Ticket Package: 157 euro

One top price seated ticket to see Miley Cyrus in concert
Exclusive Miley Cyrus Tour gift
Commemorative laminate
Hands in the Air Early Entry Package: 162 euro

Early Entry Pass – Access the venue before standard ticket holders
GA Standing ticket to see Miley Cyrus in concert
Exclusive Miley Cyrus Tour gift
Commemorative laminate

WEGENS ZIEKTE WORDT HET CONCERT VERPLAATST NAAR 20JUNI
24/02/14 10:47
guinness
jeeeej


Om op deze topic te kunnen reageren moet je ingelogd te zijn.