25/09/08 18:56
Ik ben dan vorige week gestart op mijn nieuw werk. Door corona geen therapie├źn en dus eigenlijk geen werk, maar ik moet toch aanwezig zijn.
Binnen dit en een week moet ik ook zeggen dat ik dan al 3 maanden zwanger ben. Ik schijt in mijn broek...
In 2017 kreeg ik een kat voor mijn verjaardag. Een kleintje uit het asiel. Een jaar later kwam hij amper nog binnen, nog een jaar later al helemaal niet meer. Dat beestje liet zich al een hele tijd bijna niet meer zien, wat me deed vermoeden dat hij liever buiten was dan binnen. Hij komt niet meer in onze tuin, komt niet meer eten en reageert niet op geroep. Ik dacht heel die tijd dat het gewoon een asociaal beest was dat gesteld is op zijn vrijheid. Ik had hem sowieso een beter leven geschonken door hem uit het asiel te halen, troostte ik mijzelf.
Nu kom ik er vandaag achter dat hij al de hele tijd bij een van onze buren woont, bij hen slaapt, amper naar buiten wilt en vraagt om geborgenheid.
Mijn hart is gebroken denk ik...
Speciaal sfeertje overal
Zo moe
 
02/04/20 12:15
Oh, zo erg voor jullie :(
Ik snap echt niet waarom mensen altijd katten van iemand anders moeten binnen nemen..
25/03/20 19:44
Onze kat bij mama is ook een kat die graag buiten is en we hebben ook een tijd gehad dat we merkten dat hij niet meer zo veel binnen kwam, bleek ook dat 'verre' buren hem eten gaven en soms ook binnen namen enzo. We zijn dus echt uitdrukkelijk gaan vragen om dat niet meer te doen, omdat dat onze kat is. (want blijkbaar dachten ze dat hij een straatkat was, omdat hij zoveel buiten is) en vanaf toen hielden ze er toch rekening mee!

Ik snap je gevoel volledig, is niet leuk om te weten dat anderen voor uw kat zorgen! Niks mis mee om er iets van te zeggen!
24/03/20 23:58
Pfff echt erg eigenlijk... zo een beestje is meestal wél van iemand en wordt gemist :(
24/03/20 22:58
Hetzelfde hiertegenover. Die kat wordt elke avond mee binnen genomen en blijkt dat die van de buren langs ons is. En da weet onze overbuurvrouw goed genoeg...
Die vrouw komt hier ook elke dag onze kat 2 tot 3 x eten geven he... "Als ik kon, nam ik em in huis ma Hugo wil nie nog eentje"
Euh excuseer, da is wel onze kat he.
Leeftijd 31
Geboortedatum 10/3/1989
Geslacht v
Registratie 24/09/08 15:27
Profielposts recent 2