Nieuws
No matter how the wind howls, the mountain cannot bow to it.
“What if I forgave myself? I thought. What if I forgave myself even though I'd done something I shouldn't have? What if I was a liar and a cheat and there was no excuse for what I'd done other than because it was what I wanted and needed to do? What if I was sorry, but if I could go back in time I wouldn't do anything differently than I had done? What if I'd actually wanted to fuck every one of those men? What if heroin taught me something? What if yes was the right answer instead of no? What if what made me do all those things everyone thought I shouldn't have done was what also had got me here? What if I was never redeemed? What if I already was?”
sweet but a psycho
Nothing is perfect. Life is messy. Relationships are complex. Outcomes are uncertain. People are irrational.
Isn't it always so?
The story is unfold, at least
Info
Leeftijd 26
Geboortedatum 15/10/1992
Geslacht v
Registratie 27/11/18 21:19
Forumposts recent 3
Profielposts recent 6
 
21/03/19 18:41
Also: Ik lees soms ook wel eens dingen die tenenkrullend zijn, en op andere, grotere media dan Noxa :) .
Ik kan die mensen die dat dan schrijven proberen te begrijpen, kritische vragen stellen over waar 'ze de mosterd halen'. Maar ik heb ondervonden dat dat eigenlijk zinloos is. De meesten antwoorden daar toch niet op.

Vroeger op school heeft men mij geleerd dat je altijd voor rede vatbaar moet zijn en kunnen/durven uitleggen waarom je een bepaalde conclusie trekt.
Maar dat gaat tegenwoordig niet meer op.

Maar ik ga mijn activiteit op Noxa de komende dagen afronden denk ik.
Peace ! ;)
20/03/19 19:46
Die dingen schrijf ik alleen op noxa.
:) Dat is niet representatief van wat irl zeg. Het zou wel idioot zijn.

Maar ik probeer hier op noxa dan ook geen lief te vinden, of ook geen ons of fwb.
Ik wil het eigenlijk eens kunnen zeggen, wat bij mij moeilijk ligt, waar ik mij niet begrepen voel.
En iemand die zich daaraan ergert, die mag er altijd eens tegenin gaan, ik discussieer graag.
27/02/19 22:12
Kaat woont in Drongen :-/
25/02/19 11:13
Oh :p
20/02/19 15:20
Ik ben zo blij om die dingen te horen. Blij voor jou en blij dat ik stiekem toch mag hopen. Ik kan alleen maar hopen dat mij iets soortgelijks overkomt. Nu heb ik echt hartzeer. Fysiek ook. Soms denk ik ook dat ik ga sterven van verdriet, hoe stom dat ook klinkt. Mijn tranen willen soms echt niet stoppen en het minste is voldoende om mij in tranen te laten uitbarsten. Ik breek mijn hoofd met dingen die er totaal niet toe doen "geeft hij nog wel om mij? Heeft hij ooit om mij gegeven? Hoe kon hij zoiets doen? Denkt hij nog aan mij?" . Ik word gek van het idee dat hij wellicht nu iemands anders hand vasthoudt en die knuffelt enzo. Ik kan mijn gedachten niet stoppen. En tegelijk haat ik mezelf omdat ik hem, zelfs nu, toch nog graag zie. Ik weet niet hoe ik dat moet stoppen, ik wil dat wel. Ik kan mezelf op dit moment in geen geval samen zien met iemand anders, maar ik kan alleen maar hopen dat ook die dingen zullen verdwijnen na verloop van tijd.
Fotos
19/03/19 10:52
12/03/19 10:37
25/02/19 15:22