I know I know for sure, that life is beautiful around the world.
Sarah!
Leeftijd 28
Geboortedatum 10/9/1991
Geslacht v
School KdG-Hogeschool Antwerpen
Richting Bachelor Toegepaste Jeugdcriminologie
Registratie 04/12/04 12:09
Profielposts recent 101
18/10/19 15:12
10/08/19 10:51
01/08/19 15:18
27/07/19 16:36
Deze informatie is enkel zichtbaar voor ingelogde leden. Registreer of log in om dit te bekijken.
Nieuws
& iedere keer als je terug een goed slaapritme met de baby hebt, komt er weer een sprongetje aan. Dat zijn zo van die dingen, dat zegt niemand op voorhand..
Om half 8 wakker gemaakt worden door een melk kotske van uw dochter, tis eens iets anders :D
4uur 's nachts, even de kamer verbouwen zodat Tille veilig bij mij kan slapen. Halverwege de nacht slaapt ze plots liever in mijn armen verder dan tussen ons in. Onze baby in mijn armen, ik in de armen van mijn man, onze kat aan onze voeten. Mijn baby die mij vastgrijpt en lichtjes snurkt en mijn man die in mijn oor stilletjes zegt "Jij bent toch echt een super mama voor ons meisje". Mijn hart blijft overlopen van liefde voor mijn gezin.
10 weken zijn wij ondertussen al mama en papa &oh god, wat hou ik van deze rol.
Zwanger zijn was voor mij (tot de laatste maand) een heerlijke periode, de bevalling was hoewel niets ging zoals gepland en het eigenlijk bijna een horrorverhaal was (waarvan de vroedvrouw achteraf toegaf dat ze vreesde dat ze onze dochter gingen moeten reanimeren) voor ons ook een liefdevolle, warme en positieve ervaring en dan is daar plots die grote rol.. het ouderschap.
Eigen lof stinkt, maar ik kan met trots zeggen dat die rol ons beide zooo goed afgaat. Alles lijkt zo vanzelfsprekend, vlot en normaal te gaan hier met ons 4 (Ahja, de kat niet te vergeten!). Ik kan niet trotser zijn op mijn gezin en ik denk ook niet gelukkiger dan hoe ik mij op dit moment voel :) .
.
Deze reacties zijn enkel zichtbaar voor ingelogde leden. Registreer of log in om dit te bekijken.