Info
Leeftijd 30
Geboortedatum 24/6/1989
Geslacht m
Woonplaats Saskatoon
Status vrijgezel
School Thomas More Mechelen
Richting Java development
Job Assoc Prof:Programmer
Registratie 22/12/15 16:49
Vrienden
Fotos
28/03/17 10:18
21/02/17 17:27
13/06/16 12:15
22/12/15 16:49
Nieuws
Mijn gekke verhaal uit Canada,

Tis vrijdagmiddag en heb nog geen plannen gemaakt voor de avond , het zal wel beetje gamen en filmpje kijken worden.

In de namiddag krijg bericht van een vrouw van op een dating app waar ik zit. Een stoner vrouw die wel wilt dat ik kan komen om te komen chillen en een beetje te smoren. Klink wel een leuk idee , zelf al had ik mijn bedenkingen of ze niet haar foto bewerkt had. Maar momenteel kan ik niet smoren in mijn appartement omwille van mijn roommate die dat niet will.

Ik ga nog vlug even hier naar de weed winkel wat kopen en dan tegen 8 uur naar haar thuis. Haar adres leek mij in een goede buurt. Mijn ex had mij gewaarschuwd van de slechte buurten waar mensen werden neer gestoken. Dan eenmaal aangekomen zag ik haar en natuurlijk leek ze totaal niets zoals op haar foto. Maar ja dacht ik kan nog altijd wel een beetje smoren en het nog een beetje naar mijn zin hebben het kon nog een leuke avond worden. Dan eenmaal binnen waren er twee andere mensen haar zus en broer die samen met haar in het huis woonde. De zus zag er nog wel cava uit en kwam af toe ook met ons wat smoren.

Dan na een paar jointjes later beginnen er toch een paar dingen niet te kloppen, hoe meer ik op het huis begon te letter hoe meer het op viel dat dit een krot was. Er waren geen gordijnen maar ze gebruikte dekens om alles af te schermen. De bad kamer was al een paar maanden niet meer gekuist en er stond een oude tv ( zo een met een dikke bak die ik al in 10 jaar niet meer gezien had). En iedereen sleep om matrassen.

En dan begint ze te vragen of ik geen zin had wist niet goed ik dat kon weigeren. Maar gelukkig wou ze het niet in haar kamer doen om één of andere reden en wou ze dat ik haar ergens onder een brug meenam. En ja ik rij niet als ik gesmoord dus zij ik dat ze maar moest wachten tot ik terug normaal was.

Dan kwamen er nog meer red flags, in de keuken op het fornuis hadden ze één van de platen gemanipuleerd zodat die constant aan stond. mijn eerste vermoeden was om dat hun verwarming niet goed werkte zeker. Maar dan zag ik een bakje van zilver papier naar het verhuis liggen met wat zwart spul in , en zij vertelde dat gebruikte om weed op smoren op die mannier. ( later op de avond had ik door voor meth of crack was, er is een meth plaag bij de first nation ).

Wat later op de avond zag ineens een kind van 5 uit een van de kamers komen , deze was van de broer die mijn vertelde dat de moeder weg gelopen was en dat hij nu voor haar zorgde dit kind sliep bij de broer bij gebrek van plaats , and dan begon ik mij ook vragen stellen waarom zij om het half uur naar haar kamer gin en had door dat zijn ook kind op kamer.( een drie maand oude baby )

Nu begon ik ook wat schrik te krijgen want zij en haar zus waren nu met elkaar in discussie en omdat zij First nation waren ( indianen van canada) kon ik ze niet verstaan. En ik had geen idee wat ze met mij wilden doen. Opgelucht dat ik was dat eindelijk nuchter genoeg was om te vertrekken dus heb ik mij geëxcuseerd en zei dat het beter is dat ik nu naar huis ga omdat ik nu nuchter genoeg ben. En ik morgen vroeg op moest.

Na mat haast vertrokken te zijn kreeg ik nog een bericht van haar, blijkbaar waren zij en de zus aan het discuren wie met mij gin doen en wouden ze in het in het was-kotje doen bij gebrek aan plaats omdat overal kinderen sliepen. Maar
Ik kies nu toch voor logisch verstand en ga daar niet meer terug .
love to hate

hate that i love you
love that for the hate if feel

love that you are happy
hate that it couldn't be with me

vandaag naar een speeddate , geen idee hoe dat gaat worden
aanpassen aan het leven in Canada.

Nu een maand hier en het niet makkelijk om hier gezelschap te vinden.
de leegte geraakt maar niet gevuldt
 
09/12/19 17:34
Hahaha leuk avontuur :p
05/12/19 15:35
heb hem al veel t elang niet mee gezien helaas. Hier is't wel ok. Al bij al. Maar klagen kan ik als de beste. Hoezo is't dan niet ok? Lijkt me wel spannend !
05/12/19 14:11
Hey ! Hoe is't met jou? En met Jeroen?
27/11/19 19:48
En je hebt echt voor Canada gekozen dan? Je wou hier echt een tijdje komen wonen? Ik bedoel: het is niet gewoon je bedrijf dat je een andere positie heeft aangeboden ofzo, je hebt echt zelf besloten om te verhuizen?
Ik studeer filosofie, maar eigenlijk maar gewoon voor het plezier hoor :p Ik werkte al een paar jaar in Brussel en besloot dat het tijd was voor verandering.
27/11/19 03:06
Ik ben een jaar op studieuitwisseling, maar ik ben hier met mijn vriend, die is Canadees. Dus zou kunnen dat ik langer blijf. Hoelang blijf je hier?
27/11/19 02:07
Ja, ow, je zit echt in het midden van nergens haha. Wat doe je daar? Ik woon in Montréal
25/11/19 22:44
Waar in Canada zit je?
24/04/17 19:16
aah op die manier :) ik heb dat eigenlijk nog nooit gespeeld, is dat leuk
04/04/17 17:56
Ha maar ik zeg altijd de waarheid ;)
31/03/17 19:36
Sims ?
Karakter
donker Blauw
alles buiten dupstep
battle Royal, Lord of the Rings , Star Wars
Game of Thrones, Breaking bad, FireFly
total war, stwor, ratchet and clank, overwatch
een lied van ijs en vuur , Rift wars, de zijderups ,harry potter en de aardkinderen
uitgaan,lopen and being a couch potato
af en toe wat lopen en zwemmen
rode kool met worst