Nieuws
Waarom maken ze geen Vlaamse versie van terrace house? Ik wil ook! :D
"I wish I was not born. But it's not that I'm unhappy in my life. My life is good, but I'd rather not be here. You know it's like there's a nice room, but I don't want to be in that room,"
Vrienden
Karakter
Fotos
Tags
Info
Leeftijd 27
Geboortedatum 27/7/1992
Geslacht v
Registratie 21/11/18 15:53
Forumposts recent 3
Profielposts recent 5
 
17/08/19 10:05
Ja stuur maar door! Ik ben nu laatste week weer wa meer op noxa bezig, maar dat hangt er ook allemaal vanaf waar ik mee bezig ben over het algemeen.
Ik zal u zo dadelijk een bericht sturen hier se...
Ik ben hier eigenlijk net redelijk typerende muziek aan't luisteren met wat ik aan't mee helpen organiseren ben. En als ik nog een tijdje goed blijf oefenen kan ik beginnen dj'en voor een label :)
Dit is de link van youtube wat ik nu luister:
https://youtu.be/08btvbhxQ4A


Dat is natuurlijk de meer elektronische kant van mijn muzieksmaak.
15/08/19 13:42
Ah en kheb een paar mensen de groeten gedaan in Belgrado gisteren! Had eraan gedacht, wel een leuke dag eigenlijk. Mijne compagnon had op't nipperke voorlatste bus gemist en ik net mijn laatste gehaald :D
15/08/19 13:39
Ah ja een luisterend oor is altijd welkom :) dus bij deze laat ik het u weten! We kunnen gegevens uitwisselen ofzo, tis maar een voorstel...
Dit weekend is het hier in't stadje een heel weekend woodstock fest Zrenjanin! :] En volgend weekend is't een bierfestival hier ook. (ze hebben mij gevraagd om een stand met Belgisch bier te houden :D )
Dus zeker welkom hoor, dat zal volgend jaar nog helemaal hetzelfde zijn. Dat is het leuke van hier, het blijft allemaal rustig zijn gangetje gaan. The soothing resonance of reality ;)

Veel succes met je avontuur in Zuid-Amerika, echt een leuke keuze! Er sluipen bij zoiets wel makkelijk onzekerheden binnen, heb ik gemerkt. Go with the floooowwwwwww ;)
13/08/19 17:57
Wat bedoelt ge eigenlijk met mega jelly? :p Roeperig of slijmerig?
13/08/19 17:36
Het is hier veel minder toxisch dan op't einde in Belgie bij mij. Veel meer vrijheid en doen waar ge u goed bij voelt. Maar inderdaad, niet altijd even makkelijk. Echt ook vaak eens moeilijkere tijden. Ik ben hier ook meest van de tijd alleen dus mijn hoofd loopt wel eens verloren ;) Het is inderdaad een drastische verandering in mijn leven, maar ne reset had ik precies wel nodig. Dus genieten zoveel ik kan en de moeilijke momenten gewoon doordoen en doorbijten. Morgen in Belgrado is een redelijk random uitstap ma heb ondertussen al afgesproken met een paar vrienden daar. Het is inderdaad vooral nuttig dat ik hier wel al muzikaal veel connecties heb opgebouwd. Af en toe wa mee helpen me feestjes te organiseren enzo. In oktober ga ik zelf iets organiseren!

Ben je lang in Belgrado geweest? Ik heb uw post op het forum ook gezien...
13/08/19 14:19
Awel e...
Ten eerste mijn situatie in Belgie eind vorig jaar en begin dit jaar was echt fucked up. Redelijk wat mensen die mij emotioneel naar de zak hebben geholpen toen. En praktisch was het ook nogal een padstelling. Dus ik ben ietwat vertrokken in Belgie met een "fuck this shit I'm going to Narnia" gevoel. Balkan regio was sowieso een regio waar ik al lang naartoe wou gaan van kinds af aan. Dus ergens een droom die ik waarmaak.
Ik ben hier muzikaal actief, doe vaak freelance IT dingen voor geld te verdienen. Integreren enzo van die dingen.
Soms echt vermoeiend voor mijn gedachten om al die dingen te combineren. Veel indrukken.
En ja, ik spreek wel bangelijk Engels ondertussen en ook al noties Servisch. Ma bijvoorbeeld dees tekstje eens typen is wel effe zalig om wa native language te brabbelen.

Kga morgen naar Belgrado by the way :D
16/07/19 15:54
dat is gene mail he, da is ikke da neerschreef wa ze mij zeide
18/06/19 16:23
Ja da zijn idd mensen van t middelbaar bij mij ook, maar tijdens t middelbaar gingen we gwn nr school en ni naar de carré enzo :p dus de "problemen" begonnen pas tijdens unif :p
26/05/19 21:14
Exact.
10/05/19 12:18
Gezien ik soms te gedreven ben op het werk en tijd met mijn gezin heel belangrijk is is de echte vrije tijd zeer beperkt.