Nieuws
Ladies and gentleman, we are floating in space!
Waarom maken ze geen Vlaamse versie van terrace house? Ik wil ook! :D
"I wish I was not born. But it's not that I'm unhappy in my life. My life is good, but I'd rather not be here. You know it's like there's a nice room, but I don't want to be in that room,"
Vrienden
Karakter
Fotos
Tags
Info
Leeftijd 27
Geboortedatum 27/7/1992
Geslacht v
Registratie 21/11/18 15:53
 
25/11/19 20:09
Ja dat was ook mijn idee. Als het is om gekke bekken te trekken en al spelenderwijs als in bv “nah nah jij kan me niet pakken”, vind ik er niks ergs aan.
Als het als reactie en als blijk van ongenoegen is, dan treed ik wel op
30/10/19 20:44
Het klopt dat het bij een permanente zomertijd in de winter laat licht zou worden, maar de tijd dat dit slechts om 10 uur zou zijn, zou zó lang niet duren hoor, slechts enkele weken. Toch mogen we niet blind zijn voor dit probleem, mensen zoals mijn vader interesseert het geen reet wanneer het 's ochtends licht wordt, alleen wanneer de zon 's avonds ondergaat, telt voor hen.
En inderdaad, als het écht zomerweer is, blijven de mensen gewoon tot diep in de nacht op terrassen zitten en allerlei buitenactiviteiten doen, daglicht of niet. Er is tegenwoordig zóveel kunstlicht dat je in de bewoonde wereld na zonsondergang bijna alles kunt doen wat je ook overdag kunt doen. Kijk naar de landen rond de Middellandse zee: daar is het midden in de zomer overal al om 20-21 uur donker. Dat weerhoudt de mensen er helemaal niet van 's nachts terrassen en dergelijke te doen. Ik was lange tijd voorstander van een permanente zomertijd, maar met heet zomerweer, zoals we dat de laatste jaren veel gekregen hebben, lijkt me 's avonds een uur "vroeger" donker nog zo'n nadeel niet. Dan zou de ergste hitte al voorbij zijn wanneer de meeste mensen gaan slapen.

Die opvatting dat zonder daglicht niets kan functioneren, stamt nog uit de tijd dat er amper kunstlicht was.
03/10/19 06:19
Ja, uw nieuwsje is een lied van spiritualized :)
02/10/19 06:24
Zalig liedje
27/08/19 07:37
Ja adopteren of pleeggezin heb ik ook al over nagedacht. Zeker pleeggezin, das wel redelijk tijdelijk en kunt ge u ook weer voor uitschrijven alst u echt ni ligt hahaha
17/08/19 10:05
Ja stuur maar door! Ik ben nu laatste week weer wa meer op noxa bezig, maar dat hangt er ook allemaal vanaf waar ik mee bezig ben over het algemeen.
Ik zal u zo dadelijk een bericht sturen hier se...
Ik ben hier eigenlijk net redelijk typerende muziek aan't luisteren met wat ik aan't mee helpen organiseren ben. En als ik nog een tijdje goed blijf oefenen kan ik beginnen dj'en voor een label :)
Dit is de link van youtube wat ik nu luister:
https://youtu.be/08btvbhxQ4A


Dat is natuurlijk de meer elektronische kant van mijn muzieksmaak.
15/08/19 13:42
Ah en kheb een paar mensen de groeten gedaan in Belgrado gisteren! Had eraan gedacht, wel een leuke dag eigenlijk. Mijne compagnon had op't nipperke voorlatste bus gemist en ik net mijn laatste gehaald :D
15/08/19 13:39
Ah ja een luisterend oor is altijd welkom :) dus bij deze laat ik het u weten! We kunnen gegevens uitwisselen ofzo, tis maar een voorstel...
Dit weekend is het hier in't stadje een heel weekend woodstock fest Zrenjanin! :] En volgend weekend is't een bierfestival hier ook. (ze hebben mij gevraagd om een stand met Belgisch bier te houden :D )
Dus zeker welkom hoor, dat zal volgend jaar nog helemaal hetzelfde zijn. Dat is het leuke van hier, het blijft allemaal rustig zijn gangetje gaan. The soothing resonance of reality ;)

Veel succes met je avontuur in Zuid-Amerika, echt een leuke keuze! Er sluipen bij zoiets wel makkelijk onzekerheden binnen, heb ik gemerkt. Go with the floooowwwwwww ;)
13/08/19 17:57
Wat bedoelt ge eigenlijk met mega jelly? :p Roeperig of slijmerig?
13/08/19 17:36
Het is hier veel minder toxisch dan op't einde in Belgie bij mij. Veel meer vrijheid en doen waar ge u goed bij voelt. Maar inderdaad, niet altijd even makkelijk. Echt ook vaak eens moeilijkere tijden. Ik ben hier ook meest van de tijd alleen dus mijn hoofd loopt wel eens verloren ;) Het is inderdaad een drastische verandering in mijn leven, maar ne reset had ik precies wel nodig. Dus genieten zoveel ik kan en de moeilijke momenten gewoon doordoen en doorbijten. Morgen in Belgrado is een redelijk random uitstap ma heb ondertussen al afgesproken met een paar vrienden daar. Het is inderdaad vooral nuttig dat ik hier wel al muzikaal veel connecties heb opgebouwd. Af en toe wa mee helpen me feestjes te organiseren enzo. In oktober ga ik zelf iets organiseren!

Ben je lang in Belgrado geweest? Ik heb uw post op het forum ook gezien...