Nieuws
Ik kreeg vanmorgen volgend bericht
'Voorzichtig lief! Ben zo trots op jou '

hup sessie bij de therapeute van gisteren weer helemaal de vuilbak in
Deze avond nog eens naar de therapeute. Hopelijk helpt het me weer wat verder gaan.

Afgelopen nachten waren vreselijk. Telkens dromen/nachtmerries over mijn ex.
Ik was dus gisteren via instagram aan de praat geraakt met een alleenstaande mama. Zij is 1 jaar ouder dan mij en heeft een kindje van 3 jaar van wie de papa er nooit geweest is.

Dat klikte wel al was het natuurlijk gewoon maar praten. Nu viel mij op toen ik ze deze morgen toevoegde op fb dat mijn ex de enige gemeenschappelijke vriend van ons is.

Toen viel mijne euro en ik vroeg aan mijn ex dan of dat een collega van haar was. Ze bevestigde dat en zei ook wel dat dat een toffe was. Ze vond het zelf wel een beetje raar dat ik met een collega van haar contact legde (is echt onschuldig want ik heb geen behoefte aan relaties etc. ik moet eerst op mijn plooien komen )

Ik heb haar dan een beetje sarcastisch geantwoord dat het zeker niet 'akward' is dat ge een relatie hebt met een collega en daarmee samenwoont zonder da iemand da weet.
Daar gaf ze me natuurlijk gelijk in.

Nu had ik haar via facebook gestuurd en antwoord ze gewoon niet meer.. Nu zegt er een spook in mijn hoofd natuurlijk van wa verteld mijn ex mss allemaal over mij op haar werk. Zou het?
De pijnlijke waarheid komt soms gewoon uit een 3 jarige zijn mond.
Pff Maxim is dus duidelijk ziek aant worden. Hoe ga ik da wee oplossen
Vrienden
Karakter
Fotos
30/05/18 17:41
Tags
Info
Leeftijd 27
Geboortedatum 27/3/1991
Geslacht m
Status vrijgezel
Registratie 02/01/18 07:49
Forumposts recent 1
Profielposts recent 64
 
22/06/18 15:09
Ja, nu iedereen is anders natuurlijk. Maar hij heeft het er lang moeilijk mee gehad. Ze hadden gelukkig nog geen kindjes, dus was het enkel de inboedel en de scheiding. Maar het krenkt je eer als je partner iemand anders liefhebt en zeker als het iemand van hetzelfde geslacht is. Hij heeft lang ermee gezeten, maar toen begon hij de signalen te herkennen en had hij eigenlijk moeten weten dat zijn ex altijd lesbisch is geweest maar door schrik van familie, vrienden dat onderdrukt heeft en voor een man gekozen heeft.
22/06/18 14:09
Dat is ook, tijd nemen. Ik heb dat gezien bij mijn vriend vanaf dag 1 tot nu. Hij heeft er 3 jaar over gedaan om alles te kunnen verwerken.
22/06/18 13:01
Met kindjes is er altijd een stuk verbondenheid hé
21/06/18 13:12
Tijd nemen voor jezelf zal de oplossing op termijn zijn.
21/06/18 11:24
Mijn lief heeft hetzelfde meegemaakt als jij. Zijn ex werd ook ineens verliefd op een vrouwelijke collega. Ik weet hoe je je voelt
18/06/18 13:16
Amai dat suckt wel. Ik zou er wel van uitgaan dat er al over jou gepraat is. Daarom niet supernegatief, maar het is wel vervelend dat ze jou wss al beter kent, dan jij zelf denkt. Lastige situatie :( Ze zal wel nog antwoorden op fb denk ik, het is werkweek he, dan kijkt niet iedereen daarnaar ;)
15/06/18 19:53
Danku! 'k Heb er hard voor gewerkt, dus ik ben content dat het zijn vruchten heeft afgeworpen :D
15/06/18 16:19
Ja kan ik wel begrijpen dat het enorm moeilijk is om in dat huis te zijn waar ge beide hebt gewoond, terwijl zij nu weg is. Ge moet dat weer aanpassen naar een gevoel van thuis zijn, maar op een andere manier. Lijkt me zeker niet makkelijk
15/06/18 10:48
Courage..
en geef jezelf tijd om alles te verwerken, met goeie en slechte dagen...
15/06/18 07:53
Sorry ik kom uw nieuwsjes lezen. Sterkte