Deze reacties zijn enkel zichtbaar voor ingelogde leden. Registreer of log in om dit te bekijken.
Soms heb je nood aan puur escapisme...
Vannacht zo vreemd gedroomd: Ik was op het werk, we zaten in een meeting, en opeens belt er een onbekend nummer mij. Ik krijg het gevoel dat er iets mis is, dus ik vraag of ik mag opnemen. Ik neem op, het ziekenhuis op te zeggen dat mijn moeder is overleden.

Dan ben ik wenend wakker geworden. Effe water gaan drinken en terug op mijn effe komen, terug in bed gekropen en verder geslapen.

Deze morgend als ik wakker werd zie ik een bericht van mijn vader dat ons mama ziek is en dat ze niet naar de dokter wil, dat ik haar moet overtuigen wel te gaan.

Ik heb een beetje een onbehagelijk gevoel nu.
Morgen shoppen met de beste jeugdvriendin.
Een extra dat thuiswerk want De Lijn staakt. En ja ze hadden op voorhand verwittigd. Ik onthou zo een dingen gewoon niet.

En eigenlijk geraak ik wel op het werk. Als mijn echtgenoot mij met de wagen naar het station doet. Maar de n+1 zei mij om thuis te werken, de n+2 had het zelf aangeboden. Als we het positief willen bekijken kunnen we het vermoed ik zien als gunsten voor mijn inzet (ook in moeilijke periodes). Als we het negatief bekijken is het een soort pleister op een houten been omdat ze niets aan de trunte-situatie doen.

Coachingsgesprek... Komt er op neer dat ik wel MOET blijven samen werken met de trunte, maar dat ze er gaan op toezien dat het effectief over samenwerking gaat en niet ik die alles doe. Ach ja, ze heeft weer eens haar goesting.
Leeftijd 34
Geboortedatum 10/4/1983
Geslacht v
Job Technical Coach
Registratie 26/11/17 12:19
Profielposts recent 42
16/02/18 19:26
One of my most beautiful Orchids, almost in full bloom.