Leeftijd 37
Geboortedatum 10/4/1983
Geslacht v
Job People Coach
Registratie 26/11/17 12:19
Profielposts recent 8
Soms heb je nood aan puur escapisme...
20u19 ... we gaan naar de Colruyt. Voor het eerst in maanden eens extra naar de winkel uit goesting om te snoepen. We hebben het sinds de start van de Covid-19-crisis altijd gelaten. Hele tijd maar één keer per week naar de winkel. Maar iedereen snakt naar terug een beetje normaliteit, en zo tussendoor achter een zak chips kunnen gaan is dat toch wel een beetje.

Op dit uur nog keiveel volk aan de Colruyt, en de man is alleen binnen want met mij dat is nog uit de boze, dus ik zit rustig te wachten in de auto. Mijn auto, want van zo een ritjes maken we gebruik voor mij om met de auto te oefenen, is interessanter dan doelloos rond te rijden. Dat doen we ook nog, deze voormiddag twee uur gereden, onderbroken door even iets binnen te steken bij mijn papa. Dat ook, was meer dan twee maand geleden. De man heeft zich nogal bezig gehouden, ik herkende de living niet meer. Hij had het nodig, want de herinnering aan mijn mama is voor hem nog te levendig. En ik moet zeggen, toen ik binnen kwam moest ik er mij toch ook effe aan herinneren dat ze er intussen al twee jaar niet meer zit.

Maar ik ben blij, dat hij toch wel bezig blijft en niet bij de pakken blijft zitten en zijn leven zonder mama aan het opbouwen is.

Mijn papa en mijn rij-vriendin zijn de enige in onze bubbel.
Kunde nu geloven dat ik zenuwen heb voor de rijles. Ongelooflijk zot, is gewoon omdat een onbekende mens is die mij nu gaat verder helpen.
Hij staat voor de deur. De twingo.

En, amai, twee maand niet gereden met de auto door de Covid-19 crisis. Dus ik keek er niet meteen naar uit om meteen de baan om te gaan met de nieuwe auto, maar toch doorgebeten, en het was alsof ik reed met een auto die ik al weken aan het besturen was. Ging super vlot. Geeft goeie moed voor de rijlessen en het examen.
16/05/20 17:28
Deze reacties zijn enkel zichtbaar voor ingelogde leden. Registreer of log in om dit te bekijken.