Nieuws
Met hand vol tips gaan we verder met de opvoeding van Milo. Heeft deugd gedaan de gedragstherapeut. Maar Milo doet het super. En dat is weer een bevestiging voor mijn harde werk.
Zaterdagochtend om 3u opgestaan voor om 7u vlucht te hebben. Om 1u later weer te landen in Manchester. Vlotte verbinding naar de stad. Wat me op viel bijna alle bezichtigingen zijn gratis. Kerk, Musea,.... Ze vragen een donatie, dit allemaal vrijblijvend. De vrijwilligers zijn ook allemaal enthousiast om iets te vertellen. Zaterdag de volledige dag voetbalmuseum, kathedraal, kerkjes, bibliotheek bezocht. Ondertussen terrasjes gedaan om te eindigen met een pizza op het gras tussen de locals.

Zondag na een stevig ontbijt zijn we naar Manchester City gewandeld. We hebben daar een stadion tour gedaan, ons overhaald om een shirt met onze naam te kopen. En daarna nog geïnterviewd worden. Lachwekkend.

Vandaag is het weer tijd op na huis te gaan, we zullen op ons gemak na het ontbijt vertrekken richting luchthaven.

Ik onthoud dat mensen hier vriendelijk zijn en altijd klaar staan voor een woordje uitleg. Dat er veel daklozen zijn die gewoon erbij liggen. Storen de mensen niet, vragen geen geld. Je geeft als je wilt en krijgt dan de grootste dankjewel. Ik kom hier ooit nog eens terug.

Morgen laatste werkdag. Dan 3 dagen Manchester en dinsdag komt de eerste keer de Hondentherapeut. Ben benieuwd....
We mogen tijdelijk niet naar de hondenschool. En er komt een therapeut naar ons huis. Ik als nieuw baasje heb grote stappen vooruit geboekt, maar er zitten nog 2 minpuntjes in zijn angstig gedrag en dat heeft met de vorige eigenaars te maken. Soms ben ik zo kwaad dat er mensen bestaan die een hond zo bang krijgen.
Eigenlijk zouden ze zodra iemand een hond afstaat aan een asiel ervoor moeten zorgen dat deze persoon nooit meer dieren mag houden.
Het voordeel van zo een korte week is dat iedereen gemotiveerd is om zijn werk in het atelier zo vlot mogelijk af te krijgen. Want niemand wilt woensdag langer dan 17u30 blijven... Moet vaker zo zijn, zo van die kort weken.

Vrienden
Karakter
Fotos
15/02/18 10:34
07/02/18 17:17
25/01/18 20:03
22/09/17 19:35
Tags
Info
Leeftijd 26
Geboortedatum 8/8/1991
Geslacht v
Registratie 30/08/17 10:33
Profielposts recent 2
 
14/05/18 17:45
Das inderdaad wel al een paar keer... Nala wou in het begin ook niets doen en probeerde altijd weg te lopen, maar geen 10 lessen lang. Hopelijk kan die therapeut wat helpen. :(

En wat doet hij als ge hem niet in zijn bench opsluit en weg gaat? Misschien dat hij er dan wel vanzelf in gaat gaan liggen ofzo als hij merkt dat er toch niemand meer is? Ale ik weet het niet he... (Wij hielden Nala vaak in 't oog met een bewegingscamera, als ze teveel bewoog kregen wij dan een melding op onze gsm :p ) Toch raar hoe honden soms kunnen zijn he
13/05/18 21:52
En blijft je hond al alleen in de bench nu? Nala wou in het begin ook niet alleen blijven (huilen, janken) en toen is de mama van Yoni de eerste maand bij haar blijven slapen en nu doet ze eigenlijk niks meer, wel totaal niet comfortabel :p en hoeveel keer ben je al naar de hondenschool geweest voor ze jou daar weg sturen?
19/04/18 13:53
Het lastigste is volhouden ;p
het zij inderdaad rakkers. Blijven volhouden en belonen. Je moet eigenlijk blijven werken tot die bench niet meer vijandig bekijkt. Kan soms wel idd heel lang duren .. Veel geluk ermee, ik begrijp waar je voor staat haha
18/04/18 18:07
Wat doet ie allemaal stuk?

Die van ons kwam van straat, dus kende ook niks.. Ook geen afgesloten ruimtes in huis. Maar met veel geduld en liefde en wat kapotte dingen is het goe gekomen. Nu slaapt die overal (als het moet), en doet die niks kapot
18/04/18 12:19
Wij hebben onze hond nooit in een bench gestoken.. Gewoon geleerd waar haar plekje/mand was.
18/04/18 11:50
Voor de hond, gewoon rustig opbouwen.
Waar staat de bench?
Liefst in een kamer waar je veel bent en hij u ook ziet. Deurtje laten openstaan, snoepjes inleggen en gewoon verder doen met dagelijkse dingen. Heel fel belonen als hij er van zelf ingaat. Na een tijdje (paar dagen) deurtje dichtdoen maar wel in de kamer blijven en hem blijven belonen. Dan verder doen met bezigheden. En daar de tijd van opdrijven, beginnen met een minuutje en steeds wat langer. Af en toe een snoepje gooien en belonen met de stem. Zo gaat hij de bench niet meer als iets kwaadaardig zien na een tijd :) heeft bij ons geholpen!
En een speeltje in de bench leggen als je weggaat helpt ook. Veel geluk ermee :)
17/04/18 22:34
Hem ook soms in de bench zetten zonder ze toe te doen
Of 3 minuten inzetten terwijl ge de kamer niet verlaat en dan weer vrijlaten
Zo langzaamaan opbouwen. Voor hem is da nu een plek waar hij wordt achtergelaten en hij u nooit ziet dus natuurlijk heeft hij dat niet graag :(
04/04/18 20:02
Pff, wat een situatie... ik zou zeggen: niet te veel van aantrekken. Mja is niet zo simpel natuurlijk, het is en blijft de mama van uw vriend...
03/04/18 20:47
Zo erg :( gelukkig ziet uw vriend het ook en komt er wel verandering! :)
02/04/18 21:46
Al lang bezig op die manier?
Kheb ook zo een die soms/vaak/als het haar uitkomt niet luistert en zelfs roddelt.