Nieuws
'Ik heb ook ooit eens een depressie gehad. Wede wat helpt. Bananen! Echt waar! Gewoon een banaan per dag en na een week zijde er van af.' Dat is nu wel spijtig dat al die psychologen, psychiaters en farmabedrijven geen job meer zullen hebben, because there is a new sheriff in town baby. His name is... Mr. Banana!
Aah moeten we morgen gaan stemmen... Hoe? Zijn het verkiezingen? Niks van gehoord.

Waarom bestaat dat eigenlijk nog niet online? We hebben toch zo chipkes in onze ID? Hier is het nog met de rode potlood :) Is dat bij de meeste nog zo, of hebben die allemaal schermen? Ook is iemand wat ik ken bijzitter. Blijkbaar moeten die de stemmen dus ook een voor een tellen? Wat? En zo voorkeurstemmen voor een bepaald iemand moet dan apart worden opgeschreven, das toch niet meer van deze tijd joh. Ik dacht dat zijn zo machines waar ze da inscannen en die telt de bollekes he, easy peasy, tis toch 2018. Ben ik zo progressief ofwa :) avant garde gewoon.
Gisteren een aflevering van Karrewiet op ketnet gezien. Kindjes die zeggen dat online daten maar niks is. En dat dat geen basis is om verliefd te worden. Beter om elkaar gewoon in het echt te ontmoeten en sponaniteit meneer. En geen fotos van uzelf erop zetten meneer. Dat kan tegen u gebruikt worden. Fak, you go kindjes you go! Ook alarmerend hoe jong die kindjes al met de smeerlapperij van het internet worden geconfronteerd. Maar ze lijken er beter op voor bereid dan de kindjes voor hun en na mij. De toekomst zag er effe rooskleurig uit. Jeeeeej voor de nieuwe kindjes!
Oooh Burt is dood.
Oooooh er is blijkbaar een factuur niet betaald dus iedereen zijn werkgsm is hier afgesloten. Man, als je ooit mensen van middelbare leeftijd wilt zien flippen mag je gerust langskomen :) ik heb dus gebeld (jaja op mijn eigen kosten) op dat op te lossen en late namiddag word alles opengesteld. NOG meer geflip! Ze kunnen ons toch gene hele namiddag afsluiten! HOE IS DAT NU MOGELIJK!! Ik denk dat we dees tragedie wel gaan overleven, maar opmerkelijk hoe snel alles stilvalt zonder dat gsmke... Ik vind het lekker rustig, it's nice :)
Er is onlangs een man van Telenet hier gekomen omdat wij zo een slecht signaal hebben en alle apparaten die 'smart' zijn geen wifi of zelfs met fysieke link op internet kunnen. Dat is de eerste keer dat zo ne telenet man (kast van ne kerel trouwens, gelijk Hordor ofzo, zeer indrukwekkend) met zijn ladder de paal voor ons huis inkroop. Blijkbaar komt daar 'den draad' vandaan. Nu blijkt dat er een vertakking in de grond voor ons huis ligt waardoor wij zeer miniem (dus al 20 jaar) slecht signaal hebben. Met de opkomst van 'smart'dingskes is dat signaal gewoon te zwak voor alles te fixen. Ik heb ook al Netflix opgezegd want dat werkt hier toch nie op tv. Vandaag werkte alles terug, wat gewoon raar is. Die vertakking zou door Infrax moeten worden opgegraven (dus ze gaan de straat voor ons opbreken, haha hey daar buurman, tjah die werken altijd he) maar dat is nog allemaal niet gedaan... En toch werkt ineens alles. Toevallig ook één dag nadat mijn abonnement met Netflix was afgelopen... Netflix, you do thizz? Alsook, blijkbaar kan mijn smarttv updaten, want uit het niets zei hij tegen mij. Psst gast, ik ben geupdated, vinde dat tof, druk dan op ok... Waarom vertel ik u dit allemaal, nou omdat het een situatie is waar de logica totaal uit ontbreekt en omdat de gast van Infrax (die al efkes op voorhand is komen kijken) dus nog groter en indrukwekkender was dan die gast van Telenet. Dus eigenlijk de grote broer van Hordor!! Maar ze zijn wel allemaal een pak slimmer dan Hordor. Slimste wak hier al in 20 jaar heb gezien die twee. Dus vrouwen, mocht je een kerel zoeken die u boven zijn hoofd kan tillen, u altijd ALTIJD internet kan fixen, alsook u kan beschermen tegen de oprukkende legers des dood, gewoon telenet en/of infrax bellen en u schrap zetten voor de schok om eindelijk een ECHTE man te ontmoeten.
Verjaardag! Neeeh, zo oud!! Rollators voor iedereen!!
Ik vind dat Frank Deboosere altijd veel te veel geniet van mensen te vertellen dat ze gaan afzien. In de winter ook, als iedereen doodvriest vindt hem dat ook altijd lollig. EN jaah Frank, het word wss warmer vrijdag dan ne vrijdag ergens in 1833, maar waarom is dat goed nieuws? Heb jij het niet warm Frank? Frank hoe komt het dat ik u altijd ALTIJD met ne blazer aan zie. Zelfs op uwe fiets in het midden van de zomer. Frank zijt gij wel menselijk joh? Kunde gij zweten eigenlijk? Ben je er morgen weer met meer weer Frank? Frank, waar is uw snor toch naartoe? Is die Sabine eigenlijk wel een toffe? Seg Frank, hoe voelt dat, zo immuun zijn voor warmte of koude? Moeten ze dan op uw planeet nergens chauffage steken? Dat scheelt nogal in de kosten zeker? Daar kunde inderdaad al is een schoon blazerke voor kopen, hé Frank?
Net een artikel gelezen over speelgoed uit de jaren 90. Blijkbaar is mijne oude furby (en de doos die ik nog toevallig had) mogelijks 600 euro waard. Wahzzz? Zelfs bepaalde pokemon kaarten zijn mucho dinaros waard. En lego ook, maar die moeten ze uit mijn dode vingers zien te wriebelen, voor ik dat afgeef. Dus mensen, bekijk uw speelgoed maar goed eer je het wegsmijt of weggeeft.
Ik heb dus een bachelor gehaald in de kunstwetenschappen. Dit via de Open Universiteit in Nederland, dus terwijl ik een job had, alle vrije tijd daarin gestoken. Nu heb ik een paar bedrijven en organisaties die ik wil aanschrijven, maar mijn CV is echt belachelijk, ik heb op internet gezien enz. maar tblijft moeilijk. Don't even get me started on Motivatiebrieven :p Zijn er mensen op Noxa die hier goed in zijn of veel ervaring hebben EN die ik mag lastigvallen morgen of in de week. Ik heb een vaste job enal, ma ik wil is proberen iets met mijn diploma te doen. Ik heb al vaker gepost op Noxa in verband met jobs enz. maar nu heb ik echt een paar jobs die ik supergraag zou willen doen, that is new :)
Karakter
Algemene info
Leeftijd 31
Geboortedatum 5/8/1987
Geslacht m
Woonplaats Limburg
Status vrijgezel
Registratie 12/09/14 00:19
Forumposts recent 1
Profielposts recent 46
Gastenboek
 
11/12/18 21:27
Ik heb van daar moeten bestellen omdat alleen hij had wat ik zocht :p
11/12/18 18:50
Er zijn maar 3 of 4 levende wezens op aarde die ik mis.
11/12/18 14:43
Nope!
11/12/18 12:12
Die was vooral heel vrolijk altijd. En ik zit gewoonweg niet vaak meer op Noxa.
10/12/18 15:08
Helaas.
05/12/18 08:09
Je zou inderdaad al zeer diep moeten gaan zoeken. :D Alhoewel Van Rossem niet meer jong is, schrok ik gisteren wel van zijn intelligentie.
04/12/18 19:57
Haha cool, podiumtechnicus zit erbij! Maar om nekeer 1 dag mee te doen moet ge mss niet direct vrijwilliger zijn? Mss ne keer een paar toffe zalen mailen?

Ge valt mij daar nie mee lastig, kvind da wel leuk^^
04/12/18 17:15
Ik heb daar eigelijk nooit iets mee gedaan. Pas jaren nadat ik als lichttech begon, kwam ik dat tegen en zag ik dat staan. Aleja der stond nie, lichttech, maar der stond iets van "culturele sector" ofzo.

Ik heb oooooit als tiener ook nekeer meegeholpen aan een productie in een theater waar mijn mama werkte. Ik wist toen ook al wel van "in deze wereld wil ik werken" maar ik wist nog nie echt wat ofzo.

Hebt gij da wel eens gedaan? Mss kunt ge nekeer rondkijken of ge ergens nekeer een dagje moogt meedoen, om te kijken hoe het is?
04/12/18 16:52
Geen idee haha. Maar ik zag dat ge ook een schriftelijke proef moet doen, dus ge kunt allicht solliciteren, die proef gaan doen en als ge slaagt, zal het wel goed zijn haha!

Ik heb ook nekeer bij het uwv (ik denk hetzelfde als de vdab) zo'n beroepentest gedaan, en daar kwam dit op zich wel uit. Mss kutn ge dat ook proberen?
04/12/18 15:13
dat ziet er wel heel tof uit eigenlijk. maar of gij dat gaat kunnen weet ik niet, ik zie wel dingen als werkzaamheden van een stopcontact herstellen enzo :p en "Uitgebreide kennis van elektriciteit is noodzakelijk." Maar als ge dat hebt, of iig een beetje hebt kunt ge altijd solliciteren he :p
04/12/18 14:59
Ja die link snap ik. De link naar jong ook. Gewoon hoogopgeleid en Daeleman in één artikel. Het had eerder jong, mediageil of jong en labiel kunnen zijn. Ik ben geen fan tbh.
04/12/18 14:34
Ja maar met de acteurs heb ik gewoon weinig te maken.. ik werk als huistech he, nooit als tourend theater-tech, dus er komen dan producties binnen en vaak is dat dat ne camion vol kisten en die moeten dan ergens naartoe, en pff ik raak geen lamp aan in theater, aleja, alleen maar inhangen en brol verslepen XD dus ik heb daar gewoon geen zin in!
04/12/18 13:43
Ja maar dan ben je gewoon regisseur, geen lichttech meer :p maar eer ge daar geld in kunt verdienen moet ge denk ik wel heel goed zijn, daar weet ik niet zo veel over XD maar ik doe bijna nooit theater, ik vind dat niet leuk, k heb wel eens theater gedaan maar ik heb dat een beetje laten doodbloeden, nu word ik daar niet meer voor gevraagd, en dat vind ik prima XD
27/11/18 17:29
Oh zo, ja.. Maar uiteindelijk leert ge toch het meeste op de stage / in het werkveld. Ik hoor dat eigenlijk van alle stagiaires die bij ons komen voor stage.
27/11/18 16:34
Hehe. En als ge later nog vragen hebt moogt ge altijd sturen :)

Op Instagram post ik zo nu en dan nog wel iets werk-gerelateerd; https://www.instagram.com/vlienevelyne/
27/11/18 10:19
Je moet niet zo negatief doen over vrijwilligerswerk. Het is niet omdat ge geen geld krijgt, dat dat "slavernij" of whatever is. Ge krijgt geen geld, da's waar, maar wel ervaring en vaak ook toffe sociale contacten. Voor veel mensen echt een oplossing, maar mss leeft dat in Belgie wat minder.. Ik denk dat als ge geen 3 of 4 jarige opleiding (en dus incl. onbetaalde stage ;) ) wilt doen, en ook ni gratis wilt werken om ervaring op te doen, dat ge de theaterwereld wel kunt vergeten eigelijk :p
26/11/18 21:42
Hahaha tsja 't is wel een manier om ergens te komen natuurlijk. En als ge het leuk werk vindt, dan voelt dat totaal niet verkeerd eigenlijk.
26/11/18 17:44
Ja ik denk dat al die opleidingen wel of 3 of 4 jaar zijn eigelijk. Maar ik heb daar dus geen opleiding in gedaan, ik ben gewoon ergens als vrijwilliger begonnen omdat mij dat leuk leek, niet per se als baan.. En toen is da per ongeluk zo gekomen haha! Dus mss eens zien of een theater in de buurt met vrijwilligers werkt?
26/11/18 17:36
Haha ik heb dat ook gehad, ik was ooit nekeer op een festival, en ik dacht "ik wil hier deel van uit maken!" maar ik had toen nog geen idee hoe of wat. En veel later is dat dan licht geworden, hehe.

Er is ook nog de tourmanager-optie? Een vriend van mij doet dat in Limburg geloof ik.

.. ff gevraagd, dit is zijn school, maar ze hebben geen licht opleiding. Het is in Hasselt.

https://www.pxl.be/pop-en-rockmuziek
26/11/18 17:26
Mwa, dat kan soms zwaar zijn. Het hangt er een beetje van af waar ge werkt. Ik werk in een popzaal waar alles standaard al hangt, soms heb ik dan zin om er een vloerset bij te zetten maar die zijn niet super zwaar, ik denk iets van 15 kilo. Maar sommigen die werken bij van die grote verhuurbedrijven, en dat is wel echt, aankomen, alles inhangen, show draaien, en alles er weer uit. En dan ook weer uitladen bij het magazijn, maargoed alles zit in kisten dus dat zal allicht meevallen. Dus dat KAN zwaar zijn, hoeft dus niet per se. Mensen die met bandjes meegaan hebben het meestal ook wel goed, hoewel ze een gigantische vloerset meesleuren XD

Wat voor werk doet ge nu?
Foto
05/08/18 18:27
14/06/18 21:54
09/05/18 16:40
14/12/17 16:41
15/10/17 16:24
01/01/17 19:45
23/08/16 16:04
17/08/16 18:00
12/08/16 14:20
27/07/16 21:06
23/07/16 15:40
23/03/16 14:20
03/11/15 16:15
17/01/15 15:35
19/12/14 23:26
21/09/14 17:01
Taglijst