18/01/19 16:06
Raar zou ik nu niet zeggen. Cool, dat wel!
Da's ook een reden waarom ik een tattoo van haar zou willen. Die haar ontwerpjes zijn heel vaak wat quirky, en da's echt leuk.
15/01/19 09:40
Die's awesome, hé? Het is de tweede keer dat ik probeer. De kans is klein, maar you never know!
Wel, ik ben een grote fan van The Legend of Zelda, maar ben ook fan van quirky, geeky, funny, van de pot gerukte stuff,... Als er maar een draai aan gegeven is. Dus mijn idee is Link (ik weet niet of ge Zelda kent?) die aan het chillen is in zijn boomhut in een onesie, zijn kleren aan een wasrekje, schild en zwaard op de grond,... Homey stuff. Ik wou eerst echt een scene uit Ocarina of Time, mijn eerste en favoriete spel, maar dat vond ik precies een beetje saai. Daarmee dat ik er een draai aan heb gegeven. :p Ik heb toch ook al een steampunk-achtige octopus op een eenwieler met een tas thee op mijn lijf, haha.
13/01/19 15:46
bedankt!:)
21/12/18 10:14
ja das echt het stomste voor te doen eh :( ik weet ook nu al da mijn baas gaat ontploffen.

maja eigenlijk zou ge u daar niet zo over mogen opjagen, want tis niet alsof het nog zoooo belangrijk is wat die dan denken. maar toch, ik stel niet graag teleur :' )
20/12/18 22:49
Mechelse herder. Ja hij zit nu bij het asiel is ook afgestazn door zijn vorige eige aars omdat ze niet weten hoe ze met hem moesten om gaan
20/12/18 20:24
Hopelijk krijgen we hem mee.
19/12/18 19:44
Ja daar heb ik echt schrik voor, om dat te gaan zeggen :")
17/12/18 21:09
Merci!
Nieuws
Wat een emotionele rollercoaster de afgelopen dagen. Donderdag is het mopshondje van mijn moeder zeer onverwacht overleden. Ze werd gesteriliseerd en is gestopt met ademen toen ze verdoofd was. :( Mijn moeder voelt zich super schuldig nu. Heel de familie is in rouw. We hadden dat hondje nog maar 6 maanden geleden geadopteerd. Ze was ocharme nog maar 6 jaar.
Nu ben ik gisteren voor mijn moeder een ander mopsje gaan halen (mensen die thuis een nestje hadden, geen broodfoktoestanden) zodat ze zich daar wat aan kon optrekken. Ze was zo emotioneel, maar wel blij. We willen natuurlijk het ander mopsje niet vervangen. Het was een verrassing voor haar, dat was echt super spannend om hem gaan af te geven. Straks nog eens gaan kijken naar hem. :)
Vandaag was ik jarig en ‘t was echt een topdag! Eerst naar Turnhout geweest om me in te schrijven op de hogeschool. Dan naar de h&m gereden en een superschoon fleurig lang kleed gekocht. Dan naar de kapper geweest en een froe'ke laten knippen. Nadien ben ik inkopen gaan doen voor mijn feestje van ‘s avonds. En toen kreeg ik ineens telefoon dat ik de job als hoofdverpleegkundige heb, jeej!
Mijn verjaardagsfeestje met mijn familie was ook echt superleuk. Mijn 25ste levensjaar gaat een goeike zijn denkik!
Woensdag 2de gesprek voor job van hoofdverpleegkundige, ben aan het proberen dat gesprek voor te bereiden maar da's echt moeilijk want weet niet goed wat ervan te verwachten. Alsoooo bijna graspop <3
1 combiticket voor graspop kunnen scoren!!! Is er hier iemand die z'n ticket verkoopt? Ik zoek er nog 2. :) merciiii
Info
Leeftijd 25
Geboortedatum 6/7/1993
Geslacht v
Registratie 12/02/17 17:23
Profielposts recent 5