25/01/19 14:33
haha ja, ik heb er nog heel hard over getwijfeld om volgende week een paar daagskes 'ziek' te zijn, ma dan zou ik da alleen op het einde durven (zoda ik die nooit meer moet zien :p ) en dan kan ik ook geen afscheid nemen van mijn collegas die wel heel lief waren
24/01/19 11:16
Ze waren echt heel boos toen ik da zei. Mijn directe baas zei da ze super teleurgesteld was en da ze keiveel geld en moeite in mij had gestoken voor niks en da ze haar verraden voelde enzo :' ) mijn andere baas zei da ik ni moest verwachten da het makkelijk ging zijn om weg te gaan, want ik heb een contract van bepaalde duur en ze dacht da ze mij dan kon verplichten om mijn jaar uit te doen. (wa ni waar is en wa ik haar ook vertelde, ma ze wou mij niet geloven).

Bij de kul is het normaal de gewoonte om altijd een contract te tekenen da ge onderling overeen gekomen zijt om de samenwerking stop te zetten, dus da ge ni officieel uw ontslag via aangetekende brief enzo moet doen. Ma da weigerde ze uiteraard waardoor ik 3 aangetekende brieven heb moeten sturen. En de rest van de week hebben die mij volledig genegeerd buiten zo van die kakopmerkingen hier en daar over mijn nieuw werk (da da op niks trekt, letterlijk gezegd 'die vinden niemand anders en daarom pakken die u').

nu is het iets beter omda ze een vervangster gevonden hebben voor mij (ook zo raprap, profiel is totaal ni in orde dus ik voorspel da die hier binnen 4 maanden ook weg wilt) en ze verwachten da ik mijn mailadres aan die geef zoda ze vragen aan mij kan stellen nadien. Euh, nee sorry, da ga ni pakken :' )

maja, hierna nog 1 weekje! Ze zijn ondertussen wel terug 'normaal'. Allez ze zeggen enkel het hoogstnodige ma ze doen ook niemeer onbeleefd, ma voro mij is het al te ver gegaan vorige week dus ze moeten niks extra meer van mij verwachten ook ni
18/01/19 16:06
Raar zou ik nu niet zeggen. Cool, dat wel!
Da's ook een reden waarom ik een tattoo van haar zou willen. Die haar ontwerpjes zijn heel vaak wat quirky, en da's echt leuk.
15/01/19 09:40
Die's awesome, hé? Het is de tweede keer dat ik probeer. De kans is klein, maar you never know!
Wel, ik ben een grote fan van The Legend of Zelda, maar ben ook fan van quirky, geeky, funny, van de pot gerukte stuff,... Als er maar een draai aan gegeven is. Dus mijn idee is Link (ik weet niet of ge Zelda kent?) die aan het chillen is in zijn boomhut in een onesie, zijn kleren aan een wasrekje, schild en zwaard op de grond,... Homey stuff. Ik wou eerst echt een scene uit Ocarina of Time, mijn eerste en favoriete spel, maar dat vond ik precies een beetje saai. Daarmee dat ik er een draai aan heb gegeven. :p Ik heb toch ook al een steampunk-achtige octopus op een eenwieler met een tas thee op mijn lijf, haha.
13/01/19 15:46
bedankt!:)
21/12/18 10:14
ja das echt het stomste voor te doen eh :( ik weet ook nu al da mijn baas gaat ontploffen.

maja eigenlijk zou ge u daar niet zo over mogen opjagen, want tis niet alsof het nog zoooo belangrijk is wat die dan denken. maar toch, ik stel niet graag teleur :' )
20/12/18 22:49
Mechelse herder. Ja hij zit nu bij het asiel is ook afgestazn door zijn vorige eige aars omdat ze niet weten hoe ze met hem moesten om gaan
20/12/18 20:24
Hopelijk krijgen we hem mee.
Nieuws
Wat een emotionele rollercoaster de afgelopen dagen. Donderdag is het mopshondje van mijn moeder zeer onverwacht overleden. Ze werd gesteriliseerd en is gestopt met ademen toen ze verdoofd was. :( Mijn moeder voelt zich super schuldig nu. Heel de familie is in rouw. We hadden dat hondje nog maar 6 maanden geleden geadopteerd. Ze was ocharme nog maar 6 jaar.
Nu ben ik gisteren voor mijn moeder een ander mopsje gaan halen (mensen die thuis een nestje hadden, geen broodfoktoestanden) zodat ze zich daar wat aan kon optrekken. Ze was zo emotioneel, maar wel blij. We willen natuurlijk het ander mopsje niet vervangen. Het was een verrassing voor haar, dat was echt super spannend om hem gaan af te geven. Straks nog eens gaan kijken naar hem. :)
Vandaag was ik jarig en ‘t was echt een topdag! Eerst naar Turnhout geweest om me in te schrijven op de hogeschool. Dan naar de h&m gereden en een superschoon fleurig lang kleed gekocht. Dan naar de kapper geweest en een froe'ke laten knippen. Nadien ben ik inkopen gaan doen voor mijn feestje van ‘s avonds. En toen kreeg ik ineens telefoon dat ik de job als hoofdverpleegkundige heb, jeej!
Mijn verjaardagsfeestje met mijn familie was ook echt superleuk. Mijn 25ste levensjaar gaat een goeike zijn denkik!
Woensdag 2de gesprek voor job van hoofdverpleegkundige, ben aan het proberen dat gesprek voor te bereiden maar da's echt moeilijk want weet niet goed wat ervan te verwachten. Alsoooo bijna graspop <3
1 combiticket voor graspop kunnen scoren!!! Is er hier iemand die z'n ticket verkoopt? Ik zoek er nog 2. :) merciiii
Info
Leeftijd 25
Geboortedatum 6/7/1993
Geslacht v
Registratie 12/02/17 17:23
Profielposts recent 1