Nieuws
Heeft er hier iemand ervaring met emokinesiologie?
Mijn dochter van bijna 5 jaar zit sinds vorig weekend te vertellen dat ze onze moeke zie in haar kamer, het mensje is al wel bijna 1 jaar dood.
Ze zegt dat ze elke avond liedjes komt zingen op haar kamer..

Ik weet ni of het fantasie is of ni. We zijn langs geweest bij een osteopaat en die heeft een adresje gegeven voor die emokinesiologie.


Voor de rest ben ik nu 1,5 week weer aan het werken, en het valt ontzettend goe mee. Altijd gedacht da ik er last van zou hebben in het begin, niet dus!
Ik ben gisteren nieuwe bhtjes gaan kopen, ik heb da nog nooit zo leuk gevonden! -Daar moet ge dan 27 jaar voor geworden zijn.
Alleen heb ik nu wel een beetje pijn, alee pijn.. mijn borsten moeten gewoon nog wat soepeler worden enz, dus dat druk allemaal nog zo hard.

Maandag mag ik terug beginnen werken,eindelijk!!
Fotos
Twitter: Sha_naR
Instagram: Shaantje88
Snapchat: sh_ana
Vrienden
Info
Leeftijd 31
Geboortedatum 26/7/1988
Geslacht v
Registratie 14/09/15 11:43
 
26/07/16 19:09
Fijne verjaardag!
28/10/15 16:47
Als ge u zorgen maakt, waarom niet? Maar echt, ga eerst naar 'n deskundige vooraleer ge met een therapie begint die u is aangeraden door een osteopaat (niet echt een expert op vlak van kinderpsychologie hé). Die mensen zullen u zeker kunnen geruststellen en helpen. Zo bespaar je je mogelijk ook een niet-passende of onnodige therapie.
28/10/15 14:15
Begrijpelijk hoor. Maar zolang uw dochtertje zelf niet bang is of problemen ondervindt... No need to worry me dunkt. Maar nogmaals he, ik ben geen deskundige. Als je je zorgen maakt kan je bijvoorbeeld al gewoon eens bellen en de situatie uitleggen!
28/10/15 13:56
Da kan natuurlijk wel, dat ze er op school iets van opgepikt heeft en daardoor nu pas iets ziet. 't Moet wel raar zijn om dat mee te maken.
28/10/15 13:43
Haha, die reacties op uw nieuws genre exorcisme en horrorfilms...
Ziet ze moeke al lang? 't Is vreemd dat het nu naar boen komt, terwijl ze toch al een jaar overleden is. Ik deel Cthulhu haar mening wel, 't is nog vroeg maar als het u zou geruststellen...
28/10/15 13:33
Goh, ik heb geen ervaring met emokinesiologie (had to Google that), maar is het misschien niet wat snel om er al mee te gaan? Allez, ik had als kind ook een heel levendige fantasie en zag/beleefde dingen die niet echt waren, maar op zich is daar niks mis mee. Ik zou me pas echt zorgen beginnen maken als het ineens verandert in iets negatiefs, of wanneer ze er echt constant over bezig is. Zo lijkt het me gewoon een soort van manier van uw dochtertje om met het verlies van haar moeke om te gaan.
Allez, zie dat niet als een raadgeving of tip ofzo he. Ik zeg maar wat ik denk! Als ge u zorgen maakt, gewoon eens gaan. Dat kan nooit kwaad!